خوبه ترنم از هم اتاقی هات راضی هستی... :) |
:37:
همین الان کارم تموم شد. دلم بالشت و تختمو میخواد ! آها راسی سلام.دلم براتون تنگ شده بود.همه ی همتون .. : ) پریشب خیلی دلم گرفته بود .از خونه تا ساری رو رفتم دوچرخه سواری. اونم یواشکی .تهنایی .7 شب. اونم بعد از دوسه کیلومتر پیاده روی از محل کارم تا خونه . اوه فک کن ! بعد ِماه ها دوچرخه سوار شدم. از این به بعد می خوام هر روز نیم ساعت دوچرخه سواری کنم . دوچرخه سواری رو خیلی دوست دارم دلم برا دوچرخه سواری تنگ شده بووووووووووووووووود ! الانم باید برم دوچرخه مو از دس خواهرم بگیرم. تو کوچه داره تهنایی حال می کنه ... منم برم بپیوندم بهش که همش تهنا تهنا سوار دوچرخه م نشه ! دوستون دارم حتی این شکلی :37: . . . یوهوووووووووووو .. پائیز , کوچه ، شب , دوچرخه ه ه ه ه ه ه ! من اومدم م م م م م م م ..... |
دلـــم گرفته__یکشنبه 15 ابان ساعت 00:53
امروز اندازه ای یه آسمان ابری روزهای پاییزی دلم گرفته
نمیدونم براتون پیش اومده یا نه که بعضی اوقات اینقدر دلتون بگیره و هر چقدر هم گریه کنید این گرفتگی دل و بغضی که توی گلوتون آروم نمیشه من امروز دلم گرفته احساس تنهایی شدید می کنم درد خیلی بدیه وقتی تو جمع باشی ولی انگار یه گوشه کز کردی و تنهایی ، می خندی در حالی که در درونت غوغایی و داری از درون اشک میریزی خسته ام خسته خیلی احساس خستگی می کنم خیلی خیلی |
|
ترنم من نبودم سایت اون موقعی که دلت گرفته بودد..وگرنه یه خرده حرف میزدیم اینجا |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سردار رحیمی: دوچرخهسواری زنان در سطح شهر ممنوع است رییس پلیس راهور تهران از ممنوعیت دوچرخه سواری زنان در سطح شهر خبرداد و افزود: درحال حاضر زنان نمی توانند از دوچرخه در سطح شهر استفاده کنند. .... ههdl: نقل قول:
|
خواب بودم یهویی پاشدم دیدم شب عیده . دلم بدجوری گرف, اومدم فروم
کسی نیست ...؟ |
نقل قول:
|
نقل قول:
یا به عبارتی آدمهایی که هر حرفی را نمیزنند فقط یک لحظات خاصی را دارند که قرار میشود آن حرف ها را بزنند. ... اگر در همان لحظه آن کسی که باید برای شنیدن باشد، باشد که هیچ، اما اگر آن کسی که باید باشد، نباشد آن حرف برای همیشه میمیرد؛ برای همیشه ..! |
بچه ها جمیعا عیدتون مبارک!
عید کباب و کله پاچه و .........خلاصه به به! همه چی از همه قبول! |
اکنون ساعت 11:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |