سلام به همگی |
|
سلام بچه ها چطورین من خوبم
مهدی شکوفه جواد آربانا و بقیه دوستان خوبم مرسی از اینکه به یادم بودین امیدوارم منم بتونم قدمی واسه دوستان خوبم بر دارم افرین به این پشتکار و روحیه غزل عزیزم بچه ها قدر همدیگه رو بدونید :53: |
مرسی مینا جون خوبم قربونت برم :24:
اینجا داره بارون میاد عجب بوی بارونی جاتون خالیه بریم بارون پارو کنیم برف که نمیاد:24:زمستون |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دورود گلم , خودت گلی :53: من خوبم به لطف خدا:53: نقل قول:
نقل قول:
گلم از اونجات بوده ؟ ای دل غافل.........یعنی دیگه امیدی بهت نداشته باشیم.... دیگه منقرض شدی:d...تازه داشتم دنبال زن میگشتم برات... نقل قول:
اینجا هم داره بارون میاد گلم.....پاهامو از پنجره کردم بیرون ..هر یه قطره بارون که به پام میخوره ...کلی حال میکنم. نقل قول:
11 دی دو ماه دیگس گلم.....چشم بهم بزنی اومده ...از الان گفتم پولاتو جمع کنی...بلیط رفت و برگشت تو و دوستاتم با من ...اگه نیای ژوکری.......... نقل قول:
گلم انقد ادبی حرف نزن تاپیک مشاعره یه جا دیگس.......میندازمت بیرونا......... نقل قول:
ای تک خور....گلم کلا از رفتارات معلوم بود آدم تک خورو نامردی هستی.... نقل قول:
سلام گلم ...نه بابا سر کار چیه ...من کارم پشت کامپیوتره ...:53: نقل قول:
نقل قول:
دورود مینی من خوبم تو چطوری؟ گلم بیا یه قدم واسه ما بردار این عادتی که جدیدا پیدا کردیو ترک کن, تازگیا یه مدلی حرف میزنی...خیلی مودب و شسته رفته حرف میزنی...خورخه بهت نگفته خاکی باش؟ میخوای اینطوری ادامه بدی...شمارم میندازم بیرون مثه غزل.......... |
سلام به همگی دوستان
نقل قول:
بذار منم برم امتحان کنم شاید واقعا فاز میده ! ;) نقل قول:
سلام مهدی جان خوبی چه خبرا ؟ مرسی دوست خوب ممنونم ازت سلام و درود به آریانا دوست دوست داشتی و عزیز شیطون جرا حرفای بو دار میزنی :d |
آریانا من نخواسته باشم سایت هم بیام وجود تو منصرفم میکنه :21:باور کن کلی شادم کردی
خواستم ازت تشکر کنم بقول استاد امروزمون ک میگفت هر کی واستون محبتی انجام داد ازش تشکر کنید نگین پر رو میشه و یا چیز های دیگه دلم میخاد خیلی حرفا بزنم .. تهران هم بارونی بوود صبح زود میرفتم دانشگاه...چه حس خوبی داشتم با اینکه کلاسم دیر شده بود:d |
نقل قول:
نقل قول:
مبارکت باشه گلم! باشه حتما میگم اوناهم پولاشونو جمع کنن بذاریم رو هم یه ژوکر واقعی برات بخریم! نقل قول:
ممنون!خودت چطوری یا بهتری؟ |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
بهت گفتم آواتارتو عوض کن ..گوش نکردی...آقا جواد فکر کرد پسری.... |
نقل قول:
آخه من یکی که بارون بیاد هرکاری از دستم برمیاد! تازه تازشم، آقا جواد به خودتم گفت آقا آریانا!آقایی؟ بیا!عوض کردم! |
اکنون ساعت 09:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |