سلام بر همگی {پپوله}
چشم ترنم جونم سعی میکنم مرسی عزیزم :53: صبا من هم چند روز پیش تجربه ترا داشتم چیزی که از دست داده بودم و برای از دست دادنش کلی غصه خورده بودم و کلی تلاش کرده بودم که برش گردونم ولی فایده نشده من هم دیگه بی خیال شدم توی این مدت هم چیزهای زیبای دیگری بدست آوردم که یکدفعه گمشده ام رو پیدا کردم در حالی که منتظرش نبودم حالا همه رو با هم دارم :) آقا مهدی امیدوارم هرچه زودتر خوب بشین فقط دیگه مواظب منور باشین که گم نشه شاید با منور یه سفر دسته جمعی رفتیم مثل تماشای دوئل آریانا و غزل ولی صفا رو با خودمون نمی بریم که تنبیه بشه تنهایی نره سفر اون هم سفر خارجه :p آقا حسین ایشالا شما هم زودی خوب بشین کار خوبی میکنید که دارو گیاهی استفاده میکنید:) جای آریانا و مینا جیگیلی و غزل بانو و شکوفه جون و بقیه خالیه :53::53::53::53::53: |
سلام سلام
خب بچه ها که بازم هیچکدوم نیستن غزل غایب مینا غایب شکوفه غایب اریانا غایب فردا با مادرشون میان قهوه خونه تا تکلیفمو باهاشون روشن کنم این چه وضعه شه :d |
سلام خوبید شب همه خوش
|
سلام سارا خانوم خوبی
شب تو هم پر از ارامش |
مرسی عزیز :53:خوبید
|
سلام به همه دوستان خوبم . گلهای زیبای بهشتی . دوری از شما واقعا سخته ولی چاره ای نیست بایستی تحمل کرد . حالتون چطوره ،ایشالا در پناه ایزد منان شاد و خرم باشید . خانمهای محترم و اقایون عزیز ، خیلی دوستون دارم . سارا خانم خیلی خوش اومدید:cool::53::53:{پپوله} |
مهندس جواد پرگشایی نبینم دپرس باشی ، بابا بار غم و غصه دیگه بیشتر از من ! _:2:
امروز دپ دپ بودی !؟ همش تقصیر این مهدی اچ ه یه موزیک شاد نمیزاره اونجا کسی گوش بده گیر داده به تصنیف و ایرج و ... ول نمیکنه :d یه بندری شاد نمیزاره حال کنیم . رقاص هم که زیاد داریم اولیش خودم تازه رفتم تو نخش سری بعد مسابقات شبکه تی وی پرشیا وان ... شرکت کنم !:65: |
سلام . ای بابا حوصله داری؟کدوم موزیک شاد . توی دلمون پره از موزیک شاد . مهدی اچ ای رو که میبینی ،وضع مالیش خوبه . تازه گیها هم که پژو خریده ، مبارکش باشه ،ایشالا که تو مسابقه تی وی پرشیا وان شرکت کنی و گل بکاری دوست خوبم. |
من هم سلام و شب خیر عرض میکنم.
|
سلام به همه دوستان عزیز پاتوقی |
اکنون ساعت 09:48 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |