نقل قول:
|
ویییییییییییییی
چقد حرفیدین سلــــــــــــــــــــــــام خوبین خوشین هوای سرد بهتون میچسبه مینا جان اصلانم :d قندیل نبستم چون قربان تا غدیر یعنی عید تا عید درس و دانشگاه وتعطیل کردیم اومدیم ولایت خودمون کلیم حال میده هاااا خدایش وقتی سنندج برف اومد من نبودم حیف شد حدودا 20 روز میشه تعطیلیمون تا یک شنبه اینده هم خونه خودمونم هورااااااااااااااااااا{شیت شدن}{جشن پتو}{شیت شدن} اما بازم برف میاد ناراحت نیستم اریانا گلم غزلی جونم میگم شما دو تا دوئل بکنیین :d غزلی خانومم خوبی دلم کلی برات تنگ شده بود همه انارا نوش جونت شکوفه عزیزم بابت باقالی ممنونم حسابی خوردم اما خیلی با ذرت حال نمیکنم به به اقا مهدی منور کردی قهوه خونه رو مهرگان جان خیلی خوش هاتی مینایه عزیز نیاز به گفتن نداشت :dمن کلی دختر خوبین :p خوش باشین فعلا |
:eek::eek::eek::eek:
از شما بعیده دوسه روزه کجاین اهالی محترم قهوه خونه |
سلام سلام صدتا سلام بر همگی
خوبین ، خوشین دوستان گلم ؟ دلم براتون تنگ شده بود خیلی زیاد من این روزا همه اش گرفتارم اصلا هم درس نخوندم حتی نمی خواستم ارشد شرکت کنم چون قبول نمیشم ولی باز به اصرار مامی شرکت کردم تا ببینم چی میشه خیلی دوستتون دارم آرزو میکنم بتونم بیشتر و بیشتر کنار شما عزیزان باشم |
سلام به هممممممممممممه!
اینقدر حالم افتضاس حساب نداره! دیروز یکی از بهترین روزای زندگیم بود، همه چیز برای چند ساعت اونطوری بود! نه ترسی نه ناراحتی ای! همه چیزایی که یه عمر آرزو داشتم تجربه کنم اتفاق افتادن!خود خودم بودم!هیچی از رفتارم خلاف خودم نبود!عالی بود! اما امروز!خدا رو شکر بازم! اما از صبح موفق نشدم اخمامو باز کنم! بعضی وقتا اتفاق هایی که هر روز آدمو آزار می دن و تو هر روز سعی می کنی به روی خودت نیاری، یهو تحملشون سخت میشه و دلت می خواد بزنی به کوه!امروز از اون روزا بود!خدا رو شکر الآن بهترم! ایشالا هر روزتون مث دیروز من باشه! |
سلام
به به مهبا خانوم گل خدارو شکر سرحالی ماهم دلمون برات تنگ شده بود بشین بخون هنوزم دیر نشده برا ارشد ها موفق باشی دختر صبا خوشحالم یه روز خیلی خوب رو تجربه کردی بشین فک کن چه چیزی باعث شد دیروزت خوب باشه و از امروزت ناراضی باشی مطمئن باش به یه نتیجه خیلی خوب میرسی و باعث میشه اون علتی که باعث ناراحتی امروزت شده کمرنگ بشه و اون چیزی که باعث خوشحالی دیروزت شده قدرت بیشتری پیدا کنه (:eek:عجب حرفایی زدم :p) |
ترنم جونم هیچی باعث نمیشه از ارزش دیروز چیزی کم بشه!
اما کلا یه نکته جالب بهم ثابت شد: وقتی خیلی برای چیزی زور می زنی و نمیشه و زیادی دیگه بهش اهمیت می دی و دیگه خودتو و بقیه چیزای خوب زندگیتو یادت میره، هیچ وقت بهش نمی رسی، اما دقیقا لحظه ای که بیخیالش می شی و می فهمی زندگی بدون اون هم می تونه زیبا باشه، خدا چیزی رو که می خواستی جایزه بهت میده، اما قبلا بهت نمیداد چون ممکن بود خودتو بشه ببازی!اما حالا می تونی فقط به جای اون یه زیبایی اینو بذاری کنار بقیه زیبایی هایی که تو اون مدت پیدا کردی! حالا یه عالمه چیز باهم داری! دیروز این اتفاق افتاد و من لحظه هایی رو تجربه کردم که همیشه آرزوشونو داشتم! امروز خوب نبود چون بد شروع شد و منم توش زیاد اشتباه کردم! |
مهدی
اخی اخی _:2: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...jO88EkX4oq&t=1 الان بهتریhttp://vista.ir/include/lifestyle/im...156a53b9cb.jpg انشاالله زودتر خوب شب |
سلام به همه دوستان عزیز پاتوق |
مهدی به خدا من حالم خوب بود
این مهدی اچ سرما خورده بود 2 شب پیش که پیش هم بودیم مهدی اچ تمام ویروس هاشو به من منتقل کرد {قاط} من هم که اهل دکتر رفتن و آمپول نیستم قرص هم کم میخورم بیشتر تو این مواقع داروهای گیاهی رو ترجیح میدم |
اکنون ساعت 11:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |