پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

Saba_Baran90 10-25-2011 06:54 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 228898)
توام که جوگیر شدی صبا ...چرا انگلیسی صحبت میکنید....ترکی بگید ما هم بفهمیم.....
من باز دقیقا نفهمیدم چی شده....به خاطره دوستت اینطوری رفتی توو هم ؟...بی خیال بابا ...من فکر کردم چی شده....دوست کیلو چنده....

فقط او نیس کره!
سال آخره! افسردگی یونی گرفتم!
بچه های کلاسمون بی حال اند! این 4 سال عین دبیرستان گذشت! یه بار نشد عین همکلاس جمع بشن دور هم هی تو محوطه یه والیبالی چیزی بازی کنن!سال آخریم هنوز اینقد همدیگه رو نشناختیم اینقد همدیگه رو قبول نداریم که به هم سلام کنیم!هنوز به نیت های همدیگه شک داریم!
خیلی حیفم میاد از اینکه این 4 سالی که می شد عالی بگذره اینطور شد!
منظورمو اشتباه متوجه نشی ها! دوس داشتم بچه ها همه با هم دوست بودن! همه به هم سرکلاس خوش میگذروندیم!
نشد آقا نشد!

آريانا 10-25-2011 07:03 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 (پست 228899)
فقط او نیس کره!
سال آخره! افسردگی یونی گرفتم!
بچه های کلاسمون بی حال اند! این 4 سال عین دبیرستان گذشت! یه بار نشد عین همکلاس جمع بشن دور هم هی تو محوطه یه والیبالی چیزی بازی کنن!سال آخریم هنوز اینقد همدیگه رو نشناختیم اینقد همدیگه رو قبول نداریم که به هم سلام کنیم!هنوز به نیت های همدیگه شک داریم!
خیلی حیفم میاد از اینکه این 4 سالی که می شد عالی بگذره اینطور شد!
منظورمو اشتباه متوجه نشی ها! دوس داشتم بچه ها همه با هم دوست بودن! همه به هم سرکلاس خوش میگذروندیم!
نشد آقا نشد!

آهان تازه فهمیدم کره....خب دانشگاتون حتما بچه هاش خر خونن ..از اینا که کلشون فقط توو درسه....سراسری میخوندی؟
حالا خوش نگذشت که نگذشت چه غصه هایی میخوری ...اینا از بی غصگیه ها...:d ........تازه 21 سالته ...بقیه سالهارو یه جا باش که بهت خوش بگذره.... من 11 دی تولدمه ...کادو چی میخوای بخری برام؟ میخوای دعوتت کنم...خوش میگذره ها ...فقط خرج سفر و بلیط رفت و برگشتت پای خودته:d.....

Saba_Baran90 10-25-2011 07:18 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 228901)
آهان تازه فهمیدم کره....خب دانشگاتون حتما بچه هاش خر خونن ..از اینا که کلشون فقط توو درسه....سراسری میخوندی؟
حالا خوش نگذشت که نگذشت چه غصه هایی میخوری ...اینا از بی غصگیه ها...:d ........تازه 21 سالته ...بقیه سالهارو یه جا باش که بهت خوش بگذره.... من 11 دی تولدمه ...کادو چی میخوای بخری برام؟ میخوای دعوتت کنم...خوش میگذره ها ...فقط خرج سفر و بلیط رفت و برگشتت پای خودته:d.....

آره سراسری ایم اما درس هم نمی خونیم!کلا هنوز کشف نشدیم!
حیفه کره حیف!خدا!{قیژه}
اوووووو کو تا 11 دی!:d
26ساله می شی؟عروسک جوکر خوبه؟:d
بلیط ملیطو خودت حساب کن تا چند نفر دیگه با خودم بیارم مشتری شیم!

Saba_Baran90 10-25-2011 07:20 PM

راسی اینجا بارن میاد!
احساسم الآن بنزه ها!چندتا از اتفاق هایی هم که دوس داشتم بیفته افتاد!
وی خدا شکرت!{شیت شدن}

hossein 10-25-2011 09:11 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 228823)

این سوسول بازیا چیه ...مگه اینجا کافی شاپ حسین جون....گیلاس دوس نداره که نداره ....یعنی چی سریع برمیداری یه بستنی دیگه میاری....{B Adabi}
حالا معدت چی شده؟ من پارسال قشنگ خون بالا آوردم ...معدم عصبی شده بود...الان این مریضیت چیه؟معدت میسوزه یا درد میکنه ؟ اثنی اعشرت هست یا خود معدت؟

سلام آریانا جان زیاد تو فکرش نرو از مهده نبود از یه جای دیگه هست :d

بابا این غزل خودش هم نمیدونه چی دوست داره بستنی رو با یه فنجون چای عوض میکنه !!
من که حسابی عصبانی شدم
{قاط}

مهدی 10-25-2011 11:44 PM

سلام بر همه دوستان حاضر و غایب

نقل قول:

سلام آریانا جان زیاد تو فکرش نرو از مهده نبود از یه جای دیگه هست

بابا این غزل خودش هم نمیدونه چی دوست داره بستنی رو با یه فنجون چای عوض میکنه !!
من که حسابی عصبانی شدم
حسین جان خدا بد نده آخر مریضیت از چی هست؟ ایشالله هرچه زودتر خوب بشی عزیز

hossein 10-26-2011 12:08 AM

سلام مهدی جان خوبی کاکو ، سلامتی ؟ زیاد چیز مهمی نیست یه کمی معده درد داشتم با یه خورده عفونت روده که به خاطر مصرف زیاد غذاهای فست فود بود .

اهورا 10-26-2011 10:44 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 228898)
توام که جوگیر شدی صبا ...چرا انگلیسی صحبت میکنید....ترکی بگید ما هم بفهمیم.....
من باز دقیقا نفهمیدم چی شده....به خاطره دوستت اینطوری رفتی توو هم ؟...بی خیال بابا ...من فکر کردم چی شده....دوست کیلو چنده....

دورود جواد جون......توقع نداری که دخترا بیان؟.......حیف که شیرازی وگرنه میومدم باهات...توام میدونی از ما دوری بلوف میزنی......

[/RIGHT]

سلام اریانا جون .واسه رفتن به باغ ارم هر عزیزی همرام بیاد خوشحال

میشم.اصلا هم بلوف نمیزنم ،چون اهلش نیستم.:53:

اهورا 10-26-2011 10:55 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط hossein_1971 (پست 228928)
سلام مهدی جان خوبی کاکو ، سلامتی ؟ زیاد چیز مهمی نیست یه کمی معده درد داشتم با یه خورده عفونت روده که به خاطر مصرف زیاد غذاهای فست فود بود .

سلام حسین جون . معده دردت خوب شد ؟ ایشالا که رفع کسالت شده

باشه.:53:

اهورا 10-26-2011 11:06 AM

سلام:

اقا مهدی ،اقا صبا ،اقا اریانا ،اقا حسین ، اقا مهدی اچ ای . گلبرگ خانم ،غزل خانم

شکوفه خانم ،حالتون چطوره ؟امیدوارم همیشه و در همه حال شاد و سلامت باشید:53::53::53:

اکنون ساعت 12:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.