![]() |
سلام بچه ها
پس همه ایجوری هستیم درس نمیخوانیم ها فک کردم فقط منم که درس نمیخوانم نمیدانم چیزه کتابه شده سم تا میگیرمش دسم خوابم میبره یه وقت بیدار میشم میبینم دو ساعته خوابیدم ها :p ایجوری پیش برم حتما موفقم :d دیدم چندتا پست زدین گفتم بزار منم حرفی زده باشم:d مهباو گلبرگ و غزل غایب :rolleyes: |
ترنم میای حاضر غایب میکنی و میری؟:24: |
|
نقل قول:
مرسی فرانک خانوم گیان:21: با ای حساب حکمت نام گذاری خیلی جاها دیه دسمان میاد! یه چیز دیگه: پل هواییه وختی درس کردن، هی او یه ی دانه بوده؟ که هی الانم فقط به او میگن پل هوایی؟ نقل قول:
البته در امر خواب! نه ولی دیدم هزارمین پستته اعتراف کرده بودی!!!!! آقا دمت گرم، چنی سرعتت هس بالا! درو؟ نقل قول:
|
سلام
اری شکوفه جان من ناظمم :p نه راس میگی مهرگان گیان :d انا هیتا فرانک گلبرگ رزیتا فرگل مهبا غزل کوروش پوریا و... غایب :21: |
عکسی که با دیدنش حتما دست مادرتان را خواهید بوسید!
http://www.seemorgh.com/images/iCont...26082_5151.jpg در آسمان آبی دلم، جایی برای ابرها نیست مادرم! دعایم کن که با دعایت، دلم خانه دردها نیست |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
راه گم كردي خانوم:53::53::53: آي گفتي شكوفه جان هرچي فكر عالمه مياد تو سرمان موقع درس خواندن يكي از بچه ها ميگفت ما در حالت عادي به هيچي فك نميكنيم:d ولي تا مخوايم درس بخوانيم ميشيم متفكر;) نقل قول:
آقا ما طبقه پايين شما بوديم 313 الان 71 ميشينيم باز خوبه از ميانبر ميايم بالا كنار سوله ورزشي يه راه خاكي داريم ميايم بالا ازش;) نقل قول:
وييييييييييييييييييييييييي ترنم اي عكسه چني جالبه ...فك كنم نوزاد چند روزه اس كه اينقد پاش كوچيكه ها؟ |
آقا سلام |
ای چیزه پوریا الان صاحبه تیای زگمان دره ها:24:
م ی بار یکی از عکساشانه برداشتم نزدیک بود سکته قلبی بکنه یکی از دختراش میگفت ای عکس مال محمد من بوده :21: گفتم به جان عزیزت ندانستم مال محمدت بوده گفتم شاید محمد خودم گذاشته :24: |
اکنون ساعت 02:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |