![]() |
نقل قول:
|
سلاااااااااااااام برو بچز کرماشان
بــــــــــــــــــــه سلاااااااااااام بچه های کرماشان ...
همتان خوبید ؟ آنا تو هم دیه همینجا بمان !! یه وخ نیای احوال مارو بپرسیا ؟ ایی مهدی اینجا چه می کنه !! امروز هر پاتوقی رفتیم اونم بود.. والــّـــا !! :23: فرانک گیان چک چونی ؟ ترنم.. مه حاضر !! :5: آقا مدیر درساته خوندی ؟؟ ایی سوسانو گیان پیداش نی ایی چن روزه .. نقل قول:
نقل قول:
بیتا ایی چه خواهشیه که داری ! دفه آخرت باشه ها !! معلومه که شمالیا همیشه اولن :d /هرچند کردکوی گلستانه:65: / |
منانیل
منالین ملانین ملانیل ینی کدامشانه ؟ همش فک می کنم آخرش لام داره :39: |
کرمانشاه در هفته ای که گذشت
سلام همشهری |
سلام خاله رزی |
سلام به دوستان گلم :53:
همشهرياي خوبم روزتون بخير ، خوشحاليم كه خاله رزيتاي عزيز در جمعمون هست :) بي تا جان خوش اومدين ، آقا مهدي و غزل بانو عزيز شما چطورين ؟ اين دور و اطراف ؟ خوش اومدين . |
شعر فولکلوریک! قصرشیرین
وی خدا چنی خوشه خیلیا هسن! ولا برا! |
|
سلام بچه ها پس چرا نمیاید کمکم کنید...اونجا به رای همتون نیاز دارما...
انتخاب کاربر برتر تی سایت تمیشه ...منم همشهررررررررریتونم..tamishe.ir unique هستم |
سلام بر همگی
به بی تا خوش آمد میگم خوش اومدی نازارگم امیدوارم همگی خوب باشین چه خوب غزلم و آقا مهدی هم اینجا بودن بهتان نان خرمایی هم میدیم از اون مخصوصاش من خیلی بهتر شدم ممنون از احوال پرسی همه رزیتا جون مهرگان گیان ممنون آبجی فرانک و آناهیتا و ترنم و صبا هم جاشون خالیه با بقیه که خیلی وقته جاشون خالیه دوستا ن تازه وارد هم انگار خبری ازشون نیست امیدوارم همه تان شاد و سلامت باشین من باز تا یه ده روزی نیستم ولی دلم برا تان تنگ میشه خیلی دوستتان دارم |
اکنون ساعت 06:27 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |