|
|
|
|
|
ماگذشتیم وگذشت آنچه توکردی باما توبمان با دگران وای به حال دگران |
مهربانی را در کودکی یافتم که آبنباتش را در دریاچه نمک انداخت تا شیرین شود
|
چقدر حقيرند مردماني که نه جرأت دوست داشتن دارند ، نه اراده ي دوست نداشتن ، نه لياقت دوست داشته شدن
|
من اكنون احساس مي كنم بر تل خاكستري از همه آتش ها و اميدها و خواستن هايم تنها مانده ام و گرداگرد زمين خلوت را مي نگرم و اعماق آسمان ساكت را مي نگرم و خود را مي نگرم و در اين نگريستن هاي همه دردناك و همه تلخ اين سوال همواره در بيش نظرم بديدار است و هر لحظه صريح تر و كوبنده تر كه تو اينجا چه مي كني ؟ امروز به خودم گفتم: ...من احساس مي كنم كه نشسته ام زمان را مي نگرم كه مي گذرد همين و همين دکتر علی شریعتی
|
کاش میشد توبه کرد ای دریغ از من که این همت ندارم ای خدا کاش میشد توبه کرد ای دریغ از من که بر زیر گناه مثل پیری ناتوان قد خمیده دل چروک مثل کوهی ریخته مثل روباه مریض طاقت توبت ندارم ای خدا کاش میشد توبه کرد کاش میشد از مسیر عافیت لحظه ای رد میشدیم کاش فرصت میشد و با تو هم سد میشدیم سدی از نوع خدا سدی از نوع رسول سدی از نوع امیر المومنین کز گنه رد میشدیم |
اکنون ساعت 01:14 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |