![]() |
نمی دانم چرا اینقدر زود دلم برایت تنگ می شود....تو که از جان هم به من نزدیک تری... تو که در نفس هایم نفس می کشی...تو که از چشم من دنیا را نگاه می کنی... تویی که از آبی ترین آسمانها عروج کردی تا بودنت را، ارزانی تنهاییم کنی... تویی که مرا از تاریک ترین اعماق این دریای همیشه طوفانی، تا حقیقت شیرین نور و گرما بالا آوردی... و بعد آمدنت، همیشه دریا آرام است و ساکت... نه غرش موجی و نه بیقراری قایقی بر روی آب برای رسیدن به ساحل... که تو خود ساحلی هستی بی پایان...دورادور این بیکرانه تلاطم های گاه و بیگاه.... و زورق سرگردانی ام را، از اسارت جوش و خروش های سر به هوا نجات دادی... نمی شود درک کرد... نمی شود فهمید ، راز این دلتنگی را این روزها اگر بغضی ترک می خورد....اگر غمی جدید زائیده می شود... اگر آهی از تارهای داغدیده ی سازم بر می خیزد... بدان همه برای توست... برای تویی که نمی دانم روزی خواهد رسید که چشمانم را با ردّ نگاهت، متبرک کنی... و من چشم انتظار آن لحظه، هر گاه باران ببارد، صدایت می زنم... نه با نوای زبان...که با نوای دل...چرا که تو درون منی...و دیگر نیازی به آوا و کلام نیست.... |
31/6/1390
گاه گاهی که دلم تنگ و نگاهم ابری است ،
کاش میشد که تو را میدیدم http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...6IpsPzlz8mRR_p |
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...Wj2o487u0qIut7 امشب دلم تنگه ... غصه مثل سنگه این حرف یه دلتنگه این عشق بی رنگه عاشقی برام ننگه عشق تو زندگیم لنگه دلت مثل سنگه انگار دوست داشتنم واست ننگه حرف میزنی با خنده اینجوری فکر میکنی میشی برنده تو هستی آدم یه دنده لجبازیتم هست فقط واسه بنده این کارا شده زننده فقط بهت میگن آدم یه دنده حرفای هر شبت یه رنگه بازم میکنی بهم خنده آخرم میشی برنده انگار دوست داشتنم واست ننگه |
.باور نکن تنهاییت را
من در تو پنهانم تو در من از من به من نزدیکتر تو از تو به تو نزدیکتر من باور نکن تنهاییت را تا یک دلو یک درد داری تا در عبور از کوچه عشق بر دوش هم سر میگذاریم دل تاب تنهایی ندارد باور نکن تنهاییت را هر جای این دنیا که باشی من با توام تنهای تنها من با توام هر جا که هستی حتی اگر با هم نباشیم حتی اگر یک لحظه یک روز با هم در این عالم نباشیم این خانه را بگذارو بگذر با من بیا تا کعبه ی دل باور نکن تنهاییت را من با توام منزل به منزل |
غم تنهایی
http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/yahoo/2/64.gif این روزها بیشتر از همیشه مفهوم تنهایی و کنار گذاشته شدن رو حس می کنم . در عین اینکه سعی میکنم منطقی فکر کنم و با خودم بگم که برام مهم نیست ولی مهم هست . خیلی هم مهم هست. علاقه ای ندارم که دم به دم آدم های رنگارنگ وارد زندگیم بشن و باز خارج بشن . تا اون اندازه ای که خودم رو میشناسم می دونم که آدمش نیستم . اگر روزی زندگیم این شکلی بوده کاملا احساس عدم امنیت کردم . کسانی که دوستیشون با من کهنه شده و مدت زیادی ازش گذشته برام حکم گنج رو دارن . حالا اگر نگم با ارزش ترین ولی یکی از با ارزش ترین گوهرهای گنجم رو دارم از دست می دم. حس بدیه خیلی تلخ . منطق هم حالیم نیست . من با قلبم فکر می کنم . با تمام تلخی و شیرینی هاش داره این دوستی به انتها میرسه . یا حداقل خیلی کم جان تر از قبل میشه ولی دوست عزیزم این رو بدون تو همیشه در قلب من هستی . همیشه و همیشه . دوست خوبی نبودم برات ولی امیدوارم تو هم منو فراموش نکنی ... |
خـوب ِ مـن! سیـب را چیــدم تـا ببـینـی تــــــو را می خواهـم نـه بـهشـت را
. http://static1.cloob.com//public/use...436962b501-300 |
کوله بار آرزوهات روی دوشت
تا کجاها رفتی با پای پیاده... رفتی و به هر چی خواستی نرسیدی متاسفم برات ای دل ساده.... دل به هر کی دادی از سادگی دادی... زندگیت رو پای دلدادگی دادی... هر کجا دیدی چراغی پر فروغه.... تا بهش رسیدی فهمیدی دروغه.... |
من اينجا بس دلم تنگ است....
و... هر سازي كه ميبينم ..بد آهنگ است.... بيا ره توشه برداريم قدم در راه بي برگشت بگذاريم... ببينيم آسمان هر كجا آيا همين رنگ است؟ |
15/8/1390
خیلی وقت است که دلم برای کسی تنگ است .
خیلی وقت است این دل بهانه میگیرد . دلم تنگ است و از این دلتنگی چشمهایم بارانیست . چشمهایم بارانیست و دلم هوای او را کرده است. یک عالمه درد دل در این دل خسته نهفته است. دلم تنگ است برای لحظه ای دیدار ، برای لحظه ای نگاه به چشمانش . دلم برای کسی تنگ است که او در کنارم نیست . دلم بدجور هوایش را کرده است . در این حال و هوا ، در این لحظه های پر از تنهایی آرزو داشتم او در کنارم بود. حالا که در کنارم نیست احساس تنهایی میکنم و این دل در حسرت یک لحظه دیدار با اوست . این دل بی طاقت برای کسی تنگ است. کسی که آتش دلتنگی را در دلم نشانده است ، اما در کنارم نیست تا این آتش را خاموش کند. و همچنان این آتش، قلبم را می سوزاند . خیلی وقت است دلتنگ کسی هستم. خیلی وقت است دلم هوای کسی را کرده است. به چه کسی بگویم درد این دل را ، من که به جز او همدلی را ندارم. به چه کسی بگویم راز این دل را ، من که به جز او همرازی را ندارم. در کنار چه کسی قدم بزنم ، نگاه به چشمان چه کسی کنم ، دستان چه کسی را بگیرم مگر به جز او چه کسی را دارم. در این دنیای بزرگ تنها اوست که مرا دلتنگ خودش کرده است. کاش در کنارم بود ، کاش تنها لحظه ای او را میدیدم تا درد این دل پر از نیاز را به او میگفتم ، درد دلتنگی هایم را برایش میگفتم. دلم برای کسی تنگ است ، ولی او کجاست که بداند در این گوشه از این دنیا دلی است که در حسرت دیدار با او همچنان چشم به راه نشسته است. |
دلتنگی هایم را با تو تقسیم میکنم
در گریزان خاطرات دلتنگی هایم تنها چیزهاییست که دارم دلتنگیهایم را دوست دارم چون بوی تو را میدهند چون لبریز از یاد تو هستند دلتنگیهایم گاهی آواز میشوند و سکون تنهایی ام را میشکنند گاهی آینه میشوند و چنان تو را نشان میدهند که میشود قابشان کرد گاهی پرنده میشوند و در رویای با تو بودن پرواز میکنند . |
اکنون ساعت 06:17 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |