![]() |
سلام عرض میکنم خدمت عزیزان و دوستان کرمانشاهی دمتون گرم بابا حرارت و گرمای خونتون از فروم سرازیره!تابلوه که کوردید!آخه صفا و گرمی همزادتونه
اگه قابل بدونید من هم عضو فروم شدم.امیدوارم که بپذیرید من هم کردم که هم کردی بلدم هم شامی کرماشانی رو دوست دارم ولی راستش تا حالا کرماشان نیومدم اما تربیت بابامون نزاشته جور دیگه ای بار بیایم در هر صورت این اولین پست منه تو این فروم امیدوارم که دوستان خوبی پیدا کنم شوکرانه م پیت بو ای بارالهی یا حق |
سلام بر همه ی دوستان گلم:53:
امیدوارم که همگی خوب و خوش و سلامت باشین دلم براتون خیلی تنگ شده بود :) به همه دوستانی که تازه به جمع ما اضافه شدن خوش آمد میگم {پپوله} |
سلام دوستان خوبین که شکر خدا
معلومه همه تان قیافه های با طراوت و بشاش دارین آقا مهدی خوش آمدی به موقع آمدی عروسی داریم کردی که بلدی برقصی؟ مهبا عزیزم تو خوبی؟شیرینی شما رو کی میخوریم؟ آناهیتا قرارمان یادت نره جم بشین ببرمتان خانه کوروش جدی جدی میبرمتان به علی فقط همه دخترا رو جم کن باید بدانه با کیا طرفه آنا به همه بگو یکی ی دستمال رنگی بیارن با خودشان رسیدیم شروع کنیم چوپی بگیریم حسابی خوش بگذرانیم {شیت شدن} |
نقل قول:
هستن بعدش دیگه نوبت من میرسه که یه کاری بکنین برام :d دستمال رنگی هم آماده داریم فقط منتظر دستور هستیم فرمانده :p |
سلااااام به همه من تازه عضو شدم انگار كرمانشاهي زياده اينجا {شیت شدن}
|
هاااااااااااااااا خو باشه مهبا گیان منتظریم
نقل قول:
خوش آمدی آقا پوریا این عکس خودته؟؟؟ بگو پ ن پ ...........:d |
نقل قول:
کل سایت کرمانشاهیه تازه اونایی هم که محل سکونتشونو ننوشتن کرمانشاه برای اینه که ریا نشه;) یکیش خود من:d خوش اومدی به جمع صمیمی بر و بچ پی سی |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
آري بايد بدانه با كي طرفه ما كم كسي نيستيم ها;) راسي سرچوپي كيشتان منم دو دسماله هم براتان ميرم از الان بگم كه اونجا نرو تو قژ هم واي فرانك خانوم فكرشه كو قيافه مهندس اي شكلي ميشه_شکات_شکات:102: :21::24: نقل قول:
نقل قول:
خيلي ممنون كه تازه عضو شدي;) نقل قول:
ولي اي عكس برا م خيلي آشناس حالا يا آشنايي يا عكس شما نيس نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
پـَ نـَ پـَ..........زیاد نی، یکم بیشتره!;) |
سلام سلام
خوبین وی یییی اناهیتا خیلی از نوشته هات خندیدم مهبا مه دیه دارم درس میخوانم شوهر چیزه دیگه:d (الان پسرا میگن از دلت بشنو ):24: هورا مهمهانی و عروسی همزمانن فقط یه روز باشه که مه کلاس نداشته باشم بعدا نگی نگفتی ها اقا پوریا خیلی خوش امدی |
اکنون ساعت 06:41 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |