عزیزم این حرف قدیمیاس الان جوهر زن کاره چون هم کار خونه رو انجام میدن هم کار بیرون از خونه هیچ وقتم به همسرشون نمیگن یه چای دم کن خسته ام.{شیت شدن}
چرا خانوما اینقد مهربونن؟{شیت شدن} |
چون ذاتا گلن
چرا آقایون فکر میکنن هر چی اونا بخوان باید همون بشهمرافه؟ |
چون این آرزوشونه و مهم اینکه همون نمیشه:21:
چرا ما همیشه باید دلمون برای آقایون بسوزه؟ |
چون آقایون دلی ندارن که برای بقیه بسوزه و اگر خانوما دل نسوزونن کی تو این دنیا دل بسوزونه؟
چرا صدای زن برای مرد حرامه؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا چرا؟؟؟؟ |
نقل قول:
اینم سوال پلشک: چرا صدای زن برای مرد حرامه؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا چرا؟؟؟؟ |
والا من نمیدونم، باید از یه مرجع تقلید بپرسی. والا از نظر من حرام نیست.
|
ببخشید سوال یادم رفت.
میدونید وسعت دید خانوما چقدره؟ دیدن تار مو رو کت شوهرشون . ندیدن تیرچراغ برق هنگام رانندگی. چرا اینقدر خانوما اینجا از خودشون تعریف میکنند؟ |
چون خانمن دیگه، اگه از خودشون تعریف نکنن که کس دیگه ای ازشون تعریف نمی کنه
آیا عشق اول همون عشق برتره؟ |
خوب خانوماي عزيز چند نفر به يه نفر .... بچه كه زدن نداره.... يكي يكي ... جواب همتون رو ميدم
1- فرانك در قديم مردها يك شغل داشتن و خانومها شغلي نداشتن ... ولي حالا مردها 2 يا 3 شغل دارن ولي خانومها 1 شغل دارن پس نسبت قديم حفظ شده و هنوز جوهر مردها كار هست 2- خانم رزيتا چون مردها بيشتر از منطق كمك ميگيرن و خانومها بيشتر احساساتي فكر ميكنن( خداوند در سوره بقره ميفرمايد: ما مردها را وجودي عقلاني و زنها را وجودي عاطفي خلق كرديم) حالا هم دير نشده خانومهاي عزيز ميخوايد هر چي خانومها گفتن همون باشه تا ببنيد چه بلايي سر دنيا مياد..... البته بي انصافي هم نباشه آقايان هميشه از مشورت خانومها كمك ميگيرن چون مرد و زن در كنار هم كامل ميشن 3- مردها چون وجودي مستقل دارن و اصولا نيازي به تاييد ديگران نميبينن .. پس نيازي هم به دلسوزي ندارن 4- و اما افشين جان طبق تحقيقات بعمل اومده 85 درصد اختلافات خانوادگي از جانب خانومها شروع و راهبري ميشه. 5- و اما اميد جان بستگي داره. عشق اول استعداد عشق برتر را بيشتر داره ولي لزوما اينطور نيست. و اما سوال خودم چرا زن و مرد هر دو نياز عاطفي نسبت به هم دارن؟ |
چون مکمل همند
چرا مردا نسبت به حرف خانما حساسند و زود از کوره در میرن ؟ |
اکنون ساعت 04:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |