سلام
من که دیشب اصلا نمیتونستم بیام سایت و با اولترا اومدم اما چند روز بود بدن درد داشتم و حوصله نداشتم امروز دیدم بعله سرما خوردم از صبح همش خوابیدم و الان هم خوف نیستم سرما خوردگی هم زمانی خوب بود که مجرد بودم مامان چه پذیرایی میکرد ازم ولی الان چی خودم هی میخوابم پامیشم ی کاری میکنم دوباره غش میکنم خدایا..........حوصله خودم و هم ندارم چه حال بدیه{قاط} |
شکوفه من شش روز نبودم اینجا رو ول کردی بعد میگی دیشب نت مشکل داشتههه :d |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
جوک بود ؟ |
سلام سلام 100 تا سلام
شنیدم تا چند روز اینده میخوان یاهو و جیمیل را ببندن واسه همیشههههه. حالا چه کنیم که چتمونو میبندن!!!! |
سلام به همه :53::53: |
نقل قول:
نقل قول:
مینا منم هیشکی تحویل نگرف غصه نداره که عزیزم : ) نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
تو کی می خوای ادبیات درست حرف زدن یاد بگیری؟ بعدشم هی بهم بگو خانوم معلم. من اگه معلم تو بودم که با ترکه انار فلکت می کردم بچه ! نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
بدون تو هرگز , با تو بابام نمیذاره :d اینقد خوشم میاد یکی این مدلی باهام رفتار می کنه .. چون معلومه حسابی کم آورده ! http://www.qalamro.com/images/smilies/%28399%29.gif |
اکنون ساعت 06:04 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |