عیییییییییید عییییییییید آمد دیریرین ...... ...... سعید آمد دریریرن ! بعدش هم مجید آمد ! ریریین ! یاد این شعر درپیت افتادم که کانال یک میذاره من هم پیشاپیش به تمام گوسفندا تسلیت میگم بابا مامانم امشب گوسفنده رو آوردن گوسفندمون تازه شاخ هم داره ! منو دید بیچاره پکید شروع کرد همه جارو معطر کردن چه گوسفند بی تربیتی نمیدونم عید قربان قبلی گوسفندها منو میدیدن شیکمشون راه میفتاد قیافم شبیه قصابا هست در هر صورت ما که نفهیمیدم چی شده از بحث خارج نشیم عییییییییید آمد عیییییییییید آمد ! |
سلام دوستان گل گل گل گلم ، حالتون چطوره ،امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید دلم براتون تنگ شده بود . از اینکه من نبودم نفس راحتی کشیدید یا نه؟منم یه کلمه زیبا دارم که از این به بعد با این کلمه به شما عزیزان احترام میگذارم. گل بهشتی . عید همتون مبارک . روی ماه همتونرو میبوسم گلهای بهشتی:53::53::53: |
بچه ها عید همه مبارک:53: |
نقل قول:
منظورت چی بود ؟ جرات داری بگو.....من که نفهمیدم چی گفتی{پپوله} |
نقل قول:
حرف هایی که بهشون گفتیم صبر کنید الان وقتش نیست ......... شکوفه خانم به نظر من همین الان برو دکتر... چشم خیلی حساسه... بچه ها دل همگی شاد:53: |
بچه ها عیدتون مبارک
دلتون خوش الهی کلی خوش باشین جای دوستانم خالی کنید دعا هم فراموش نشه |
:d سلام به دوستان گلم |
سلام دوستان گلم ، امروزم كه كرمانشاه هوا بارونيه و دلگير ، خداجون دلمون داره ميتركه از غصه و دلتنگي كمكون كن .................
|
سلام به همه دوستان عزیز
خوبید خوشید سلامتید این اینترنت پدر منو در آورده هی قطع میشه وصل میشه هم ای دی اس ال هم ایرانسل یکشنبه بزور تونستم قیمتها رو بزنم خلاصه حسابی کلافه ام کرده نقل قول:
نقل قول:
ببین جیگیلی با این آهنگ گلبرگ بشاط لهو و لهب رو جور کردی :d احوال کیانا خانوم اینورا تشریف آوردید منور فرمودید به به ترنم خانوم بعد از مدتی اینورا اومدید راه گم کردید نه کسی از قلم نیفتاده بود اگه هم افتاد طناب میندازیم تا بیاد بالا :d نقل قول:
شما هم کم پیداییدها :d این گلم همینجور خواهد چرخید تا ............ نقل قول:
نقل قول:
هوا که حسابی سرد شده آقا مجتب این روزا با ایران رادیاتور کی میره پیش بخاری :21::21: نقل قول:
:d:d چون دارم بترتیب جواب میدم تازه رسیدم به عید قربان عید همه مبارک عید شما هم مبارک صبا خانوم محمد جان نذرتان تقبل الله جواد خان نبودی ازدستت راحت بودیم دیگه چه صیغه ایی است؟ دکی آشپز باشی دیگه از شما بعید بود این جور حوادث یهویی خب خدا رو شکر بخیر گذشت نقل قول:
نقل قول:
این مدت نبودم چقدر نوشتینا خلاصه عید همگی تون مبارک دلتان شاد تنتان تندرست اسم نیارم تا کسی از خودنویسم جا نمونه:d دوستتان دارم :53: |
سلام به همه گی!
همه چطورین یا بهترین؟ حالم گرفته در حد بنز! دیدی بعضی وقتا نیت خوب داری همش به در و دیوار می زنی که کاری که فک میکنی خوبه انجام بدی بعد دقیقا معنی فیدبکی که از مردم می گیری اینه:"خوب که چی؟"؟خیلی افتضاس! از خودت بخاطر اینکه سعی کردی در جایی خوب باشی که لزومی نداشت حالت بهم می خوره! آآآآآآآآی خدا از دروغ بدم میاد!متأسفانه هی هم گیر دروغ گو میفتم! آدم هرچی هست مرد باشه خودش باشه بهتر از اینه که ادای بهترین آدما رو دربیاره اما در عمل ارزش هیچی نداشته باشه! نه تنها دروغگو، بلکه کسایی که با رفتاراشون همه چیزو به هم می ریزن بعد خودشون می شن همون چیزی که دیگران رو بخاطر بودنش آزار می دن و براشون مشکل درست می کنن! حرفام کدگشایی می خواد فک کنم!یکی crackش کنه! بعد میای دنیای مضخرف(!) دوروبرتو اونطور که لیاقت یه بار زندگی کردن برای هر لحظه رو داشته باشه عوض کنی، می فهمی فقط تو به تک تک لحظه هات فک می کنی!هیچکی مث تو فک نمیکنه!اونوقته که نمی دونی باید از خودت منتفر باشی که انقد گیجی که هیچکی رو نمیشناسی یا از کسایی که اینقدر دورو و دروغگو اند و اینقدر پست و حقیر که نباید و نمیشه بفهمی کین! وقتی دنیات بزرگ باشه آدمای دوروبرت کوچیک، یاباید کوچیک شی که تو دنیاشون جا شی یا باید سعی کنی دنیا رو عوض کنی!نمی گم من بزرگم یا دنیام بزرگه اما می گم دنیای آدمای کوچیکو نمیشه تغییر داد چون اونا فقط به اندازه خودشون تو دنیاشون جا لازم دارن! |
اکنون ساعت 12:28 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |