چون از جهان پس از مرگ چیزها شنیده ایم ولی ندیده ایم
از مرگ میترسی؟ |
راستش خیلی میترسم و هر وقت حرفش پیش میاد یا بهش
فکر میکنم خیلی تحت تاثیر قرار میگیرم و سعی میکنم تغییر کنم ولی روز بعدش همون آش و همون کاسه... گاهی آدم خودش بخوادم خیلی سخت عوض میشه. فکر میکنی میشه واقعا تغییر کرد؟ |
بله خواستن توانستن است
به خودت فکر میکنی؟ |
همیشه...
سعادت واقعی به نظرت چیه؟ |
به نظر من وقتي هست كه انسان بتونه ذهنش رو از گمراهي نجات بده . به نظر من هيچ كس، هيچ چيز يا گروهي ارزش اين رو نداره كه انسان به خاطر اونا ذهنش رو به گمراهي بندازه.
شما سعادت واقعي رو در چه چيزي ميدونيد؟ |
در ميانه روي در تمامي امور
نظرت راجع به جمله سگنه نويسنده ايتاليايي چيه: بدترين نوع تكبر,تكبر دهاتيه چون از روي جهله؟ |
دكتر ماكسول مالتز ميگه:
اصولا حسي به نام حس خود بزرگ بيني وجود نداره بلكه اين حس خود كم بيني كه خودش رو پشت نقاب خود بزرگ بيني پنهان كرده. پس ميبيني كه هر نوع تكبري چه دهاتي چه شهري از روي جهله. نظر شما؟ |
با يه قسمتي از صحبتات موافقم و با قسمتي ديگش نه
مي دوني منظور سگنه شهري يا دهاتي بودنش نيست يا نميگه شهري ها تكبر ندارند ميگه بدترين نوعش تكبر دهاتيه مي دوني چون من يه نمونشو از نزديك ديدم واقعا به اين جمله ايمان اوردم,خانمي رو ديدم كه به خاطر تكبر احمقانش بهترين پسرشو كنار گذاشت بدون اينكه خطايي از اون پسر سر زده باشه |
حق با توئه وقتی کسی چیزی رو ندونه و اونقدر مغرور باشه که دنبال دونستنشم نره خیلی بده
بنظرت به کی میگن بدبخت؟ |
به کسی که بختش بد باشه دیگه
به کی میگن خوشبخت؟ |
اکنون ساعت 09:48 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |