پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

فرگل 10-01-2011 03:54 PM

دوستاي عزيزم غزل ، ترنم ، آناهيتا جون بهتون تبريك ميگم همينطور به ميناي عزيز با آرزوي موفقيتهاي بيشتر و بيشتر در تمام مراحل زندگيتون . :53:

فرگل 10-01-2011 03:54 PM

دوستاي عزيزم غزل ، ترنم ، آناهيتا جون بهتون تبريك ميگم همينطور به ميناي عزيز با آرزوي موفقيتهاي بيشتر و بيشتر در تمام مراحل زندگيتون . :53:

مهدی 10-02-2011 05:59 PM

سلام به همه دوستان عزیز

یک روز یک ساعت تو سایت نیستی میایی میبینی چقد نوشته اند دوستان. ی روز که نه دو روز نمیایی تو سایت میبینی هیچ خبری نیست
از درد دندان بنویسم براتون :d دیروز رفتم دندانم رو پر کنم 2 ساعت طول کشید تا پر کنه عجیب خسته شدم طوری که دیروز فقط اومدم قیمتها رو زدم و رفتم دراز کشیدم و خوابم برد اونم ساعت 1 جالب بود زود خوابیدم
امروز هم سرمان اندکی شلوغ بود تا الان اومدم سایت
کیانا خانم فرگل خانم و فرشته خانم دوست مشاعره گر هم اومدن تو سایت مقدمشان را گرامی میداریم( چقدر هی اسم ببرم تا ترغیب بشن بیان تو اینجا پست بزنند. ننجون و بقیه یاد بگیرن:21:)
امیر عباس هم خیلی وقته زیارتشون نکردیم امیدوارم در صحت و سلامت همراه خنده بر لبانش باشد.
دیگه اینکه آقای نقده عزیز هم ی افتخاری بدن اینجا ی پستی(حالا بیشتر هم شد ایراد نداره :d) بزنند همه رو خوشحال کنند.
ننجون کالباسی :d رنگ چطوره؟
آریانا عزیز کجایی برادر ؟ خوبی ؟ چه خبر از بورس؟ قیمت سکه هم که کاهش پیدا کرده

دیگه همین :d
سادکام باشید دوستان

آريانا 10-02-2011 06:14 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 225770)
سلام به همه دوستان عزیز

یک روز یک ساعت تو سایت نیستی میایی میبینی چقد نوشته اند دوستان. ی روز که نه دو روز نمیایی تو سایت میبینی هیچ خبری نیست
از درد دندان بنویسم براتون :d دیروز رفتم دندانم رو پر کنم 2 ساعت طول کشید تا پر کنه عجیب خسته شدم طوری که دیروز فقط اومدم قیمتها رو زدم و رفتم دراز کشیدم و خوابم برد اونم ساعت 1 جالب بود زود خوابیدم
امروز هم سرمان اندکی شلوغ بود تا الان اومدم سایت
کیانا خانم فرگل خانم و فرشته خانم دوست مشاعره گر هم اومدن تو سایت مقدمشان را گرامی میداریم( چقدر هی اسم ببرم تا ترغیب بشن بیان تو اینجا پست بزنند. ننجون و بقیه یاد بگیرن:21:)
امیر عباس هم خیلی وقته زیارتشون نکردیم امیدوارم در صحت و سلامت همراه خنده بر لبانش باشد.
دیگه اینکه آقای نقده عزیز هم ی افتخاری بدن اینجا ی پستی(حالا بیشتر هم شد ایراد نداره :d) بزنند همه رو خوشحال کنند.
ننجون کالباسی :d رنگ چطوره؟
آریانا عزیز کجایی برادر ؟ خوبی ؟ چه خبر از بورس؟ قیمت سکه هم که کاهش پیدا کرده

دیگه همین :d
سادکام باشید دوستان

سلام مهدی جان ....توو خوابم تعریف کن چی کارا کردی دیشب...قبل خواب مسواک و اون یکی کارو انجام دادی؟ خیالم راحت باشه؟
چیه گیر دادین به ما هی سکه سکه ...قیمت سکه کاهش پیدا کرد که کرد ... پ ن پ میخواستی افزایش پیدا کنه؟

مهدی 10-02-2011 06:31 PM

نقل قول:

سلام مهدی جان ....توو خوابم تعریف کن چی کارا کردی دیشب...قبل خواب مسواک و اون یکی کارو انجام دادی؟ خیالم راحت باشه؟
چیه گیر دادین به ما هی سکه سکه ...قیمت سکه کاهش پیدا کرد که کرد ... پ ن پ میخواستی افزایش پیدا کنه؟
مخلصات آریانا عزیز
خیالت راحت نباشه. راستی مسواک چیه خوردنی بید :21:
دیگه مگه غیر آریانا کس دیگه ایی از بازار سکه خبر داره :d

bigbang 10-02-2011 06:51 PM

مرسی از اینکه پست میزنید فرار میکنید !!
راستی آقا مهدی من هم باید برم دندون پزشکی هنوز نرفتم واسه دندون عقلم آب میخورم درد میگیره ! خیلی باید درد داشته باشه مگه نه ؟

GolBarg 10-03-2011 12:48 PM

سلاااااااااام بچه ها :53:
دلم واسه اینجا تنگ شده بود..من بدون قهوه خونه چیکار کنم {شیت شدن}
اسم نمی برم..ولی به یاد بچه های اینجا هستم :cool:
مرسی فرگل جون..منم ارزو های خوب واست دارم {پپوله}
چه خبرها..منم دارم استارت این دانشگاه رو میزنم...جیب خالی خیلی بدههههه :d:d حالا فهمیدم چقد پوول چیز خوفیهه..مخصوصا توی این تهران بزررررررررررررررگ {قاط}
من بخاطر اینکه رشته لیسانسم با ارشد مرتبط نبود یک ترم باید پیش نیاز بخورم..دیروز که رفته بودم واسه ثبت نام دودل شدم_:2:_:2:..داشتم برمیگشتم خونه..دوستام دیگه بهم دلداری دادن که حیفهه...
ولی عجب دانشگاه خوفیههه..از نظر استاد واقعا عالی هست{جشن پتو}
خودم باور نمیشه با این اینجور اشخاص کلاس دارم...:rolleyes:
خوب از دانشگاهم واستون کلاس برازم دیگههههه :21:

nooshin esmaily 10-03-2011 09:44 PM

دلم گرفته .مامانم کنارم نشسته.اما دلم براش تنگ شده ه ه.درد و بلاش بخوره تو سرم

MAHDI 10-04-2011 02:56 PM

سلام
مینا خانم همه منتظر شیرینی هستیم
زحمت بکشین برای من پشمک بیارین

GolBarg 10-04-2011 03:41 PM

سلام اقا مهدی ..
پشمک موجود نبود...
باقلوا اوردم :d
http://heritage.chn.ir/manage/photo/51975-95438.JPG

اکنون ساعت 12:15 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.