![]() |
سلام بچه ها خوبین؟
تورو خدا بیاین کمکم:rolleyes:امارم پایین اومده روی شما خیلللللللللللللی حساب میکنم ...خواهشششششششش میکم بیاین دیگه..اخه من چز شما کسی رو ندارم ...منتظرتونننننننم ..بعدا که برنده شدم از خجالت همتون در میام..قول میدم:53: tamishe.ir |
سلام
تشكر زدم و ديگه تشكر نمي كنم! ماشينمون هم قابل نداره،محصول ايران هست ظرفيت سورن ما بدين شرح است،(عكسشو بعد ميزارم) براي آقايان(5نفر) براي خانوم ها(5نفر) تفاوتي نداره! كرايه اش هم هر صد كيلومتر حركت، يك كيلو محبت! اگه گرانه بگين تا كمش كنم! هم خانه و هم خواجه وهم كعبه ،شماييد يا حق |
نقل قول:
كدوم آمار؟ مي تونم كمك كنم؟ ولي آواتارت رو عشقه! |
سلام به همه دوستان و همشهريان عزيزم ، صبح همگي بخير .
نقل قول:
|
ساملک و گشت منالین خاص کرمانشانی
گشتیان خاصین سلامتین |
نقل قول:
فرگل جان لطف داري عزيز:) آره كره خودم ميدانم بي مه صفا نداره;) والا فرگل صنعتي 2....خدارو شكر 1 پاس كردم. به نظرم صنعتي 1 راحت تر از 2 بود البته شانس آورديم نقطه سر به سر اينا رو اي ترم نداريم شايدم چون كتاب جمشيد اسكندري ميخوانيم اي طوري فك مكنم بعضي مسائلش خيلي سختن... ممنون به خاطر توضيح جامع و كاملت از فايفو و لايفو...دردشان بخوره رو سرم خيلي دوسشان دارم سلام جناب كنستانتين:) آقا يه سوال بپرسم؟شما قبلا اينجا نبودي؟منظورم اينه كه از بچه هاي قديمي نيستين؟:confused: اميدوارم همه بچه هاي گل كرماشان خوب باشن. صبا جان نبودي دلمان برات تنگ شده بود اي مهرگان خيلي ازت تعريف مكنه مناليل برنامه تفريح هم جدي جدي بگيريم آها راسي جام جهان بين ميگن تو درياچه طاقبستانه نه به قول مهرگان لولوفر البته منم شنيدم |
نقل قول:
لطف داری آناهیتا جان! منم دلم برای همه ی اینجا تنگ شده بود! خودد که سَروری!:cool: مهرگان لطف داره! مه تنها چیز خوبی که در برابر مهرگان دارم اینه که سال بالاییم!خودش نظیر نداره(هر وَ وینه اش نیس!):cool: نقل قول:
از یکی پرسیدم اونجا کجاس که رودخانه داره، تو راه بیستون یه رودخانه بزرگیه، نگو گرفتدمان، گفت چمچمال! اصلا باشدان قهرم! نمیام! نظرم نمیدم!_:2:_:2: آقای ادمین تکلیفمانه معلوم بکو! سرما خوردی یا نه؟ مه هرچی تمرین میکردم از20 دقه بیشتر میشد، ازش حذف کردم! مهرگان بیا! کیف میده ارائه گوش دادن! نقل قول:
میگم بریم اونجا که نزدیک بیستونه کره! حسین آباده چیزه تو راه پائین کوه یه رودخانه بزرگیه؟ من و تقلب ؟ مه؟ولا برا! بـــــــــله!;) |
سلام به همه بچه های با مرام کرمانشاه من خودم کرد نیستم اما توشهرشما ازدواج کردم والانم اینجا زندگی میکنم تازه واردم خیلی تنهام هنوز هیچ دوستی اینجا پیدا نکردم امیدوارم دوستای خوبی اینجا پیدا کنم شاید از این تنهایی در بیام من یکم دیر به دیر میام اما سر میزنم دوستون دارم:cool::53:
|
|
نقل قول:
مه دیه اسم جا نمیارم ! یه دف گفتم نزدیک بود چه ها! رفاقتد قیامته! {داش مشتی}خانمی!:cool: |
اکنون ساعت 06:25 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |