آن گاه که حق بر شما آشکار گردید خشمگین نشوید . |
اگر در زندگي به ناگاه يکي از سيمهاي سازت پاره شد آهنگ زندگي را آنچنان ادامه بده که هيچ کس نداند بر تو چه گذشت |
در هر کجا که زنده ای، زندگی هست |
|
فردا و ديروز با هم دست به يکي کردند ديروز با خاطراتش مرا فريب داد و فردا با وعده هايش مرا خواب کرد وقتي چشم گشودم امروزم گذشته بود |
خدايا به داده و نداده وگرفته ات شكر: كه داده ات نعمت است. نداده ات حكمت و گرفته ات امتحان |
سر قبر شخصی نوشته شده بود : کودک که بودم می خواستم دنیا را تغییر بدهم وقتی بزرگتر شدم متوجه شدم که دنیا خیلی بزرگ است من باید کشورم را تغییر بدم بعد ها کشورم را هم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم . در سالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده ام را متحول کنم . اینک من در آستانه مرگ هستم می فهمم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم شاید می توانستم دنیا را هم تغییر دهم |
فخرالدين عراقي
ما را برای آن نياورد كه از او برگیریم ، بلكه برای آن آورد كه مراد خود از مابرگیرد. .... .. او خواست كه صنع خود را ظاهر كند , عالم آفريد. خواست خود را ظاهر كند , آدم آفريد. .... .. در اين ره گر به ترك خود بگويي يقين گردد تو را كو تو , تو اويي فخرالدين عراقي همداني (قرن هفتم) {پپوله} |
عاشق خواست كه به یقین جمال ِ معشوق بیند، عمری در این طلب سرگشته میگشت، ناگاه بر او آمد : آن چشمه كه يافت خضر ازو آب ِ حيات در منزل توست , ليكن انباشته اي !!! چون به يقين در خود نظر كرد، خود را گم یافت، آنگه معشوق را باز یافت، چون نیك نگه كرد، خود عین ِ او بود، و گفت : اي دوست ترا بهر ِ مكان ميجستم هر دم خبرت از اين و آن مي جستم ديدم بتو خويش را , تو خود من بودي !!! خجلت زده ام كز تو نشان ميجستم.... فخرالدين عراقي همداني (قرن هفتم) |
|
اکنون ساعت 07:29 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |