![]() |
نقل قول:
ان شاالله كه از تخصصتان استفاده مكنيم استاد ببخشيد بخوايم از تربيت بدني 2 معاف بشيم بايد چه كار بكنيم؟;) نقل قول:
كره پوريا يه چيزايي ميگي ها... نه مسئله عميق تر از اي حرفاس فك كنم بي خيال بشم خيلي بهتره فسفرام همه رفت...;) نقل قول:
فك كنم محمد اگه حوصله داشته باشه اگه وقت خالي داشته باشه درس بخوانه ها؟;) كره فرانك خانوم بهش بگو به روحيه نيس م او سالي كه كنكور دادم داداشام ميگفتن تو پيام نور سنقر هم نمياري:d در كل خدا به راه راست هدايتش كنه البت فك كنم بايد راه راسته براش كج كنن اووقت شايد اگه وقت خالي داشت بره به راه راست!!;) نقل قول:
سلام آقا جواد شيرازي پرگشايي:) آقا شما خوبي؟ شما هم خيلي خوش آمدي منور كردي بازم تشريف بياريد منتظرتان هستيم:53::53: نقل قول:
مينا اصرار كن جان خودت واي نميسم!:d مينا كارت برعكس نيست؟;)آخه اي هفته 5 روز تعطيليم تازه ما 7 روز تعطيل كرديم بعد اووقت تو برميگردي تهران؟ كره ولمان كو... كره مينا نگاي بچه درس خوانا نكن خوشت مياد؟بدآموزي داره باور كن:65: آقا ما يه پسر خاله اي داشتيم يه بار آمد يه پستي گذاشت و رفت آهاااااااااااااي پوريا حقيقي كجايي؟(ميدانم كجايي ها منظورم اينجاس گرفتي خو؟;)) |
نقل قول:
خوب ميگو بخور :d |
سلام اناهیتا خانم ، من قبلا توی جمع صمیمی شما اومدم . به هر حال از خوش امد گویی شما ممنونم . ارادتمند شما دوستان خوبم .:cool: :53: |
کرمانشاه در هفته ای که گذشت
به همه عزیزانی که جدیدا به پی سی ملحق شدن، مخصوصا همشهریهای گلم خیر مقدم عرض میکنم:53: |
سلام آناهیتا جون خوبی.چه خبرا .؟:p
سلام مهرگان جون.حکمت نداره.این اسمو خیلی دوسدارم چون یاد کسی می افتم که دیگه ندارمش سلام به همگی از خوش آمد گویی شما ممنونم;) سلام خوب هستتتتتتتتتتتتتتتین.من یه جورایی هیچ بلد نیستن.تازه اومدم:20::20::20::20::20: |
سلام 852 گرامی :53: |
ضمن خیر مقدم به شما دوست عزیز:53:
اگه سوالی هست میتونید بپرسید که دوستان شمارو راهنمایی کنند و یادآوری این نکته که مجاز به زدن چندتا پست پشت سر هم نیستید 4 پست اخیر شما ترکیب شد با تشکر ناظر سایت |
سلام بر همگی
رزیتا جونم سلام خیلی خوش اومدی اینقدر دلم برات تنگ شده بود که نگو خیلی خوشحالم که دوباره کنارمون هستی دلم برا اخبارهات هم تنگ شده بود بعضی روزا اینقدر به پگاه و پویان فکر میکردم ایشالا که خوبن به 852 هم خوش آمد میگم ایشالا که لحظات خوبی اینجا داشته باشی بقیه دوستان گل سایت هم که اومدن به پاتوق ما مثل جیگیلی خودم و آقا مهدی و آقا جواد هم خوش آمد میگم آبجی فرانک و آناهیتا و مهرگان هم که هستن خدا را شکر من هم تقریبا به روش محمد دارم درس میخونم آبجی فرانک راستی پس روناک کجاس صبا و فرگل هم که نیستن ترنم هم که غیب شده مثل اینکه خبریه واقعا آناهیتا پس داره نوبتت می رسه کاش باران جونم هم بیاد بگه که خودش و دوقلوها خوب و سلامتن ایشالا آناهیتا من ترخینه خوردم سرما خوردگیم خوب شد ولی چند وقته کمر درد گرفتم برا همین نمی تونم زیاد بیام نت فعلا باید استراحت کنم تا ببینم چی میشه می ترسم نکنه کارم به جراحی بکشه مهرگان روله اس دادن هم تنها کاریه که از دسم میاد وقتی دل تنگتون میشم برا اسم شرکت و راه اندازیش بهت تبریک میگم ایشالا که موفق باشین عزاداری و نذرهای همگی قبول باشه همه تون رو دوس دارم اگه فعلا نشد بیام پیشتون دلم براتون تنگ میشه |
به به سلام به همه کرمانشاهی یایه گل گلاب
خوبین چه خبرا نذراتون قبول عزاداریاتونم قبول اگه دلتون شکست واشکتون جاری شد دوستانم فراموش نشه التماس دعا به همه دوستان تازه وارد خوش امد میگم واااااای رزیتا جونم چقد دلم برات تنگ شده بود دختر خیلی خوشحالم که دوباره میبینم میای اینجا احوال گلبرگ که بازم سر از کرمانشاه در اوئرده اقا مهدی چطورن مهبای گلم خوبی خدا روشکر که خوب شدی مواظب خودت باش غزل بانو رو این دور و ندیدم ها خوبی غزلی مهرگاه مبارک باشه فقط خانومی شیرینی یادت نره مادر فرانک چطورن خسته نباشی به خاطر کل کل با اقا محمدت که درس بخونه :d ______________________________________________________ خب حالا مونده حساب اناهیتا انا اینا چیزه نوشتی :eek: که مه خودمم کبی خبرم ترنم هم فك كنم اگه خدا بخواد بايد به زودي شيرينيشه بخوريم{جشن پتو} بري ترنم هم آري ولا راس ميگم دروغم چيزه؟مگه آزار دارم بري دختر مردم حرف دربيارم;):d ترنمم ميگه خيلي ممنونم آخه تو دلشم خبر دارم چه ميگه;) تازه شما قدمت سبك بوده خبري نداري آ ترنمه داديم شوهر;) حالا درسته گفتم شوهر کردن نوبتیه اناهیتا پشت سرمه ولی قرار نشد که شایعه درست کنی تا نوبتت بشه خو اناهیتا گیان بیا جلوتر مادر :d |
نقل قول:
فك كنم اگه دستت بهم ميرسيد سرمه ميكندي نه؟:d نه فعلا فسفر نميخوام تا يه هفته اي تا هفته بعد دوباره فسفرام جمع ميشن ;) راستي شما دانشگاهتان نزديكاي وليعصر يا او دور براس؟ نقل قول:
انشالله دفعه بعد با نان خرمايي و نان برنجي (نون نه ها نان!!;))ازتان پذيرايي ميكنيم:53::53: نقل قول:
ممنون منم خوبم ...سلامتي خبر از كجا ميخواي بهت بدم؟م راديو نفتي ام از همه جا باخبرم:d عزيزم نگران نباش ما هم دف اول كه آمديم هيچ بلد نبوديم ولي الان شديم يه مهندسي برا خودمان{داش مشتی} نقل قول:
خدا نكنه كارت به عمل جراحي بكشه...كره همش به خاطر اي روغن نباتيه ان شالله به حق اي روزها زود كمرت خوب بشه:) نقل قول:
روله بايد برات حرف دربيارن كه بياي تو سايت؟;) حالا چرا اينقد تعجب كردي؟خوشحال باش;) آييييييييييي خداااااااااااااااااا شكرت كه رفتم جلو :d:21: آقا هروقت تو صفي جايي گير كردين يه شايعه اي بندازين راه تا برين جلو :d ترنم اگه بداني چقد نذر كردم كه تو راضي بشي نميداني خو;) مرسي خاله رزيتا براي خبرهاي استان كه گذاشتي :) شما نبودي ما از هيچي خبر نداشتيم:53::53::53: |
اکنون ساعت 06:41 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |