صبا زگیسوی مشکبارت اگر رساند پیام چینی چو شبنم از داغ لاله گردد عرق ز ناف غزاله پیدا ش |
شد از بیم همچون تن بی روان
به سر بر پراکند ریگ روان فردوسی پ بده |
پیش از من و تو لیل و نهاری بوده است گردنده فلک نیز به کاری بوده است هرجا که قدم نهی تو بر روی زمین آن مردمک چشم نگاری بوده است ف |
فرستاده باید یکی تیز و ویر
سخن گوی و داننده و یاد گیر فردوسی خ بده |
خاکی که به زیر پای هر نادانی است کفّ صنمیّ و چهرهٔ جانانی است هر خشت که بر کنگرهٔ ایوانی است انگشت وزیر یا سر سلطانی است ص |
صاحب شوکت و دولت مدار
گفت نشاید باشم من تاجدار ه بده |
هرگز از بی کسی خویش مرنج
هرگز از دوری این راه مگو و از این فاصله ها که میان من و توست و هر انگاه دلت تنگ من است بهترین شعر مرا قاب کن و پشت نگاهت بگذار تا که تنهاییت از دیدن من جا بخورد و بداند که دل من با توست و همین نزدیکی ست "غ" |
طفل را گوشه ی گهواره جهانی است فراخ +++ همه آفاق ، بَرِ همت مردان قفسی است .
|
ضمن خوش آمد گویی به دوست گرامی و تازه واردمون mansoord
باید عرض کنم که در این تاپیک مشاعره با حروف انتخابی صورت میگیرد پس باید اولین حرف شعر شما با حرفی که کاربر قبلی مشخص کرده اند شروع بشه و در آخر هم یک حرف رو مشخص کنید که نفر بعدی با اون شعر بگه. ممنون |
ممنون lavin گرامی بخاطر توضیحتون به دوست عزیز و تازه واردمون mansoord :53: غیر از گهر عشق که پاینده و باقیست باقی همه چون موج ز دریا گذرانند سعدی ز |
زان یار دلنوازم شکریست با شکایت گر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت بی مزد بود و منت هر خدمتی که کردم یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت ج |
جایی که سرو بوستان با پای چوبین میچمد ما نیز در رقص آوریم آن سرو سیم اندام را ل |
لاله بزم آرای گلچین گشت وگل دمسازخار
زین گلستان بهرهی بلبل،فغانی بیش نیست ش |
شمع بزم محفل شاهان شدن ذوقی ندارد
ای خوش آن شمعی که روشن میکند ویرانه ای را "خ" |
خبری اگر شنیدی ز جمال و حسن یارم
سر مست گفته باشد،من از این خبر ندارم "ب" |
مجوپایان دریای محبت
که گردی غرق وآن راحدنبینی د |
haftcheshme گرامی :در مشاعره با حروف انتخابی شما باید با حرفی که کاربر قبلی مشخص کرده شعر خود را آغاز کنید.
دوستی با مردم دانا نکوست دشمن دانا به از نادان دوست ج |
جمال خویش را در خز و خارا
به پوشیدن همی کرد اشکارا نظامی گنجوی ز بده |
زمان درخواب ودریا قصه پرداز
خیالم دربلندی های پرواز زتلخی های پایان ،می رسیدم به شیرینی شگفتی های آغاز ف |
فارغیم ای عاملان حشر ز احسان شما کشت و کار ما نمی گنجد به میزان شما ر |
رستخیزی زجان برانگیزیم
غلغلی درهمه جهان فکنیم غ |
غیر بدنامی ندارم سودی از سودای عشق مایهٔ بازار رسواییست این سودا مرا د |
دردایره ی سپهر ناپیدا غور
جامی است که جمله راچشانند بدور نوبت چوبدور تو رسدآه مکن می نوش به خوشدلی که دور است نه جور ن |
ندیدم در جهان کامی دریغا بماندم بیسرانجامی دریغا گوارنده نشد از خوان گیتی مرا جز غصه آشامی دریغا ق |
قلب ماهیت ازشماناید آنچه آیدزسر،زپا ناید |
حرف انتخابیتان؟ |
دست از طلب ندارم تا کام من بر آید یا تن رسد به جانان یا جان زتن در آید ض |
ضامن شدم از بهر نجات همه کس بر من بنویس سیئات همه کس و |
وه که جدا نمیشود نقش تو از خیال من تا شود به عاقبت در طلب تو حال من ع |
عشق پرواز بلندي ست مرا پر بدهيد به من انديشه از مرز فراتر بدهيد من به دنبال دل گمشدهاي مي گردم يک پريدن به من از بال كبوتر بدهيد ز |
زمام دل به کسی داده ام من درویش
که نیستش به کس از تاج وتخت پروائی ی |
یک لحظه دیدن رخ جانانم آرزوست یکدم وصال آن مه خوبانم آرزوست در خلوتی چنان ، که نگنجد کسی در آن یکبار خلوت خوش جانانم آرزوست ک |
که گفت من خبری دارم از حقیقت عشق
دروغ گفت گر از خویشتن خبر دارد سعدی // .... |
غلام نرگس مست تو تاجدارانند
خراب باده ی لعل تو هوشیارانند تورا صبا ومرا آب دیده شد غمّاز وگرنه عاشق ومعشوق راز دارانند ع |
عراقی بار دیگر توبه بشکست ز جام عشق شد شیدا و سرمست پریشان سر زلف بتان شد خراب چشم خوبان است پیوست ب |
بی مزد بود ومنّت هرخدمتی که کردم
یارب مباد کس را مخدوم بی عنایت ج |
جز دیدن روی تو مرا رای دگر نیست جز وصل توآم هیچ تمنای دگر نیست این چشم جهان بین مرا در همه عالم جز بر سر کوی تو تماشای دگر نیست ف |
فرق است از آب خضر که ظلمات جای اوست
تا آب ما که منبع اش الله اکبر است ن |
نوش کن جام شراب یک منی |
یک قصه نیست غم عشق واین عجب
کز هر زبان که می شنوم نامکرّراست م |
اکنون ساعت 07:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |