![]() |
آقا جمیعا سلام!
چنی خوشه همه اینجان! آقا پوریا بری دفعه ی nام: فونتد قیامته!{داش مشتی} امضادم آخر مرامه! سَرِد سلامت!:cool: آمدم بگم ماهم درسه درس می خوانیم، ولی زنده ایم و یادمان نرفته تو کرمانشاه زندگی مکنیم! اینجا سرد نشه سوت بلبلی بزن!:21:{داش مشتی} همه دانه دوس دارم اینم بری شما(یکی برام فرستاد گفتم شمام بخوانین) و داخ دورید ، بیمسه چوکل موسرم رشیاس، دی نیرم فوکول قرچه ی پیازداخ، قژه ی تماته تا دنیا دنیاس، دلم ولاته! :cool: |
سلام و شب بخیر بر همگی
|
سلام :)
افسانه خانوم خيلي خوش آمدي شما هم كرماشاني دور از وطني؟ مهرگان و صبا هم كه رفتن تو فرجه... آقا اينجانب از روز شنبه ساعت 8:30 تا روز چهارشنبه ساعت 16:30 داشتم صنعتي ميخواندم يعني كارم از فسيل گذشت صد رحمت به فسيل :o ديروز آمدم يه تست ارشد بزنم ديدم اونيم كه بلد بودم و خوراكم بود اونم ياد رفته:confused: خلاصه بشتان توصيه كنم كه هيچ وقت همه ي روز يه درس نخوانين بيشتر از 2 ساعتم بري يه درس نذارين رودار ميشه اينم از توصيه بنده در ايام امتحانات:) دوستان هر كي هر توصيه اي پيشنهادي پسنهادي داره بده خوشحال ميشيم |
سلام خوبین ؟خوشین ؟ایشاله آره
آناهیتا گیان پوریا میگه ای عکس خودته؟:21: |
در جواب آناهیتا جان
آناهیتا جان سلام
چکار کنیم قسمت ما هم این بوده کاریش هم نمیشه کرد |
آناهیتا جان تو چقدر وارد و استادی ... من خیلی دوست دارم کردی بنویسم ..... ولی دریغ ار یک کلمه.... تو خوندن هم مشکل دارم:rolleyes:
|
سلام به همگي ...ما نيز از دانشگاه خلاص شديم مثلا تو فرجه ام {داش مشتی}
ولي درسا بسيااااااار سنگينن اونم تو دانشگاه ما كه پوست ادمو ميكنن خوشحال شدم دوباره اومدم پيشتون |
سلام به همه دوستان عزیز کرمانشاهی :53: |
سلام پوریا جون درکت میکنم خوش باش تو این مدت حسابی به خودت حال بده
|
نقل قول:
نقل قول:
آناهیتا خانوم این عکس خودته؟ {شیت شدن} |
اکنون ساعت 12:03 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |