سلام دوستان . امروز خیلی بیحوصلم ،نمیدونم چی بنویسم ،از کجا شروع کنم . فقط اومدم تا سلام و عرض ادبی کرده باشم.:oهمیشه موفق باشید. |
سلام بچه های خوب خوشحالم که همه هستین |
ترنم ومهبای عزیز ممنونم از لطفی که دارین...مهبا جان امیدوارم سال دیگه قبولی تو رو داشته باشیم..که حسم اینه که همین میشه...قبولی سال دوم خیلی بالاس |
سلام به همه دوستان عزیز |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دورود غزی خوش اومدی....کجا بودی حالا؟ نقل قول:
|
این شکوفه خانم فک کنم دکتر دارو های گیاهی هست...:d |
سلام
فک کنم اولین باره اینجا میام کاش صبح که حالم به مراتب از الآن بدتر بود می اومدم اینجا! روزم افتضاح شروع شد و تا آخرم همینطور ادامه داشت! بعضی وقتا که اینطور میشه فک میکنم شاید آدم بدیم که اونطور نمیشه! وگرنه چرا برا بقیه اینطور نمیشه! چیزی عوض نمیشه دیدم نوشتین درد دل گفتم درد دل کنم!نمیدونم من بد می بینم یا بعضی چیزا واقعا بدن؟کاش حداقل دوستم اینجا بود! |
نقل قول:
اینم بستنی شکلاتی که توی این هوای سرد واقعا میچسبه http://www.negahak.com/upload/b-fdkfokChocIce.jpg نقل قول:
والا همون طور که گفتم کار از خوردن شربت و .... گذشته آخه امروز تشخیص دکتر هرنی اینگوئینال بود _:2: آپاندیسمو چند سال پیش عمل کردم و از شرش خلاص شدم.. :) نقل قول:
این بی حالی که طبیعیه به خاطر جو هوای شیرازه :d نقل قول:
مهدی جان رفتم دکتر ولی مثل اینکه کار از کار گذشته |
شکوفه جون تجویزت حرف نداشت. بلادونا شربت معده س آره ؟
حسین جان این مریضیت چه عجیب غریبه.چی هست ؟ بستنی هم روش گیلاس داشت.من گیلاس دوست ندارم :65: مینا حالا که همسایه شدین با شکوفه اینا از طرف من یه عکس دونفره باهاش بگیر ! : ) نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
Words of Wisdom on Friendship Oh, the comfort, The inexpressible comfort of feeling safe with a person Having neither to weigh thoughts nor measure words, But pouring them all right out, Just as they are, chaff and grain together; Certain that a faithful hand will take and sift them, Keep what is worth keeping, And then with the breath of kindness blow the rest away. Dinah Maria Mulock Craik خوشا صحبت دوستی كه در كنارش نه مجبوری كه انديشه های خود را بسنجی و نه گفته ها را در ترازو نهی بلكه، بی خيال، هرچه می انديشی بر زبان می آوری و كاه و گندم را در كف او می نهی و بي گمان دانی كه او .آن كاه و گندم را غربال خواهد كرد دانه شايسته را به كار خواهد گرفت و كاه را با نفس مهربانی به باد خواهد سپرد. دينا ماريا مولاك كرك برگرفته از كتاب در قلمرو زرين دكتر الهي قمشه ای |
نقل قول:
شانس منه دیگه تو این یک ماه اخیر از زمین و آسمون داره برامون میباره این یکی که دیگه از همش بدتره ! اینم یه بستنی بدون گیلاس شکلاتی http://www.ashpazonline.com/uploads/...9181_cream.jpg |
اکنون ساعت 10:02 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |