به به سلام دوستان قهوه خونه ای
خوبی غزلی شکوفه ایشاالله زودتر خوب بشی عزیزم به به خانوم کارشناس ارشد مینا خانوم گل امیدوارم پایتخت نشینی بهت خوش بگذره احوالات ارینا و مهدی خان چطوره مهبا کجــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــایی دختر؟؟ اقا رضا خوش ومدی نوشین خانوم چرا شایعه پراکنی میکنی خواهر جان |
به به ترنم خانم خوش اومدی. کم پیدایی :d(نه اینکه حالا خودت زیاد پیدات هست) |
نوشین تو الان فقط نگرانیت این بود :21: برو فکر یه سقف باش خواهر من :d |
نقل قول:
نقل قول:
منو آریانا مسئله ی خاصی نداریم , فقط یکم چشم نداریم همو ببینیم :d حالا شاید اگه برام:53: آورد آشتی کردیم :d نقل قول:
نقل قول:
شعر دوست شاعرم مهران سجودیان ِ حسین جان (hossein_1971) من می خوام بت پیام خصوصی بدم نمی تونم . فک کنم پیامت فقط برا مدیرا فعاله . این مسیر و برو و پیام خصوصی تو فعال کن : کنترل پنل > ویرایش تنظیمات و اختیارات > پیام خصوصی > پيغام خصوصي فعال باشد (حالا تیک این گزینه رو بزن ) و دريافت نامه خصوصي تنها از لیست دوستان و مديران (تیک این گزینه رو بردار ) ایـــــــن هم برای شما , که دوست داشتی بنویسم : ) |
|
ممنونم اقا مهدی... {پپوله} |
سلام به دوستان قهوه خونه ای
حالتون چطوره؟ نقل قول:
{داش مشتی} |
نقل قول:
|
نقل قول:
نقل قول:
|
اکنون ساعت 08:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |