سلام من كه اومدم حضورم رو اعلام كنم البته بدون بزرگترم حالا مي تونم بيام سر كلاس يا اخراجم :o
|
اجازه آقا مهدی؟
حاضر! |
سلام خوبین؟خوشین؟ سلامتید؟ ایشاله که ;)
ما هم داریم میگذرونیم و تحمل میکنیم .این هوای سرد رو :) اینجام که ی چای به ما ندادید گرم بشیم بچه ها چه قد خوبه کرسی داشته باشیم انقد دوست دارم که نگو البته انواع خوراکیا و شیرینیا رو بچینن برامون ما فقط بخوریم و بخوابیم :24: شب یلدا حتما ی کرسی میزارم خیلی قشنگ میشه هر کی میاد بیاد از الان گفتم نگی نگفتی:dاینم دندونام |
سلام به همگی |
شکوفه جون من که هستم، تازه از راه رسیدم.
|
دستتون درد نکنه |
نقل قول:
خوش اومدید 8تای دیگه کین؟:rolleyes: نقل قول:
در مورد مهمونا هم دیدم دست تنهام در رفتم:d:21: |
سلام شب بخیر
|
سلام خانم دختر دریا شب شما هم به خیر -------------------------------------------------------- امشب سرم درد میکرد قهوه که خوردم حالم فوق العاده خوب شد نمیدونم لامصب این قهوه چی توش داره که اینقدر حال منو خوب میکنه ! در هر صورت الان حالم خیلی بهتر هست برم دندونم مسواک بزنم دوباره بیام آخه رفته بودم دندون پزشکی دکترم آقا هست اول دندونام رو دید بعد ییک بلایی اون شب سرم آورد که اصلاً نمیخوام به یادش بیارم موقع برگشت اصلاً فوق العاده دپ بودم الان حالم بهتر است تا یکشنبه هفته بعدی که ویزیت دارم ! تو رو خدا به خاطر من برید دندوناتون رو مسواک بزنید تا کارتون به این دندون پزشکهای قاتل نرسه حالا من هیچی ، دو تا دکتر دندانپزشک تو یک مطب هستند مشتری بغلی داشت عصب کشی میشد یک ناله هایی میکرد که دل آدم پرپر میشد _باوکه-روبعد من دیگه اینطوری شده بودم :20::102: کارم که تموم شد فرار کردم ولی دوباره برگشتم چون کاپشنمو جا گذاشتم منشی خندید آخه چهره من در ابتدا یه مقداری خیلی گردن کلفت نشون میده ولی ناله که میکنم نمیدونم چررا صدام زیر میشه !:o |
نقل قول:
|
اکنون ساعت 11:05 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |