سلام به همه دوستان درد دلی :d |
نقل قول:
شما چطوری ؟ کم پیدا ! |
سلام به همه دوستان
خوبین احوال داش مهدی و اریانا غزلی خوبه؟ خوش میگذره پایتخت نشنی گلبرگ خانوم منم الان خوابگاهم خوابگاه خودش اینترنت داره گفتم ی سر ی بزنم به بر و بچ گلبرگ منم خیلی خوشحال شدم که کار پیدا کردی عزیزم{جشن پتو}{شیت شدن}{جشن پتو} فعلا دوستان الهی خوش باشین:53: |
سلام به همه دوستان عزیز |
سلام ..من باز برگشتم :21: |
ااااااا بدجنس من اگه انجام وظیفه میکنم تو هی نمیایی:d
ای الان لب تاب هم اتاقیمه مال خودم اخره هفته میخرم یه کم بیشتر میام |
سلام چطورین؟ |
سلام به همگی دوستان
خوبی آقا مهدی گل ؟ چه خبرا ؟ چند روزه بد جوری دلم درد میکنه اصلا هم حوصله دکتر رفتن ندارم هر کی از راه میرسه یه چیزی میده بخوریم که بهتر بشیم ولی بهتر نشدم که هیچ بدتر هم شدم....... گفتم بیام قهوه خونه یه چایی نبات بخورم شاید اثر کرد http://static.panoramio.com/photos/o...l/37894397.jpg بفرمایید چایی نبات |
سلام بر همگی :53:
مهبا اومده با یه دنیا دلتنگی برای شما دوستای گلم ممنونم که به یادم بودین و جامو خالی کردین و فراموشم نکردین راستش یه روز که بیدار شدم دیدم سیتمم خراب شده خودم هم بدجوری سرما خورده بودم افتادم تو جا ولی داشتم از دندون درد می مردم خیلی وحشتناک بود خیلی دندون عقلم کج شده بود رفته بود کلی از گوشت لثه ام رو از بین برده بود این بود که جراحیش کردن تا چند روز جاش وحشتناک تر درد میکرد الان تازه بهتر شده ولی سیستمم هنوز درست نشده ولی دیگه گفتم بیام پیش دوستای گلم مینا جان خیلی خوشحالم کار پیدا کردی موفق باشی گلم چرا غزل پیداش نیست ؟ بقیه هم که هستن خدا را شکر تقریبا البته دوستتون دارم |
واي واي من آمده ام ! به به سام عليك . حال و احوال مشتياي قهوه خونه ؟؟ بچه ها خوفيـــــــــــــــــــــين ؟
آخي .. اصن قهوه خونه يه صفاي ديگه داره . آخيش . انگار خونه ي آدمه . راحت ميتوني پاتو دراز كني و يه نفس راحت بكشي .. حسين جان ننجون اين چايي چيه اوردي ؟ من بستني شكلاتي مي خوام . هوا سرده بستني ميچسبه :d نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
مي دوني فرهنگ استفاده درست از تنكس چقد خوبه ؟ فك كن مثلا كلي ذوق و انرژي ميذارم واسه يه پست مفيد و خوب. بعد ميرم ميبينم يكي از كاربرا برا اون يكي كه دوستش بوده يه تنكس گذاشته همينجور الكي ، پست منم ديگه ....... خوب صد درصد آدم انگيزه فعاليت ِ خوب وُ از دست مي ده .ميگه خب منم وختمو الكي تلف نكنم . البته فقط تنكس هم نيس. مثلا من قبلا تو يه تاپيكي خيلي فعاليت مي كردم ، انگار اصن به چشم نميومد. هيشكي نگف غزل مرده اي زنده اي ؛ منم ديدم كسي اهميت نميده بيخيال شدم.اما اين روزا ميبينم همش تاپيكش آپ ميشه. حتي انگيزه ندارم برم ببينم كاربرا چي نوشتن .يني حتي رغبت نمي كنم برم توش. در كل خودم خيلي به اين كه درست و به جا تنكس بذارم اهميت ميدم.نه چون طرف مدير سايته و يا دوستم.مثلا چون مينا دوستمه دليل نميشه من برا هر پستش الكي تنكس بذارم : ) نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
قراره از اينم شلوغ تر شه .با اين كه خيلي درگيرم و سرم شلوغه ولي اين روزا رو خيلي دوس دارم.دوس دارم هي هميجور هر روزم بهتر از ديروزم شه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه آريانا كجاااااااااااس ؟ :23: دلم تنگ شده بزنيم تو سرو كله همديگه ! :d |
اکنون ساعت 08:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |