![]() |
|
پوريا م باورم شد كه خودتي حاجي
حالا جدي خودتي؟:21: عكس اوليتو كه ديدم فك كردم كه جدي باشي ولي عكس دومت بهت مياد كه مظلوم باشي و مهربان يه عكس 3 در 4 هم بذار ببينم از تمام رخ چه بهت مياد:d غزل گيان خوبي روله؟منم تنگيده بود دلم برات... دختر من كه هميشه تو سايتم به قول فرانك خانوم شبها هم اينجا ميخوابيم;) خو تو بگو بيام تو كدام تايپيك تا بيام مينا ما با بالگرد ميريم تو اتاق باور كن:d آره امضات قشنگه كلا هرچي امضا گذاشتي قشنگ بوده بي تعارف:) |
|
كره مينا صد رحمت به سربالايي
شيب كه شيب نيست نود درجه شيب داريم خدا نكنه يخبندان بشه ما با جورابم به زور ميريم بالا چه برسه به كفش پاشنه بلند :dكره مينا ولمان بكو...;) منظورم از بالگرد يه اتوبوس شره اي كه تا بالا ميبردمان;) يه صدايي داره كه نگو ده تا تراكتور بذاري كنار هم صداش مث اي اتوبوسه نيس:d آقا چاكرتيم به مولا:cool::cool: آقا مهرگانم اينترنتش تمام شده |
موضوع چیه؟
سر بالایی؟ خوش به حالتان برین اون بالا سرسره بازی حال میده جای مه خالی کرماشا که خبری از زمستان نی صب به صب نگای هوا میکنم میبینم آفتابیه عقده ای شدیم بری ی ذره برف زمستانم زمستانای قدیم زمستانه داریم :24: مینا گیان چه خبر سر قولت که هستی عروس من میشی یا برم سراغ یکی دیگه داو طلبا ثبت نام کنید تا یکیتانه انتخاب کنم :24: به جان خودم مادر شوهر خوبی میشم فقط داوطلبا قول بدن گوش به فرمانم باشن آقا مه زیاد توقع آنچنانیم ندارم فقط کمی تنبلم صب به صب بیاین کارامه بکنید مخصوصا از آشپزی بدم میاد نهارمه آماده کنید برید نه وجدانا خواسته زیادیه:24: قول میدم خانه تانم نیام:p |
سلام بچه ها
امشب عاشوراس تسلیت میگم کرررررره غزلی خبر میدادی گاوی گوسفندی چیزی جلو پات سر میبریدیم کررررررررررررره چه مادر شوهری بشی تو فرانک گیان اقا حسین تو بیا کرمانشاه مام میبریمت جاهایه دیدنی توم غذا مهمانمان بکن قول میدم دور همی کلی خوش باشیم هاااا مه ماندم چرا ای دانشگاه ها رو کو میسازن که انقد شیب داشته باشه تازه برو اناهیتا خداره شکر بکن او مینی بوسم دارین دانشگاه ما تا پارسال داشته امسال میگنکه چون دخترا زیاد میان دانشگاه براشان سرویس نذارین بخدا ای دیگه اخر نفهمیه بعد چه قبلا خوابگاه دخترا کنار دانشگده بود ا لان نیم ساعت فاصله هس تا بخوای بری دانشگاه اونم چه سراشیبی خدایش اخر نامردیه :eek:مینا با کفش پاشنه بلند چجوری راه میری توبرف جان خودت یه کلاس اموزشی بزار تا منم یاد بگیرم اقا مهدی ممنون که ورود دوباره تبریک گفتی ولی باید حلقه گلی برام میاوپردی هاااا داره غیبتایه ادمینمان زیاد میشه میگم موافقین حکم اخراجشه بنویسیم :d حاجی پوریا تقبل الله زیارت |
نقل قول:
|
فرانک گیان چه مادر شوهری شوی :d |
نقل قول:
سلام ، گلهای زیبای بهشتی. اناهیتا خانم ،متاسفانه هنوز قسمت نشده بیام دیار شما ولی میدونم خیلی مهمون نواز هستید.در ضمن اگه اومدم ازم پذیرایی بفرمایید. متشکرم. |
اکنون ساعت 02:59 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |