![]() |
سلام اناهیتا خانم از لطف شما سپاسگذارم. نون خرمایی و نون برنجی هاتون هم میدونم خیلی خوشمزس به دوست عزیزمون خانم 852 هم خوش امد میگم:cool: |
نقل قول:
منم خوشحالم که روی ماهتو بازم می بینم نقل قول:
همتون برام عزیزید:53: نقل قول:
او از ازدواج ترنم ، سفر فرانک آ ای آدمینگه اسمش چه بود؟:d |
سلاااام |
اقا من اصلا قبول ندارم{قاط} ، قرار بود بچه های کرماشان من رو دعوت کنن باغ به صرف غذاهای سنتی کرمانشاه
پس چی شد منتظرما اااا {داش مشتی} |
نقل قول:
اره بابا جدي عكس خودمه {جشن پتو} نه بابا اين چه حرفيه ;) آره خيابون وليعصرو طالقاني و انقلاب نزديكمونن |
پوریا جدی جدی عکس خودته؟!
|
سلام بر همه کرمانشاهیان عزیز:53: |
سلام عزاداري هاتان قبول
نقل قول:
پس يعني ديگه ازتان پذيرايي نكنيم؟:d راستي شما تاحالا تشريف آوردين ديار ما؟ نقل قول:
شما خودت يه پا ادميني بنده به شخصه به خود شما راي ميدم :d;) نقل قول:
مينا والا تهران دسته كمي از سنندج نداره ما پاي كوه ميشينيم عمق فاجعه رو درك ميكنيم;) مينا امضات خيلي زيباست و البته طولاني...خو جاي منه تنگ كرده خو:d نقل قول:
آقا خوبي شما؟ آقا عصباني نشو دور از جانت آمار سكته رفته بالا ها:d آقا تشريف بياريد قدمتان رو چشم هم باغ ميريم هم بوستان هم سراب ماشالله خدا ازمان نگيره نزديك 360 تا سراب داريم همشانم با صفا شما تشريف بيار 360 روز اينجا مهمان باش تا تك تك سرابها بريم ديگه عصباني نشي ها باشه؟ نقل قول:
پس او دور و برايين ميگم آشنايي:23: نقل قول:
نقل قول:
چشم آقا مهدي باشه:5: آقا يعني شمام فك ميكني عكس خودشه؟:65: پوريا آواتارته عوض نكني ها ديگه سوژه نداريم بهش گير بديم;) |
نقل قول:
اين عكسو ميگي :21: http://up6.iranblog.com/images/bun1pcerfxo4gcd057i.jpg خوب اينم يه عكس ديگم كه باور كنين :24: http://up6.iranblog.com/images/an33wnbpgb36d32g1a2r.jpg |
دیدم آنا پست زده دوییدم توو ! آخه دختر ینی تو نباید به تاپیکای دیگه سر بزنی ؟ دلم تنگ شده خو ..
مهبا ترنم فرانک خاله رزی مهرگان صبا کوروش پوریا و بقیه بچه های کرمانشاه خوبه حالشون ؟؟ دلم برا دخترا تنگ شده خیلی .. |
اکنون ساعت 06:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |