![]() |
واقعا عکس خودشه؟؟؟:21:
بچه ها امروز افتادم یاد زینی نقشی ;) کی در بارش چه میدانه من ندیدمش مث اینکه چند سال پیش از دنیا رفته خدا رحمتش کنه |
اره فرانک خانم منم اسمشه شنیدم نمیدانم کیه ولی
ادم بدی نباشه فقط :d چون کرماشا ادمای بدم کم نداشته مثل ا.م |
آقا چه پوريا پورايي شده اولش هنگ كردم گفتم بينم با كيه!!!!!!!!!
عوض كنيد خواهشن! يا بهم بگيد پوريا خارجي! |
نقل قول:
فرانك خانوم آمدم در خانتان سركوچه تان چرا نبودي؟بگو بگو كجا و با كي رفته بودي؟:d شر برامان راه انداختي ها...{جشن پتو} نقل قول:
خواندنم غصه نخور را مي افتي روله:) نقل قول:
نقل قول:
بله خب آقا مهدي شما كه از اول ترم ميزدين تو گوش درسا مسلمه كه شب امتحان خوش بودين :dوالا خوش به حال شما دانشجو هم دانشجوهاي قديم;) از قديم گفتن كوه به كوه نميرسه آدم به آدم ميرسه الان پوريا رسيده بهم اي روزگار دنيا دوران دورانه واقعا مسئله جالب شد جدي عكس خودمه؟؟نظر شما چيه؟:d:5: نقل قول:
فرانك خانوم اي زيني نقشي كه گفتي مال چه دوره ايه؟ ما بوديم به نظرتان؟ آخه م هي اسمش نشنيدم نكنه تو مايه هاي بگي بوده ها؟ آنا او ا.م كيه؟:23: بچه ها اينه ببينين جالبه! نمايش تصوير |
نقل قول:
|
مرسی افسانه جون
منم آهنگشه شنیدم محمد از این آهنگا دوست داره منال بخش چوار و بچه ننه پرونده مه وزن تونه :24: الان از بغل دستیم پرسیدم :dگفت دیدش البته زمان پیریش جوانیشم شر بوده و چاقو کش ولش کنیم به درد تحقیق بیشتر نمیخوره آنا ای چه بود؟سرم گیج رفت ..سیمه خولیده به هم:24: |
به به سلام بر بچ کرماشانی
احوالتان اناهیتا گیان عکس جالبی بود به به فرانک خانوم خوبین خوشین ان شالله همه دانشجوا موفق باشن |
يه خبر جالب از من
طرح تعويض زنان فرسوده از هفته آينده در كرمانشاه شاه نسا، ماه نسا و گل نسا تحويل بديد و به جاش آناهيتا و آرميتا و پارميتا تحويل بگيريد با تشكر پوريا خودرو آقا پوريا اسمت رو تغيير بده يا دوستان براي من يه اسم ديگه بزاريد يا براي مهندس پوريا يه اسم بزاريد! من نمي فهمم كي با منه كي با پورياست! آهاي {قیژه} |
داره باران میاد . . . |
اکنون ساعت 06:44 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |