چقدر دوست داشتم يك نفر از من مي پرسيد چرا نگاه هايت انقدر غمگين است ؟ چرا لبخندهايت انقدر بي رنگ است ؟ اما افسوس ... هيچ كس نبود هميشه من بودم و من و تنهايي پر از خاطره . اري با تو هستم .. با تويي كه از كنارم گذشتی... و حتي يك بار هم نپرسيدي چرا چشم هايت هميشه باراني است!!!؟؟؟ |
مي دوني بني آدم اعضاي يکديگرند يعني چه؟؟؟ يعني مثلا من جز تو کسي رو ندارم هفت شهر عشق عبارتند از .:.*.:. شهر اول : نگاه و دلربايي .:. شهر دوم : ديدار و آشنايي .:.*.:. شهر سوم : روزهاي شيرين و طلايي .:.*.:. شهر چهارم : بهانه ، فکر، جدايي .:.*.:. شهر پنجم : بي وفايي .:.*.:. شهر ششم : دوري و بي اعتنايي .:.*.:. شهر هفتم : اشک ، آه ، تنهايي |
من به تو خنديدم چون که ميدانستم تو به چه دلهره از باغچه همسايه سيب را دزديدي پدرم از پي تو تند دويد و نميدانستي که باغبان باغچه همسايه پدر پير من است من به تو خنديدم تا که با خنده ي خود پاسخ عشق تو را خالصانه بدهم بغض چشمان تو ليک لرزه انداخت به دستان من و سيب دندان زده از دستم افتاد به خاک دل من گفت برو چون نميخواست به خاطر بسپارد گريه ي تلخ تو را من رفتم و هنوز سالهاست که در ذهن من آرام آرام حيرت و بغض و نگاه تو تکرار کنان ميدهد آزارم و من انديشه کنان غرق اين پندارم که چي ميشد اگه باغچه ي کوچک ما سيب نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟ |
ميدوني وقتي خدا داشت بدرقه ات مي کرد بهت چي گفت ؟ |
منطق شما را از الف به ب ميبرد اما تخيل شما را به همه جا ميبرد
|
تنها منبع دانش تجربه است
|
زندگي مثل دوچرخه سواري است براي ايجاد تعادل بايد حركت كنيد
|
وقتی خورشید می رود گریه نکن،زیرا اشکهایت نمی گذارند ستارگان را ببینی.
|
شادی به سراغ کسی خواهد رفت که تنها به وظیفه اش عمل کرده است. |
« دکتر علي شريعتي » |
اکنون ساعت 06:18 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |