نقل قول:
سال آخره! افسردگی یونی گرفتم! بچه های کلاسمون بی حال اند! این 4 سال عین دبیرستان گذشت! یه بار نشد عین همکلاس جمع بشن دور هم هی تو محوطه یه والیبالی چیزی بازی کنن!سال آخریم هنوز اینقد همدیگه رو نشناختیم اینقد همدیگه رو قبول نداریم که به هم سلام کنیم!هنوز به نیت های همدیگه شک داریم! خیلی حیفم میاد از اینکه این 4 سالی که می شد عالی بگذره اینطور شد! منظورمو اشتباه متوجه نشی ها! دوس داشتم بچه ها همه با هم دوست بودن! همه به هم سرکلاس خوش میگذروندیم! نشد آقا نشد! |
نقل قول:
حالا خوش نگذشت که نگذشت چه غصه هایی میخوری ...اینا از بی غصگیه ها...:d ........تازه 21 سالته ...بقیه سالهارو یه جا باش که بهت خوش بگذره.... من 11 دی تولدمه ...کادو چی میخوای بخری برام؟ میخوای دعوتت کنم...خوش میگذره ها ...فقط خرج سفر و بلیط رفت و برگشتت پای خودته:d..... |
نقل قول:
حیفه کره حیف!خدا!{قیژه} اوووووو کو تا 11 دی!:d 26ساله می شی؟عروسک جوکر خوبه؟:d بلیط ملیطو خودت حساب کن تا چند نفر دیگه با خودم بیارم مشتری شیم! |
راسی اینجا بارن میاد!
احساسم الآن بنزه ها!چندتا از اتفاق هایی هم که دوس داشتم بیفته افتاد! وی خدا شکرت!{شیت شدن} |
نقل قول:
سلام آریانا جان زیاد تو فکرش نرو از مهده نبود از یه جای دیگه هست :d بابا این غزل خودش هم نمیدونه چی دوست داره بستنی رو با یه فنجون چای عوض میکنه !! من که حسابی عصبانی شدم {قاط} |
سلام بر همه دوستان حاضر و غایب |
سلام مهدی جان خوبی کاکو ، سلامتی ؟ زیاد چیز مهمی نیست یه کمی معده درد داشتم با یه خورده عفونت روده که به خاطر مصرف زیاد غذاهای فست فود بود .
|
نقل قول:
سلام اریانا جون .واسه رفتن به باغ ارم هر عزیزی همرام بیاد خوشحال میشم.اصلا هم بلوف نمیزنم ،چون اهلش نیستم.:53: |
نقل قول:
سلام حسین جون . معده دردت خوب شد ؟ ایشالا که رفع کسالت شده باشه.:53: |
سلام: اقا مهدی ،اقا صبا ،اقا اریانا ،اقا حسین ، اقا مهدی اچ ای . گلبرگ خانم ،غزل خانم شکوفه خانم ،حالتون چطوره ؟امیدوارم همیشه و در همه حال شاد و سلامت باشید:53::53::53: |
اکنون ساعت 12:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |