غزل من تو رو دارم غم ندارم مرافه من نمیخواستم بگم کجام..میخواستم مخفی کنم این قضیه رو...همه برنامه هامو خراب کردی {قاط}:d |
غزل جان تو شهر ما که میشه دوچرخه سواری کرد |
سلام به همه دوستان مینا خانم از طرف من به خواهر زاده تون بگید خودش خوشگله شاید عکسشو آواتارم کردم ! (البته حق کپی رو هم مبذول میدارم ) غزل خانوم از قافله عقبی مگه نمیدونستی قهرمانان ملی دو نفر دیگه هستن ؟ مثلاً م.خ یا م. ج یا نص... یا ش.ر مولوی کیه بابا من خودمم نمیشناسم حافظ و سعدی و ....... ای بابا حلقه رندان و ولش ! الان همه یاس و شاهین نجفی گوش میدن حافظ کیه بابا زدن تو کله حافظ ! مولوی که خدا بیامرزتش سعدی هم که پرپر شد اصلاً سعدی چه خبر داشت یه زمونه ای میرسه که آدم براش مهم نیست بره جهنم یا بهشت ، اصلاً نمیدونست زمانی میرسه که آدما عاشق نمیشن همش دنبال کیس هستن ! من از ب بوستان تا آخرشو حفظ هستم الان پیش هر کی شعر بخونم در میره چرا چون تصویری که از سعدی میدن واقعی نیست از حافظ و مولوی هم همینطور مثلاً اکثراً نمیدونن پسر مولوی چند تن از شاگرداش شمسو زدن حالا با سنگ یا چیز دیگه تا از مولوی دورش کنن شمس هم یه ناله ای کرد و حال همشون رو گرفت بعد هم ناپدید شد . اصلاً برای کسی این چیزا مهم نیست یه لقمه گیر بیاریم شکممون سیر شه بابا ! کی به کی هست ! علیرضا عصار عید آمد و عید آمد خوند من با اصفهانی یا علی خوندو یادم هست ولی عید آمد و یکی دیگه میخوندا نمیدونم من خودم الان هنگ کردم ! |
غزل جونم مبارک باشه! ایشالا هرچه زودتر(!) برا خودت، از ما که گذشت!
بیگ بنگ جون شدیدا با حرفات موافقم! این دوره اگر صبح تا شب خودت باشی و سر کسی کلاه نذاریو به حق الله و حق الناس احترام بذاری بهت می خندن!وقتی می شنون نماز می خونی قیافشون می ره توهم! وقتی حافظ می خونی میگن جو گرفتش!حرف دلمونو زدی!دمت گرم!خودمون واجب و حرام تعریف می کنیم فقط هم به همونایی که خودمون تعریف می کنیم اهمیت میدیم! دم خدا گرم که تحملون می کنه! من که می گم: خدایا هرچندبخاطر گناهام جرأت نمی کنم بگم دوست دارم، اما به جرأت می تونم بگم دوسم داری! |
سلام به همه؟
خوبین که؟ ایشالا که شاد باشین! امروز خدا رو شکر خوب بود، مهم تر از همه چیزی که از اول ترم منتظرش بودم خریدم! خواستم این احساس خوبو با همه شریک شم! |
|
سلام به همگی دوستان از بزرگ تا کوچیک از رئیس کل و ناظر ... گرفته تا کاربر عزیز |
مهـــــــدی دختر از من خوف تر هم دیدی :eek: که میگی آره دیدی:22: |
نقل قول:
نقل قول:
خانمی از خودته گلم! بگم بخندی؟ کتاب شبکه خریدم!:d |
نقل قول:
نقل قول:
صبا خانوم منظورمو نگرفتی این حرفو به جیگیلی بگو :d:d |
اکنون ساعت 12:33 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |