نقل قول:
|
شکوفه من جزء کدوم دوست هستم :d بهتر از اب روان ؟ |
نقل قول:
|
نقل قول:
خدارو شکر که دانشگاه تو قبول شدی....یه کم شاد و شنگول شدی....از اون فروید بازیات دست بر داشتی..... نقل قول:
|
اریانا چقد {B Adabi} هستی :d به دانشگاه قبول شدن هست ولی بیشتر بخاطر این هواس |
بازم سلام به همه
این پنج شیش ساعت چقد حرف زدید ها اول این که فدایه دل فندقی غزلی چشم سعی میکنم که بیشتر بیام اینجا یه کم کار و بار دارم ولی چشم میام مینا به قول غزل انقد حال میکنم خودتو و احساستو خیلی قشنگ به ما میگی من اصلا بلت نیستم _:2: احوال برادر اریانا وحاج :dمهدی چطوره شکوفه خوبی مهبا کجایی دختر بیا ببینم خوب از لوازم التحریرت مواظبت میکنی یا نه؟ خوب حالا از خودم میگم چون امسال تقریبا ظرفیت دانشگاه ها دوبرابر شده متاسفانه خوابگاهی که برای کارشناسی ارشداس به جایه این که سه الی چهار نفره باشه شدن پنج نفره{قیژه} ولی چهار تا هم اتاقی خوب دارم که یکیش کرمانشاهیه که حسناس شیمی میخونه شیوا مریوانیه و عاطفه زاهدانی هردو برنامه ریزی اموزشی میخونن وبهاره که ادبیات عربه خودمم که معرف حضور هستم :d ولی واقعا این همه ارشد ارشد میگن اصلا جالب و خوب نیست من که حس خوبی ندارم بعد خوابگاهمون تویه همون دانشگاس بالایه کوه:p و حدود نیم ساعت تا دانشکده فاصله داره چون بالیه کوه رفتن اسونه اما برگشت چون سر بالایه خیلی سخته همه تا برسن خوابگاه وسطایه راه روی چمنا میشینن یه استراحتی میکنن بعد دوباره حرکت میکنن :d _________________ مینا راستی مدرک کارشناسیت چی بوده الان چی میخونی ؟؟ |
از من بعید بود این همه حرف بزنم ها:p
خودمم دیدم تعجب کردم :d |
وایییییییییی ترنم چقد دلم برات تنگ شده بووووووود ... خوفی ؟
خوش بحالت .. منم خوابگاه می خوااااااااااااام .._:2: حسودیم شد :d وسط چمنا اگه نشستی استراحت کنی یچیم ببر بخور .. وای چقد من شکمو هسم :d الان فقط من و تو محمد (بیگ بنگ)توو فرومیم اینجا پی سی ساعت 2:49 بامداد صدای جمهوری دیکتاتوری ِ غزل :d |
من خیلی خوبم
الان خستم اما خوابم نمیبره اره چمن میچینیم میبریم با چمنا خورشت چمن :d(قورمه چمن)درست میکنیم غزل از موبایلت چه خبر |
گوشیم ؟!
به رحمت ایزدی پیوست.خدا اموات شمارو هم بیامرزه :d امشب یه ساعت رو جدول راه می رفتم تهنایی ... خیلی خسته م .. فردا صبم کلاس دارم ولی مث تو خوافم نمی بره نمی دونم چرا ... |
اکنون ساعت 09:39 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |