دل من می شنود
تپش قلب تو را و صد افسوس قلب تو عاشق نيست و صد افسوس تو را قلبی نيست که ز من بشنود اين راز درون چشم من می ماند به تماشای رُخت و صد افسوس تو را چشمی نيست که ببينی غم و اندوه مرا |
حالا دیگر نه از حادثه خبری هست و نه از اعجاز آن چشم های آشنا . . . از دلتنگی ها هم که بگذریم تنهایی تنها اتفاق این روزهای من است . . . |
بیا بیا ای محبوب من
بیا که دیگه معشوقت داره می افته از پا بیا که تنها امید زندگیش تویی تنها فکر توهست که اونو سرپا نگه داشته تمام زندگیش تویی نفسش تویی قلبش تویی امیدش تویی بیا |
تو که رنگ لحظه های من به دست توست
با تمام رنگها به دیدنم بیا رنگ ارغوان به هستیم بزن خوب من! دمی به گلشنم بیا... |
از روز اولی که دیدمت
همون لحظه ی اول دیوونت شدم بدجوری گرفتارت شدم لحظه به لحظه این حس در من تقویت شد عزیزم تو که می دونی چقد و چیجور دوست دارم تنهام نذار |
از روز اولی که دیدمت
همون لحظه ی اول دیوونت شدم بدجوری گرفتارت شدم لحظه به لحظه این حس در من تقویت شد عزیزم تو که می دونی چقد و چیجور دوست دارم تنهام نذار |
دير آمدی
تمام شده ام ديگر بس كه بلعيده ام اندوه نبودت را... هنوز اما همانند حاتم ام می بخشمت با آنكه هزار شب بی خوابی طلب دارم از تو!!! |
گر بگریم گویند که عاشق است |
به گل گفتم: عشق چیست؟ |
تو که رو غصه هام خط می کشیدی |
اکنون ساعت 11:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |