جواب سوال شما :
صهیو صهوینیستمیان ---------------------------- اسم دستگاه های موسیقی ایرانی رو بلدی ؟ (فقط بله خیر کافی نیست ! ) |
اگه منظورت دستگاه های ایرانیه ..که :::::
دستگاه داد و بیداد دستگاه راستپنجگاه دستگاه سهگاه دستگاه شور دستگاه ماهور دستگاه نوا دستگاه همایون دستگاه چهارگاه بهترین سازی که بهش علاقه داری؟ |
ویلن
بهترین دستگاه موسیقی ایرانی که دوست داری؟ |
دستگاه چهار گاه
چون از نظر علم موسیقی یکی از مهمترین و زیباترین مقامات ایرانیه...گامش مثل شور و همایون، پایین رونده و مثل گام ماهور و اصفهان بالارونده هست... چرا از ویالون خوشت میاد؟ از ویالون سل بیشتر خوشت میاد یا استرینگ؟ |
[quote=Omid8511;103579]همه داستان هاي قرآن زيباست، اما من داستان خوابيدن حضرت علي(ع) در بستر پيامبرا خيلي دوست دارم
تو چي؟؟[/quo داستان حضرت موسی و حضرت خضر رو از موسیقی چیزی نمیدونم ولی اهنگای قدیمی مثل الهه ناز رو خیلی دوست دارم حالا چیند رو نمیدونم . میشه بگی باس -رقص-کشور -راک.... اینا تو اکولایزر چیند و کدوما بهتره؟ |
نقل قول:
هر کدومش تن و تکنیک شنیدنشون عوض میکنه مثلا اگه رو باس بذاری صدا بم تر و کوبنده که بیشتر توی نایت کلابها از این برای رقص استفاده میشه...ولی برای خیلی از افراد سلیقه ای هستش البته بستگی به اسپیکر ها هم داره...راک که معلومه از اسمش... flat مثلا برای موسیقی های کلاسیک هستش و ..... |
ببخشید یادم رفت سوال بپرسم....
از مایکل جکسون خوشت میاد؟ از رقصش یا سبک صداش؟ چرا؟ |
زیاد نه بیشتر صداش رو . ولی نباید نادیده گرفت سبک رقص و صداش ابتکاری نو بود
دوست داشتی جای مایکل بودی؟ |
خدا نکنه بلا به دور
کدوم خواننده خارجی رو دوست داری؟ |
جیپسی کینگ...
از کدوم خواننده زن ایرانی خوشت میاد؟ |
اکنون ساعت 01:25 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |