پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   شعر و ادبیات (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=49)
-   -   کشکول نکته ها (http://p30city.net/showthread.php?t=29575)

behnam5555 08-11-2013 08:30 PM

بمیر تا که فقط شعر بینمان باشد

بمیر تا که فقط شعر بینمان باشد

مرا دوباره شکستید یادتان باشد
که انتقام بگیرم اگر زمان باشد

مرا به جرم پریدن... به خاک افتادم
که آسمان شما باز آسمان باشد!

در این زمانه، آدم به مرگ محکوم است
اگر که صاحب یک قلب مهربان باشد

تبر به دست من ِ خسته می زنید! چرا؟
که خواست لانه برای پرندگان باشد؟!

مرا بگیر و بکش قهرمان پوشالی!
که دست های تو پایان داستان باشد

چنان بُکُش که نبیند چه دید عاشق تو!
که از کشیدن یک آه ناتوان باشد

و سرنوشت من این بود حرف آخر تو:
بمیر تا که فقط شعر بینمان باشد!

سید مهدی موسوی

behnam5555 08-11-2013 08:32 PM

http://www.seratnews.ir/files/fa/new.../62399_324.jpg

برای این عکس تیتر بزنید

behnam5555 08-11-2013 08:38 PM

دزد و شریف!!!

در فولكلور آلمان ، قصه اي هست كه این چنین بیان می شود :
مردي صبح از خواب بيدار شد و ديد تبرش ناپديد شده . شك كرد كه همسايه اش آن را دزديده باشد ، براي همين ، تمام روز اور ا زير نظر گرفت.

متوجه شد كه همسايه اش در دزدي مهارت دارد ، مثل يك دزد راه مي رود ، مثل دزدي كه مي خواهد چيزي را پنهان كند ، پچ پچ مي كند ،آن قدر از شكش مطمئن شد كه تصميم گرفت به خانه برگردد ، لباسش را عوض كند ، نزد قاضي برود و شكايت كند.
اما همين كه وارد خانه شد ، تبرش را پيدا كرد . زنش آن را جابه جا كرده بود. مرد از خانه بيرون رفت و دوباره همسايه اش را زير نظر گرفت و دريافت كه او مثل يك آدم شريف راه مي رود ، حرف مي زند ، و رفتار مي كند .

پائلو کوئیلو

همیشه این نکته را به یاد داشته باشید که

ما انسانها در هر موقعیتی معمولا آن چیزی را می بینیم که دوست داریم ببینیم

behnam5555 08-11-2013 08:47 PM

یک آهنگ می تواند لحظه ای جدید را بسازد

یک گل میتواند بهار را بیاورد

یک درخت می تواند آغاز یک جنگل باشد

یک پرنده می تواند نوید بخش بهار باشد

یک لبخند میتواند سرآغاز یک دوستی باشد

یک دست دادن روح انسان را بزرگ میکند

یک ستاره میتواند کشتی را در دریا راهنمایی کند

یک سخن می تواند چارچوب هدف را مشخص کند

یک پرتو کوچک آفتاب میتواند اتاقی را روشن کند

یک شمع میتواند تاریکی را از میان ببرد

یک خنده میتواند افسردگی را محو کند

یک امید روحیه را بالا می برد

یک دست دادن نگرانی شما را مشخص میکند

یک سخن میتواند دانش شما را افزایش دهد

یک قلب میتواند حقیقت را تشخیص دهد

یک زندگی میتواند متفاوت باش

behnam5555 08-11-2013 08:49 PM

دوست داشتن

دوست داشتن

آه چه حالتی دارد! نه به وصف می­آید و نه به فهم! دوست داشتن چه قدرتی دارد، در خویشاوندی و صمیمیت راستین چه نیروی معجزه گر خدایی نهفته است. چه لذتی است اینجا در "خود را نادیده گرفتن " در "خود را لقمه لقمه کردن" و به دهان دوست دادن که بجود و بجود و بجود و طعم و عصاره­اش را بمکد و تفاله­اش را بر خاک بریزد و این خود بهترین زندگی کردن است! و اینها و اینگونه نعمت­ها را همه از او دارم! من کی با این حالات آشنا بودم؟ کودک را، پدرش، مادرش می­زند و او به گریه می­افتد و از درد فریاد می­کشد، اما چه می­کند؟ با چهره برافروخته و چشمانی سرخ و گونه­های خیس از اشک، خود را به دامن مادرش یا پدرش، همان که آزارش داده است می­افکند.

دکتر علی شریعتی

behnam5555 08-11-2013 08:52 PM

دارچین استفاده کنید

دارچین استفاده کنید

دارچین، یکی از رایج‌ترین و محبوب‌ترین ادویه‌هاست که بیشتر از پوست آن استفاده می‌شود. اگرچه روغن دارچین نیز خواص بی‌‌شماری دارد، ولی چون اغلب افراد به آن حساسیت دارند، ترجیح می‌دهند، از خود دارچین استفاده کنند. دارچین بومی مناطق استوایی آسیا، به خصوص سری‌لانکا و هند سرچشمه گرفته است؛ اما در حال حاضر در تمام مناطق گرمسیری جهان رشد می‌کند. به دلیل خواص درمانی، این گیاه در بسیاری از طب‌های سنتی، به خصوص هند، موقعیت برجسته‌ای پیداکرده است.به طور سنتی، با توجه به خواص دارویی دارچین در بسیاری از فرهنگ‌ها از آن برای درمان بیماری‌هایی همچون اسهال، ورم مفاصل، گرفتگی قاعدگی، عفونت قارچی، سرماخوردگی، آنفلوآنزا و مشکلات گوارشی استفاده می‌شود. در حال حاضر نیز در سراسر دنیا از آن برای درمان مشکلات قلبی و تنفسی و عفونت‌های پوستی استفاده می‌گردد. از جمله خواص دارچین می‌توان ضدقارچ، ضدباکتری، ضدمیکروب و ضدلخته شدن خون اشاره کرد. دارچین سرشار از مواد معدنی ضروری مانند منگنز، آهن، کلسیم و غنی از فیبر است.

فعال‌کننده مغز:
دارچین فعالیت مغز را افزایش می‌دهد و در از بین بردن تنش‌های عصبی، بهبود حافظه و جلوگیری از کاهش قدرت حافظه مؤثر است. براساس پژوهش‌هایی که در دانشگاه wheeling Jesuit آمریکا انجام شد، حتی بوی دارچین نیز فعالیت مغز را افزایش می‌دهد.

تصفیه خون:

دارچین ناخالصی‌های خون را از بین می‌برد؛ بنابراین برای درمان جوش بسیار مناسب است.

گردش خون:
دارچین گردش خون را تنظیم کرده و بهبود می‌بخشد و در نتیجه به تسکین درد کمک می‌کند و اکسیژن کافی به سلول‌های بدن می‌رساند؛ از این‌رو فعالیت متابولیک بدن افزایش می‌یابد. با مصرف منظم دارچین، ابتلا به حمله قلبی به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد.

درد:
دارچین ضدالتهاب است و به شل شدن عضلات کمک می‌کند و درد مفاصل را تسکین می‌دهد. آرتریت را بهبود می‌بخشد و برای سردرد ناشی از سرما نیز مؤثر است.

دیابت:
دارچین می‌تواند میزان قندخون را کنترل کند. بیماران دیابتی در صورت مصرف مداوم دارچین، انسولین کمتری تزریق می‌کنند. پژوهش‌ها نشان می‌دهد که دارچین به‌ویژه برای درمان بیماری دیابت نوع ۲ مفید است. پژوهشگران دریافتند که ترکیب محلول در آبی به نام «MHCP» که به وفور در دارچین وجود دارد، به تأثیر بهتر انسولین در بدن کمک می‌کند و اگر همراه با انسولین استفاده شود، تأثیر آن چند برابر می‌شود.

عفونت‌:

با توجه به خواص ضدباکتری، ضدقارچی و ضدویروسی، دارچین در درمان عفونت‌های داخلی و خارجی بسیار مفید است.
التیام‌بخشی:

دارچین، خونریزی را متوقف می‌کند، بنابراین خاصیت التیام‌بخشی دارد.

بیماری‌های قلبی:

به نظر می‌رسد که کلسیم و فیبر موجود در دارچین، از قلب در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کند.

سرطان روده بزرگ:

دارچین سلامت روده بزرگ را تأمین و از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌‌کند.

خوشبو کننده دهان:

خوردن دارچین و مالیدن آن به لثه‌ها، دهان را خوشبو و بوی بد دهان را رفع می‌کند.

تهیه عطر:

از دارچین در تهیه عطرهای مختلف استفاده می‌شود.

سوءهاضمه:

دارچین به هضم غذا کمک می‌کند و مشکلات معده مثل اسهال، حالت تهوع و استفراغ را از بین می‌برد.

مشکلات تنفسی:

دارچین در درمان آنفلوآنزا، گلودرد و سرماخوردگی بسیار مؤثر است.

عادت ماهانه:

دردهای ناشی از عادت ماهانه قاعدگی و گرفتگی و اسپاسم، با مصرف دارچین کاهش می‌یابد.

کنترل بارداری:
مصرف دارچین بعد از زایمان، قاعدگی را به تأخیر می‌اندازد و به طور طبیعی، بارداری را کنترل می‌کند. عده‌ای نیز معتقدند که تولید شیر را در زنان افزایش می‌دهد. دارچین مدر (ادارآور) است و باعث تحریک و افزایش میل جنسی می‌شود.
مزایای روغن دارچین:
روغن دارچین از پوست و برگ درخت دارچین گرفته می‌شود. از این ‌روغن در عطر درمانی استفاده می‌شود؛ هر چند که مصرف آن به اندازه روغن‌هایی همچون روغن ریحان، رزماری، اسطوخودوس و کاج، رایج نیست. برخی افراد از روغن دارچین در آشپزی و پخت و پز استفاده می‌کنند. قدح گل، کاسه‌ای است که گلبرگ و برگ‌های خشک انواع گل را در درون آن می‌ریزند و کنار اتاق می‌گذارند، از روغن دارچین نیز به عنوان خوشبوکننده اتاق استفاده می‌شود و آن را درون قدح گل می‌ریزند. روغن دارچین دافع پشه و حشرات است. پژوهش‌هایی که دانشکده ملی تایوان انجام شد نشان داد نه تنها روغن دارچین، بلکه برگ دارچین نیز دافع حشرات است. از آنجا که مصرف این روغن اثر مخرب و سوئی روی پوست دارد و ایجاد حساسیت، می‌کند، بهتر است از مصرف بیش از حد آن خودداری شود. قبل از مصرف هم باید آن را رقیق کرد و مانع تماس آن با نقاط حساس بدن و صورت شد.

جادویی برای کاهش وزن
یکی از موادی که مصرف آن در برخی از رژیم‌های کاهش وزن توصیه می‌شود، دارچین است. دارچین به چند دلیل می‌تواند به کاهش وزن کمک کند:

قند خون را می‌کاهد:
خوردن بسیاری از غذاها سبب افزایش قندخون می‌شود و اگر این قند کنترل نشود، احتمال افزایش وزن بسیار زیاد خواهد بود. دارچین با کنترل میزان قندخون می‌تواند تا حدی از افزایش وزن جلوگیری کند.

میزان انسولین را کنترل می‌کند:
دارچین علاوه بر متعادل نگه داشتن سطح قندخون، میزان انسولین را نیز کنترل می‌کند. میزان انسولین و قندخون ارتباط تنگاتنگی با هم دارند. پایین نگه داشتن سطح انسولین یکی از مواردی است که برای سلامت و کاهش وزن اهمیت زیادی دارد.

سبب افزایش سوخت و ساز بدن می‌شود:
بدن انسان برای هضم دارچین، نوعی واکنش شیمیایی خاص انجام می‌دهد. این فعل و انفعالات در واقع سبب افزایش سوخت و ساز بدن می‌شود تا به این‌ترتیب گرمای اضافه‌ای را که از طریق مصرف دارچین ایجاد می‌شود، کاهش دهد. وقتی سوخت و ساز بدن افزایش می‌یابد، بدن ما کالری بیشتری می‌سوزاند که این مساله به کاهش بیشتر وزن می‌انجامد.
با کمی حوصله و خلاقیت می‌توانیم از دارچین به طور منظم در وعده‌های غذایی خود استفاده کنیم. مثلا می‌توان دارچین را روی نان برای صبحانه یا روی میوه‌های عصرانه و نیز در ماست، چای و قهوه ریخت. تا وقتی به صورت منظم از دارچین استفاده می‌کنیم، چگونگی مصرف آن اهمیت چندانی ندارد. در هر حال سعی کنید همیشه دارچین را در وعده‌های غذایی روزانه خود جادهید.

behnam5555 08-11-2013 08:54 PM

چگونه کودک مان را مودب تربیت کنیم؟

چگونه کودک مان را مودب تربیت کنیم؟

این قبیل بچه ها دوست دارند مدام رفتار خوب شان را به رخ بکشند اما نمی توانند برای مدت طولانی این کار را انجام دهند آنها وقتی که تحت فشارند دیگر تحمل شان را از دست می دهند.
فکر می کردم فرزندانم رفتار درستی دارند تا این که مادربزرگم که همیشه الگوی خانواده است، چند ماه قبل برای شام پیش ما آمد و من جلوی چشمان او شاهد رفتارهای بد آنها بودم. پسر ۶ ساله ام تقریبا روی میز لم داده بود و دختر ۳ ساله ام مدام وسط حرف دیگران می پرید و فرزند یک ساله ام همه چیز را به اطراف می ریخت. تا دیر نشده باید کاری برای این رفتارها انجام می دادم اما من دقیقا نمی دانستم از چه سنی باید شروع کنم. آیا کودک پیش دبستانی من به اندازه کافی بزرگ شده که بیاموزد باید صبر کند تا نوبت حرف زدنش بشود؟ آیا من می توانم انتظار داشته باشم فرزند ۳ ساله ام مدام با غذایش بازی نکند؟ راهنمای پیش رو سن مناسب هر رفتار را به شما توضیح می دهد.

یک تا ۲ سال
حدود ۱۸ ماهگی کودک درمی یابد که چند تایید اجتماعی وجود دارد. حالا وقت آن است که به کودک کمک کنید درباره احساسات و نگرانی های دیگران فکر کند.

سلام و خداحافظی را یاد دهید
قبل از آنکه شروع به صحبت کند به او بیاموزید با دست سلام و خداحافظی کند. این اولین قدم در آموزش معاشرت با دیگران است. یک کار دیگر این است که هر روز صبح به او «صبح به خیر» بگویید.

مادامی که در حال خوردن هستید بنشینید
به جای این که به کودک اجازه دهید کل خانه را با میوه ای که آبش همین جور می چکد قدم بزند به او یاد دهید تا زمانی که در حال خوردن است در صندلی اش بنشیند. در این سن کودکان توجه کمی به زمان دارند اما ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ماندن در صندلی به آنها درس بزرگی می دهد. بنابراین شما هم باید مادامی که غذا می خورید پشت میز بنشینید. اگر او غذایش را پرت می کرد به او اجازه دهید بداند که این موضوع تبعاتی دارد. «فکر می کنم دیگه گرسنه نیستی اگر یه بار دیگه غذات را پرت کنی دیگر از خوراکی خوشمزه خبری نیست.»

از کلمات اعجاب انگیز استفاده کنید
فرزند شما تا زمانی که کمی بزرگتر شود به طور کامل معنی «خواهش می کنم» و «متشکرم» را نمی آموزد اما از حالا این عادت را به او بدهید. می توانید از راه های بامزه استفاده کنید. برای «خواهش می کنم» دست های تان را روی قلب تان به صورت دایره وار بکشید. برای «متشکرم» دست های تان را روی لب های تان بگذارید و به سمت فردی که می خواهید از او تشکر کنید دراز کنید.

۳ تا ۴ سال
این اولین دوره آموزش رفتارهای مودبانه به بچه هایی است که می خواهند ادای بزرگ ترها را دربیاورند.

معاشرت های ساده را دنبال کنید
تا ۳ سالگی کودک باید قادر به خوردن با قاشق و چنگال باشد. حالا زمان اجرای اصول اولیه است: «از دستمال استفاده کن نه از آستینت»، «با دهان پر صحبت نکن»، «درست بنشین.» هر بار روی یکی دو رفتار تمرکز کنید و به این ترتیب او راحت تر به رفتارها عادت می کند. پلیس بازی درنیاورید و مدام سر فرزندتان داد نزنید.

کلمات مودبانه را زیاد کنید
با کودک خود کار کنید و از جملات بیشتری استفاده کنید مثلا این که «میشه یه خواهشی بکنم!» وقتی یادش رفت به او یک فرصت دیگر بدهید. به این ترتیب او فرصت دارد خودش را اصلاح کند. همچنین می توانید تمام انواع معذرت خواهی را به او یاد دهید و وقتی به مهمانی می رود از میزبان و بچه هایی که با او همبازی شدند، تشکر کند.

مهربان باشید
این به این معناست که فقط از کلمات محبت آمیز استفاده نکنید، بلکه با کودک صحبت کنید و به او یاد دهید در برخورد با دیگران چه کار کند. بنابراین خود به خود کلماتی را که باید استفاده کند، پیدا می کند.

۵ تا ۶ سال
این قبیل بچه ها دوست دارند مدام رفتار خوب شان را به رخ بکشند اما نمی توانند برای مدت طولانی این کار را انجام دهند آنها وقتی که تحت فشارند دیگر تحمل شان را از دست می دهند.

بر اساس سن تان رفتار کنید
زمانی که با آنها صحبت می کنید یا جواب شان را می دهید یادتان باشد که شما بزرگسال هستید و باید براساس سن تان رفتار کنید. این از جمله مهارت های اجتماعی بنیادینی است که کودک باید بیاموزد اما حتی بچه های با اعتماد به نفس هم چندان مشخص و واضح حرف نمی زنند.

وسط حرف نپرید
خبر خوب این که بچه های ۶ ۵ ساله بالاخره آموخته اند که صبر کنند تا نوبت صحبت کردن شان برسد. حالا اگر بعضی وقت ها یادشان می رود می توانید برای آنها کلمات رمز یا نشانه هایی در نظر بگیرید تا هر زمان لازم بود به او یادآوری کنید. وقتی با صبوری تحمل کرد و حرف نزد خیلی سریع به او توجه کنید. یادتان باشد کودکان در این سن بیشتر از ۵ دقیقه نمی توانند صبر کنند.

رفتارهای بیشتری را با او تمرین کنید
بچه ها در این سن خودشان را با دیگران مقایسه می کنند بنابراین می توانید از این راه رفتارهای مودبانه بیشتری را با او تمرین کنید.

۷ تا ۸ سال
بچه های بزرگ تر ظرفیت درک احساسات دیگران را دارند

مهارت جواب دادن تلفن
از آنجا که این روزها بیشتر از موبایل استفاده می شود شاید بچه ها کمتر با آداب تلفن صحبت کردن آشنا باشند. باید به او یاد دهید وقتی تلفن را برمی دارد سلام کند و اگر شما نمی توانستید جواب دهید به او یاد دهید بگوید «ببخشید به مادرم بگم کی زنگ زده بود؟» یا «ببخشید میتونین پیغام بذارین؟»

بازی هایی که می توانید انجام دهید
کارت جایزه
لیستی از رفتارهای خوب را در یک جدول تهیه کنید. انداختن دستمال سفره روی پا، استفاده کردن از قاشق و چنگال، با دهان بسته غذا خوردن، با دهان پر صحبت نکردن. وقتی کودک یکی از این رفتارها را هنگام خوردن شام انجام داد به او یک کارت بدهید. هر چه تعداد این کارت ها بیشتر شد، جایزه می گیرد.

شام راحت
به کودک قول دهید اگر برای چند روز پشت سر هم رفتار مناسبی انجام داد یک روز را تعطیل اعلام می کنید. او می تواند روی میز لم دهد یا با دهان پر صحبت کند یا حتی با دستش غذا بخورد. به این ترتیب او می فهمد که داشتن ادب چقدر مهم است.

مهمانی خیالی
یک بار میز را برای یک شام خیالی با وسایل پلاستیکی اسباب بازی بچینید. چراغ ها را خاموش کنید و روی میز شمع بگذارید و یک مهمانی خیالی ترتیب دهید. بچه ها از این کار خوششان می آید.

تشکر کردن را تمرین کنید
بچه ها همیشه کادوهایی برای تولد یا عیدی از والدین و دوستان می گیرند. هدیه هرچه که باشد نباید اگر و اما داشته باشد. به او یاد دهید همان لحظه تشکر کند و آن را به روز یا هفته بعد موکول نکنید. هرچه زودتر بهتر. به فرزندتان کمک کنید یک پیغام تشکر بنویسد و آن را با نقاشی تزئین کند. وسایل خانه را بردارید و کادو کنید و به فرزندتان بگویید که آنها را باز کند و درباره آنها هر چیزی که به ذهنش می رسد بگوید. چیزی مثل اینکه «مرسی برای این بسته دستمال کاغذی. این رنگ مورد علاقه من است.»

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ

behnam5555 08-11-2013 09:07 PM

تصاویری از تبلیغات جالب و مبتکرانه

تصاویری از تبلیغات جالب و مبتکرانه

آگهي های تبلیغاتی خلاقانه سریع ترین راه برای انتقال پیام به مخاطب است و اگر این آگهی ها جذاب، خیره کننده و خلاقانه باشند، به گونه های که بتواند برای بیننده الهام بخش باشد تاثیر بیشتری خواهند داشت.
پرشین جی اف ایکس: آگهی های تبلیغاتی خلاقانه سریع ترین راه برای انتقال پیام به مخاطب است و اگر این آگهی ها جذاب، خیره کننده و خلاقانه باشند، به گونه های که بتواند برای بیننده الهام بخش باشد تاثیر بیشتری خواهند داشت. گاهی آنها فقط یک تبلیغ رسانه ای چاپی هستند اما برخی از کمپانی ها همه تلاش خود را برای طراحی پوسترها و تبلیغات رقابتی منحصر به فرد به کار می گیرند، بنابراین در زمینه فعالیت خود موفق و پیشگامند.

برای این که تبلیغ شما به معنای واقعی تاثیرگذار باشد، باید از متنی استفاده کنید که از نظر مخاطب سودمند باشد مثلا "غذاهای مورد علاقه خود را اینجا میل کنید". مردم با دیدن این جمله همدیگر را مطلع می کنند تا محل مورد نظر را امتحان کنند.

زمانی که قصد شما این است که برای کسب یک درآمد کم توجه افراد زیادی را جلب کنید، به سمت پوسترهای تبلیغاتی بروید. پوسترهای تبلیغاتی تنها برای نصب روی دیوارهای ساختمان ها به کار نمی رود؛ بیل بوردها نیز یکی از اشکال پوسترهای چاپی هستند، یک پوستر تبلیغاتی بسیار بزرگ.

برای بسیاری از کمپانی ها به نمایش گذاشتن محصول یا خدماتشان به صورت چاپی در محیط کار چالش برانگیز و سختی است. در زیر چند نمونه خنده دار از ایده های تبلیغاتی برجسته و منحصر به فرد را مشاهده می کنید که به شیوه های هوشمندانه و خلاق طراحی شده اند.

تبلیغ پیچ: ثابت نگه داشتن با قدرت بیشتر

تبلیغ مارمالاد Pina: مربای معتبر

43 آگهی BMW در بیان قابلیت آپشن جدید خود برای تشخیص جانداران در شب

مایع دستشویی Dettol: توالت فرنگی

Pampaverd: برگرهای فوق العاد بزرگ

لامپ کم مصرف Midea : تخت خواب

سس کچاپ تند Heinz: اسپاگتی Volcano

تبلیغ خمیردندان Teeth 3 Oral B

آگهی لاستیک Bridgestone: از سال 1931 بریجستون جاده ها (و رانندگی) را مطمئن تر کرده است.

آگهی مایع لباسشویی Clorox: لکه سس کچاپ را به راحتی از بین میبرد

آگهی کولرهای Fujiaire: سریع خنک میکند (اشاره به عصبانیت مادر که سریع فروکش کرد)

آگهی تریمر Braun

آگهی چاقوهای Tramontina در بیان راحتی و دقت کار کردن با این وسیله

آگهی نمک دریایی Sal Sol:دریایی، طبیعی

آگهی حشره کش Target Mortein: هیچ نقطه ای از چشم ما پنهان نمی ماند

آگهی فروشگاه محصولات کشاورزی Calgary: تازه و طبیعی

behnam5555 08-11-2013 09:13 PM

داستان طنز

داستان طنز
یکی از دوستام تعریف می کرد : “با اتوبوس از یه شهر دیگه داشتم میومدم یه بچه ء۵-۶ ساله رو صندلی جلویی بغل مامانش یه شکلات کاکایویی رو هی میگرف طرفمن هی میکشید طرف خودش. منم کرمم گرفت ایندفعه که بچه شکلاتو آورد یه گازبزرگ زدم!بچه یکم عصبانی شد ولی مامان باباش بهش یه شکلات دیگه دادن.خیلیاحساس شعف میکردم که همچین شیطنتی کردم.

یکم که گذشت دیدم تو شکمم داره یه اتفاقایی میوفته.رفتم به راننده گفتم آقا نگه دار من برم دستشویی.

خلاصه حل شد.یه ربع نگذشه بود باز همون اتفاق افتاد.دوباره رفتم…سومین بار دیگه مسافرا چپ چپ نیگا میکردن.

اینبار خیلی خودمو نگه داشم دیدم نه انگار نمیشه رفتم راننده گفت برو بشین ببینیم توام مارو مسخره کردی…

رفتم نشستم سر جام از مامان بچه پرسیدم ببخشید این شکلاته چی بود؟

گفت این بچه دچار یبوسته، ما روی شکلاتا مسهل میمالیم میدیم بچه میخوره!!!خلاصه خیلی تو مخمصه گیر کرده بودم.خیلی به ذهنم فشار آوردم بالاخره به خانومه گفتم ببخشید بازم ازین شکلاتا دارین؟گف بله و یکی داد..رفتم پیش راننده گفتم باید اینوبخورین. الا و بلا که امکان نداره دستمو رد کنین.خلاصه یه گاز خوردو من خوشحال اومدم سر جام . ده دقیقه طول نکشید راننده ماشینو نگه داشت!!!منم پیاده شدم و خوشحال از نبوغی که به خرج دادم! یه ربع بعد باز ماشینو نگه داشت…! بعد منو صدا کرد جلو گفت این چی بود دادی به خورد من؟ گفتم آقا دستم به دامنت منم همین مشکلو داشتم! کار همین شکلاته بود!شما درکم نمیکردین! خلاصه راننده هر یه ربع نگه میداشت منو صدا میکرد میگفت هی جوون! بیا بریم!

نتیجه اخلاقی : وقتی دیگران درکتون نمی کنند ، یه کاری کنید درکتون کنند.!!!

behnam5555 08-11-2013 09:22 PM

انواع چاپ

انواع چاپ (1)

روشهای چاپ
شیوه‌های چاپ در جهان از ابتدا تاکنون از چند شیوه اصلی خارج نیست. در بعضی منابع شیوه‌های چاپ را به 3 دسته اصلی تقسیم می کنند.
• چاپ برجسته
• چاپ مسطح
• چاپ گرد
البته شیوه‌های دیگری نیز استفاده می شود که به آنها نیز می پردازیم.
• چاپ اوزالید
Diazotype :
برای ارائه نمونه قبل از چاپ به صاحب کار
• چاپ باسمه‌ای
Block printing :
کشیدن تصاویر یا چاپ یک طرح روی کاغذ یا مواد دیگر با قالبهای چوبی یا فلزی.
• چاپ سری
Typography:
بوسیله حروف سری و متحرک انجام می شود.
• چاپ سنگی
Lithography :
روشی که بر اساس دفع متقابل آب و چربی اختراع شده است و در آن برای چاپ از سنگ استفاده می شود.
• چاپ فلزی
Metallography :
اگر در روش چاپ سنگی به جای سنگ از فلز استفاده کنیم.
• چاپ زیروگرافی
Xerography :
این روش چاپ را چاپ فوری نام نهاده اند.
• چاپ عکس
Gacsimile :
بازسازی دقیق یک اثر خطی یا چاپی
• چاپ استنسیلی :
چاپ از خلال پرده ای نازک و خلل پذیر.

چاپ افست

چاپ افست یکی از پر رونق ترین و فراوانترین چاپ هاست. شاید یکی از دلایل آن چاپ روی کاغذ با کیفیت بسیارعالی و در تیراژهای نسبتا پایین است. البته در چاپ اسکرین تیراژهای پایین تر از چاپ افست، معمول و متداولتر است و حتی از نظر صرفه اقتصادی مناسبتر، اما اگر جنبه کیفیت چاپ را نیز در نظر داشته باشیم. چاپ افست مناسبترین است. گاهی چاپ افست را به دلیل عدم برجستگی یا فرورفتگی در رابط (زینک) چاپ مسطح نیز نامیده می شود.
برای چاپ افست باید مراحل زیر را انجام بدهید :
1)طراحی طرح مورد نظر (در این جا فرض را بر این می گیریم كه كار چهار رنگ می خواهد چاپ شود)وقتی می گوییم چاپ چهار رنگ منظور این نیست كه فقط در طرح چهار رنگ وجود دارد .بلكه رنگهای موجود در طرح تركیبی از همان چهار رنگ اصلی (
Cyan , Magenta , Yellow , blacK ) هستند . پس می توانید تعداد رنگهای تركیبی زیادی در طرح داشته باشید مثل صورتی، بنفش ، قهوه ای ،و... بعد از انتخاب گزینه CMYK برای فایل ایجاد شده میتوان از پالتChannels تعداد كانالهای رنگ را مشاهده كرد .
همین جا یه نكته ای رو كه خودم تجربه كردم بهتون بگم انتخاب رنگ درچاپ خوب طرح خیلی مهمه سعی كنید از رنگهای كدر برای زمینه كاری كه توش ریزه كاری دارید مثل متن استفاده نكنید . اگر مجبور به انتخاب یه همچین رنگی بودید از فونتهای خواناتر استفاده كنید .
یه نكته دیگه اینكه از اطراف كادر همیشه چند میلی متر به داخل فاصله بزارید تا موقع برش قسمتی از متن یا طرح حذف نشه .
2) خوب حالا فرض می كنیم طرح آماده شده فایل
JPG یا TIF اونو می سازیم . البته طرح رو نیز با فرمت اختصاصی نرم افزار ذخیره كنید .
3)برای چاپ كار طراحی شده باید فرم چاپی ایجاد كنیم .یعنی یك طرح به تنهای چاپ نمیشه بلكه همراه طرحهای دیگه در یك فرم چیده شده و برای چاپ آماده می شه .در اینجا نوع كار هم خیلی مهمه برای چاپ یه ست اداری سربرگ، فاكتور ،كاغذ یاداشت ،پاكت نامه و...در یك فرم چیده میشوند چرا كه باید بر روی كاغذ چاپ شوند .اما فرم مربوط به كارت ویزیت ، بروشور ،فولدرو... بر روی كاغذ مقوا گلاسه چاپ میشوند .وبرای جعبه كالاها عمدتا از مقوای پشت طوسی استفاده می شود كه ضخامت بیشتری دارد .
4) ابعاد فرم های چاپی متفاوت هست وبه تعدادو ابعاد كارهای طراحی شده شما بستگی مثلا :
35*50 - 25*35 -44*60 - 50*70 ابعاد های متداول فرم های چاپی هستند .
نكته :گاهی وقتا یك كار خودش یه فرم میشه مثل پوستر یا جلد كتاب ومجله .
5) یك فایل با ابعاد های گفته شده در بالا ایجادمی كنیم .كارهای طراحی شده راكه با فرمت
TIF ذخیره كردیم به درون آن منتقل می كنیم(فرمت TIF از كیفیت بیشتری برخورداراست تاJPG ) كارها را كنار هم می چینیم دراین هنگام باید دقت داشته باشید برای خط برش بین كارها فاصله بگذارید . (تقریبا 3 میلی متر) از قسمت بالای كار نیز 1.5 تا 2 سانتی متر فاصله بگذارید كه در اصطلاح به آن لب پنچه گفته می شود . سعی كنید فرم را با كار پر كنید وجای خالی روی آن
باقی نگذارید (برای استفاده بهینه از هزینه انجام شده .) نكته : نرم افزار
Freehand امكانات ویژهای برای چیدن فرم دارد.
6) فرم چاپی را با فرمت
TIF ذخیره كرده و این فایل را روی CD كپی كنید .
7) حالا باید از روی فرم چاپی فیلم تهیه كنید . به مكانهای كه این خدمات را عرضه می كنند لیتوگرافی گفته می شود .در لیتوگرافی از روی فرم شما توسط دستگاه
Image setter فیلم تهیه می شود برای هر كانال رنگ یك فیلم برای یك فرم چهار رنگ چهار عدد فیلم به ابعاد فرم چاپی تهیه می شود .در فتوشاپ از طریق پالت channela می توانید تعداد كانالهای رنگ را ببینید.

اکنون ساعت 10:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.