نقل قول:
... حتما باید بگم سردار رحیمی راجع به رقصیدن زیر بارونم چی گفته؟ برو توبه کن دست از این کارات بردار.... |
برادر ما توبه نکردیم خدا مارو به قول مهدی Drared میبره جهندم
شما توبه کاران جایتان بهشت باد !! . . همین امروز زیر بارون راه رفتم چترم نداشتم.تو کجا بودی که ببینی ؟؟ اینکه نمیبینی مشکل خودته ! زیر بارونم توو حیاط خونمون می رقصم نه توو کوچه و خیابون که که سریع منکراتیارو خبر کردی ! |
نقل قول:
خیر ببینی! مرسی!من خیلی باقالی دوس دارم!دستت درد نکنه!:cool: |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
باشه برادر ما رفتیم بخوابیم
http://www.qalamro.com/images/smilies/%28731%29.gif |
سلام منالیل، پسرخاله مهری دوس ندارم، همون مهرگان خوبه!
شرکتم که مال من نیس مال باباس! ولی من نمیتونم باید حتما حتما حتما اسم من تو اسم شرکت فیلمسازی باشه! آقا خوش باشید. شکوفه خانوم من عاشق باقالی ام! ذرت هم دوس دارم! آنا صبا مشتی از او باقالیت میدی منم بخورم؟ اصن بیا تا با هم بریم در فنی :p باقالی بخوریم! نظرت چیه؟ :24: آواتارمم بشت بعدا میگم یعنی چه! |
نقل قول:
در خدمت بودیم:65: مهرگان جون و صبا جون قابل نداشت نوش جون ایشالا ی روزی در تهران ازتون پدیرایی کنم:) |
نقل قول:
مهری مخفف اسمت بود ...چشم خانوم دیگه تکرار نمیشه ...آخه این بر وبچه ها منو آری صدا میکنن.. دیگه توو دهنم افتاده این طرز بیان... علی ایها الحال موفق باشی در کار فیلم سازی....منم هر چی فکر کردم جز همونایی که گفتم و اسم های عجق وجق دیگه, اسمای استخون داری به ذهنم خطور نکرد دخترخالکم... |
نقل قول:
آواتار آدم باید یه نشونی از شخصیت آدم داشته باشه، ولی اونا به من نمی خورن! من دخترکم؟!_:2: خدا!{قیژه} بابا بخدا بزرگ شدم! هرکی هم قیافمو می بینه همینو میگه!رفتم خیاطی زنه فکر کرد اول دبیرستانم، رفتم کتاب بخرم یارو می گفت خانوم به سنت می خوره؟ امروزم رفتم یه خیاطی دیگه،سریع همه چیو حساب کردم خانمه گفت معلومه رشتت ریاضیه! بابا بخدا بزرگ شدم! نقل قول:
چی توایده کر مردم؟! اینا می گن باقالی تونم جو گرفتددها!باقله! فردا ساعت از صبح بیکارم ولی هستم برای گرافیک، بیا یه دقه با هم میریم سه راه مسکن باقله مخوریم میایم! نقل قول:
|
اکنون ساعت 12:33 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |