مهدی امیدوارم کردی... :21: |
سلااااااااااااااااااااام! دوستان خوب
اینجا همون قهوه خونه خودمونه!!! یادش بخیر! هیچی اومدم عرض ادب کنم حضورتون:53: |
نقل قول:
بچه ها مه شاهدم مهرگان گم شده! شما احساس نکردین؟:d |
سلااااااااااااااااام
همتون خوبین دیگه ! اومدم اسپم بزنم در برم :d . . دارم از پشت شیشه به تن خیس خیابان نگاه می کنم و انبوه آدم هایی که با چتر هاشان از باران فرار می کنند اینجا شمال است دوست داشتنی،سرد و بارانی . . رادیو غزل ! 13:14 |
اینم باقالی برای بچه های خوب قهوه خونه سابق دیدم تو فصل سرما میچسبه دور هم بشینیم و غیبت کنیم وای چه حالی میده راستی مثل همیشه دوستون دارم:53: |
شکوفه من ذرت میخوام...:d |
شکوفه جان مینا بی ادبه تشکر بلت نیست
من از طرفش ازت تشکر می کنم من عاچق لبو و باقالی امَ .. همیشه هوا که سر می شد بابا می بردمون برامون میگرف از اینا ... ووووووی دلم آب شد :d |
اینم ذرت برای مینا زیاد درست کردم که دعوا نشه فقط خودتون ظرف بیارین و بریزین توش منم ذرت خیلی دوست دارم یکی بگه من چی دوست ندارم:d |
دورود به همه دوستان گل و بلبل:53:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
آریانا می خوای اسمتو بدون آ با کلاه بنویسم لجت درآد ؟؟
اریانا اریانا اریانا اریانا اریانا اریانا دیدی جرئتشو دارم اریانا ؟؟ :15: + اضافه می شود در ویرایش : نقل قول:
|
اکنون ساعت 09:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |