دشواری ، به هدف ما ارزش می بخشد . دشواری بیشتر ، ارزش افزونتر .
ارد بزرگ |
روزگار استاد بي وفاييهاست. مراقب ابش شاگرد روزگاز نشوي.
|
هنگامی که عشق دامن میگسترد، کلام خاموش میشود.
|
چه انتظار عجیبی
میان منتظران هم عزیز من چه غریبی عجیبتر که چه اسان نبودنت شده عادت نه کوششی نه وفایی فقط نشسته وگفتیم خدا کند که بیایی. |
لحظه ای درزندگی بایدمکث کرداری امروز همان دیروزی است که ارزوی دیدنش راداشتیم/
|
خيانت تنها اين نيست كه شب را با ديگري بگذراني ... خيانت ميتواند دروغ دوست داشتن باشد ! خيانت تنها اين نيست كه دستت را در خفا در دست ديگري بگذاري ... خيانت ميتواند جاري كردن اشك بر ديدگان معصومي باشد. شكسپير |
"یکی باش برای یک نفر.... نه خاطره ای مبهم در ذهن صد نفر" |
"گاهي وقت ها از نردبان بالا مي رويم تا دست هاي خدا را بگيريم ، غافل از اينكه خداوند در پايين ايستاده و نردبان را محكم گرفته است." |
مانند پرنده باش كه روي شاخه سست و ضعيف لحظه اي مينشيند و آواز مي خواند و احساس ميكند كه شاخه ميلرزد ولي معهذا به آواز خواندن خود ادامه ميدهد زيرا مطمئن است كه بال و پر پرواز دارد.
|
اشتباهات انسان در ابتدا رهگذرند
سپس میهمان میشوند و بعد صاحبخانه. |
" بايد از بدي كردن بيشتر بترسيم تا بدي ديدن ." ابوالعلا |
"خوشبخت کسی است که راه قدر دانی از خدمت دیگران را بلد است و شادي دیگران را به قدر شادی خود حس می کند" |
" خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدرآرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود." ملاصدرا |
هزاران دهقان برای آمدن باران گریه کردند ، اما خدا به فکر کودکی بود که کفش هایش سوراخ بود . . . |
نيك بخت ترين مردم كسي است كه كردار به سخاوت بيارايد و گفتار به راستي . بو علي سينا
در جستجوي نور باش، نور را مييابي. آرنت سیاستمداری که تنها به پیشروی می اندیشد دمادم برای خویش دشمن تراشی می کند . ارد بزرگ اگر بخواهي بر عالم فرمانروا باشي بايد عقل بر تو حاكم باشد . سه نه ك |
یه اسپمر حرفه ای از آب گلالود ماهی نمی گیره بلکه آب صاف رو گلالود می کنه
|
هر آن چه که در زندگی آموخته ام در یک کلمه خلاصه می شود: می گذرد
رابرت فراست |
ضربه های کوتاه بلوط های بلند را بر زمین می اندازد.
|
برنده هیچگاه تسلیم نمی شود و تسلیم شونده هیچگاه برنده نمی شود |
سپاس فراوان
:53::53:
با سلام ممنون به خاطر اطلاع رسانی خوبتون امیدوارم موفق و موید باشید . وجود یک انسان خوب در روی زمین ، بهتر از یک فرشته ی اضافی در بهشت است. |
مايوس مباش; زيرا ياس مرگ است.
با روزگار سازگار باش , هنگام شادي مغرور و گاه محنت مغموم مشو , زيرا دير يا زود هر دو سپري گردند. امام علي (ع) |
من آموخته ام که گاهي تمام چيزهايي که يک نفر مي خواهد، فقط دستي است براي گرفتن دست او و قلبي است براي فهميدن وي |
زندگي شاید همین باشد: یك فريب ساده و كوچك! آن هم از دست كسی كه فكر می كردی همه چیز توست، همه كس تو... |
بگذار تاشیطنت عشق چشمان تو را به عریانی خویش بگشاید هرچند آنجا جز رنج وسختی نباشد اما کوری را به خاطر آرامش تحمل مکن
|
تو را هیچگاه نمی توانم از زندگی ام پاک کنم چون تو پاک هستی می توانم تو را خط خطی کنم که آن وقت در زندان خط هایم برای همیشه ماندگاتر میشوی و وقتی که نیستی ، بی رنگی روزهایم را با مداد رنگی های یادت رنگ می زنم .
|
مزار
بر سنگ مزارم بنويسيد / آشفته دلي خفته در اين خلوت خاموش
او زاده غم بود و ز غمهاي جهان گشت فراموش :rolleyes: |
فرقي نميكند گودال آبي كوچك باشي يا درياي بيكران ، زلال كه باشي آسمان در توست
|
هر شكست لااقل اين فايده را دارد كه انسان يكي از راههايي را كه به شكست منتهي ميشود را ميشناسد. " لاودس " |
هر بار كه كودكانه دست كسي را گرفتم، گم شدم.
آنقدر كه در من هراس گرفتن دستي هست، ترس از گم شدن نيست!!! |
هر که هستی فقط خودت باش.
|
زندگی يعنی دو رکعت عشق ناب
زندگی یعنی نگاه آفتاب |
ارزشمندترین چیزهای زندگی معمولا دیده نمیشوند و یا لمس نمیگردند، بلکه در دل حس میشوند. |
بی سوادان قرن 21 کسانی نیستند که نمی توانند بخوانند و بنویسند بلکه کسانی هستند که نمی توانند بیاموزند، آموخته های کهنه را دور بریزند ،و دوباره بیاموزند . |
نمی توان به هدف رسید. هدف به تو می رسد و تنها زمانی تو را می یابد که آمادگی اش را داشته باشی، نه پیش از آن. وین دایر |
امروز، اولین روز از بقیة عمر شماست. |
* جملات کوتاه و پر معنا *
آنچه شما درباره خود فكرمی كنید، بسیار مهمتر از اندیشه هایی است كه دیگران درباره شما دارند... |
بهتر است دوباره سئوال كنی، تا اینكه یكبار راه را اشتباه بروی. |
وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی دهد، بخاطر این است كه شما چیز زیادی از آن نخواسته اید. |
پیش از آنکه با کسی پیمانی ببندید ، دمی درباره توانایی خود در اجرای آن بیندیشید و سپس پاسخ گویید .
ارد بزرگ |
ارزش هر کس به قدر خرد اوست .
بزرگمهر بختگان |
اکنون ساعت 09:24 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |