دیدم جمع همه جمعه 5 عضو و یک مهمان تو پاتوق هست اومدم منم سلامی عرض کنم خدمت دوستان عزیز و امروز جواب نمیدم و فقط پستها رو دنبال میکنم . |
نقل قول:
تو شاد نباشی هیچکی شاد نیست....حال و حوصله نداری ؟ چی شده ؟ از چی ناراحتی؟ دلت گرفته؟ اگه دوس نداری غزل بیاد توو پاتوق بگو ...خودم میندازمش بیرون......... |
مخلص داش آریانا عزیز |
نقل قول:
دروغ میگه شکوفه ! من دوستت ندارم :65: نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
|
امان از اینایی که هیچی از ورزش حالیشون نمیشه .....
الان از دست این آدم من دیوونه میشه:mad: رویانیان کجا ورزش کجا............. مهدی جان حق داری حواست نباشه من که هی صداشو کم میکنم |
دکتر جون حرص نخور درست میشه |
نقل قول:
مشکل اینه که حالا که سال آخره اوضاع بدشکل تر از قبل هم شده! 4 سال همکلاس بودیم با غریبه های توکوچه هیج فرقی نداریم!عقده ای شدیم یه بار دس به یکی کنیم حال یکی از این استادا رو بگیریم! نشد!نمیشه! خلاصه انگار F16 زده تو برجکم!همه چیز با هم جمع شده! آواتارمم باشه می گردم یه عکس خوب پیدا می کنم تا چتد روز دیگه عوضش میکنم! نقل قول:
خودت چطوری یا بهتری؟ :Now take my gift I give a box in which there are 1000 smiles! Take one today and hide the rest of them under your pillow and pick one every morning,cuz I wanna see you smiling every day :):53: |
سلام دوستان خوبم . از ابراز همدردی شما متشکرم. دلم میخواد برم باغ ارم قدم بزنم و یه بستنی خوشمزه وانیلی بخورم . کسی هست که افتخار بده و با من بیاد؟ |
نقل قول:
من باز دقیقا نفهمیدم چی شده....به خاطره دوستت اینطوری رفتی توو هم ؟...بی خیال بابا ...من فکر کردم چی شده....دوست کیلو چنده.... نقل قول:
دورود جواد جون......توقع نداری که دخترا بیان؟.......حیف که شیرازی وگرنه میومدم باهات...توام میدونی از ما دوری بلوف میزنی...... |
اکنون ساعت 12:17 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |