با سلام خدمت همه دوستان عزيز ، اين هم پيش بيني من :
استيل آذين 2-1 سايپا شهرداري تبريز 2-1 راه آهن مس 2-2 صنعت نفت استقلال 2-1 پرسپوليس پاس1-0 شاهين پيكان 1-3 سپاهان ذوب آهن 2-1 ملوان نفت تهران 1-1 صبا قم فولاد 1-1 تراكتورسازي با آرزوي موفقيت و پيروزي تيم هاي تراكتور سازي ، شهرداري تبريز و بخصوص استقلال |
استيل آذين 1-1 سايپا |
3بازیه اولو نرسیدم پیش بینی کنم استقلال 3-3 پرسپوليس پاس 3-1 شاهين پيكان 0-4 سپاهان ذوب آهن 1-3 ملوان نفت تهران 1-1 صبا قم فولاد 2-2 تراكتورسازي |
نظر شما درباره گل اول دربی
سلام واقعا این ظلمه که یک تیم بیاد این قد زحمت بکشه و کمک داور بیاد به بادش بده خدا به داد آقای دایی برسه به خدا متاسفم واسه نا داوریها.........{قاط}{قیژه}
|
تو را به قرآن بیاین مردونه کاری به استقلال و پرسپولیس ندارم نظر بدین درباره اون گل که جالب اونجا بود مظلومی سرمربی استقلال می گفت بچه هام خونه گل رو دیدن مردود بوده
مردونه نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
به قول دایی عذر میخوام:21: ولی اشتباه داوری جزیی از بازیه تازه موقعیت گل اس اس بیشتر بود
|
داش اسی من چند تا صداو عکس تهیه کردم که ناداوریهارو نشون میده اگه دوست داشتی بحث کنیم در خدمتم :21:
|
به گزارشی که بدست ما رسیده طرفداران استقلال دو برابر پرسپولیسند در ایران
|
بحس دیگه فایده نداره ایمان جون کار از کار گذشت:cool:{شیت شدن}
|
تا همین الان نزدیک به 73 کارشناس فوتبال داور را مقصر این باخت میدانند
|
اکنون ساعت 12:24 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |