|
1- به خاطر داشته باش که عشقهای سترگ ودستاوردهای عظیم، به خطر کردنها و ریسکهای بزرگ محتاجاند. 2- وقتی چیزی را از دست دادی، درس گرفتن از آن را از دست نده. 3- این سه میم را از همواره دنبال کن: * محبت و احترام به خود را * محبت به همگان را * مسؤولیتپذیری در برابر کارهایی که کردهای 4- به خاطر داشته باش دست نیافتن به آنچه میجویی، گاه اقبالی بزرگ است. 5- اگر میخواهی قواعد بازی را عوض کنی، نخست قواعد را فرابگیر. 6- به خاطر یک مشاجرهی کوچک، ارتباطی بزرگ را از دست نده. 7- وقتی دانستی که خطایی مرتکب شدهای، گامهایی را پیاپی برای جبران آن خطا بردار. 8- بخشی از هر روز خود را به تنهایی گذران. 9- چشمان خود را نسبت به تغییرات بگشا، اما ارزشهای خود را بهسادگی در برابر آنها فرومگذار. 10- به خاطر داشته باش که گاه سکوت بهترین پاسخ است. 11- شرافتمندانه بزی؛ تا هرگاه بیشتر عمر کردی، با یادآوری زندگی خویش دوباره شادی را تجربه کنی. 12- زیرساخت زندگی شما، وجود جوی از محبت و عشق در محیط خانه و خانواده است. 13- در مواقعی که با محبوب خویش ماجرا میکنی و از او گله داری، تنها به موضوعات کنونی بپرداز و سراغی از گلایههای قدیم نگیر. 14- دانش خود را با دیگران در میان بگذار. این تنها راه جاودانگی است. 15- با دنیا و زندگیِ زمینی بر سر مهر باش. 16- سالی یک بار به جایی برو که تا کنون هرگز نرفتهای. 17- بدان که بهترین ارتباط، آن است که عشق شما به هم، از نیاز شما به هم سبقت گیرد. 18- وقتی می خواهی موفقیت خود را ارزیابی کنی، ببین چه چیز را از دست دادهای که چنین موفقیتی را به دست آوردهای. 19- در عشق و آشپزی، جسورانه دل را به دریا بزن. اگر میخواهی زندگیات عوض شود، این نوشتار را به دستکم 5 نفر برسان. تا 4 نفر: زندگیات به مرور بهتر خواهد شد. 5 تا 9 نفر: زندگیات آنسان که وفق مراد توست، خواهد گشت. 10 تا 14 نفر: شما دستکم سه خبر خوش نامنتظر در سه هفتهی آینده خواهید شنید. 15 نفر و بیشتر: زندگی شما به نحوی چشمگیر و بیرون از انتظار دگرگون خواهد شد و کارها همه آنسان که دوست میداری، خواهد شد. |
شاه راه موفقيت پر است از زن هايي كه شوهران خود را به پيش برده اند چارلز ديكنز |
ــ جواني ستاره اي ايست که فقط يک بار در آسمان عمر انسان طلوع مي کند. ژوبرت
ــ عاقل آنست:آنچه را که مي داند،نمي گويد و آنچه را که مي گويد، مي داند. ارسطو ــ هر آموزشگاهي که باز کنند،درِ زنداني بسته اند. ويکتورهوگو ــ حريص با جهاني گرسنه است و قانع با ناني سير. امام علي(ع) ــ خوشبختي، بر سه ستون استوار است:فراموش کردن گذشته،غنيمت شمردن حال،اميدوار به آينده. حضرت محمد(ص) ــ جز طعام نيکو نخوريد و جز کلام نيکو مگوئيد. سلمان بن داود ــ جوانمرد چون درياست،و بخيل چون جوي،دُرّ ازدريا جوي نه از جوي. حضرت محمد(ص) ــ حسود از فربه شدن ديگران لاغر مي شود. هوارس ــ کتاب غذاي روح انسان است. آيت الله خامنه اي ــ جواني ديوانگي است که پيري درمان است. حضرت محمد(ص) ــ نادان مرده اي است ميان زندگان. امام علي(ع) ــ آنکس که بد خلق است خود را شکنجه مي دهد. حضرت عيسي (ع) ــ خوش خلقي گناه را محو مي کند، چنانکه آفتاب يخ را آب مي کند. حضرت محمد(ص) ــ بهترين انتقام فراموشي و بخشش است. حونسون |
درد من حصار برکه نیست، درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده
|
اين دل به صراط راست ترغيب نشد!
صدبار به حبس رفت و تأديب نشد! گفتيم كه عشق حق قانوني ماست! گفتند كه اين لايحه تصويب نشد! |
http://www.gtalk.ir/images/icons/%2811%29.gif نصایح بسیار زیبای زرتشت به پسرش! |
http://www.gtalk.ir/images/icons/%288%29.gif 15 درس زندگی كه در هیچ مدرسه ای یاد نمیدهند! |
چارلی چاپلین با پول مي شود خانه خريد ولي آشيانه نه، رختخواب خريد ولي خواب نه، ساعت خريد ولي زمان نه، مي توان مقام خريد ولي احترام نه، مي توان کتاب خريد ولي دانش نه، دارو خريد ولي سلامتي نه، خانه خريد ولي زندگي نه و بالاخره ، مي توان قلب خريد ،ولي عشق رانه. آموخته ام ... که تنها کسي که مرا در زندگي شاد مي کند کسي است که به من مي گويد: تو مرا شاد کردي آموخته ام ... که مهربان بودن، بسيار مهم تر از درست بودن است. آموخته ام ... که هرگز نبايد به هديه اي از طرف کودکي، نه گفت. آموخته ام ... که هميشه براي کسي که به هيچ عنوان قادر به کمک کردنش نيستم دعا کنم. آموخته ام ... که مهم نيست که زندگي تا چه حد از شما جدي بودن را انتظار دارد، همه ما احتياج به دوستي داريم که لحظه اي با وي به دور از جدي بودن باشيم. آموخته ام ... که گاهي تمام چيزهايي که يک نفر مي خواهد، فقط دستي است براي گرفتن دست او، و قلبي است براي فهميدن وي. آموخته ام ... که راه رفتن کنار پدرم در يک شب تابستاني در کودکي، شگفت انگيزترين چيز در بزرگسالي است آموخته ام ... که زندگي مثل يک دستمال لوله اي است، هر چه به انتهايش نزديکتر مي شويم سريعتر حرکت مي کند. آموخته ام ... که پول شخصيت نمي خرد. آموخته ام ... که تنها اتفاقات کوچک روزانه است که زندگي را تماشايي مي کند. آموخته ام ... که خداوند همه چيز را در يک روز نيافريد. پس چه چيز باعث شد که من بينديشم مي توانم همه چيز را در يک روز به دست بياورم. آموخته ام ... که چشم پوشي از حقايق، آنها را تغيير نمي دهد. آموخته ام ... که اين عشق است که زخمها را شفا مي دهد نه زمان. آموخته ام ... که وقتي با کسي روبرو مي شويم انتظار لبخندي جدي از سوي ما را دارد. آموخته ام ... که هيچ کس در نظر ما کامل نيست تا زماني که عاشق بشويم. آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم. آموخته ام ... که فرصتها هيچ گاه از بين نمي روند، بلکه شخص ديگري فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد کرد. آموخته ام ... که آرزويم اين است که قبل از مرگ مادرم يکبار به او بيشتر بگويم دوستش دارم. آموخته ام ... که لبخند ارزانترين راهي است که مي شود با آن، نگاه را وسعت داد. چارلی چاپلین |
به ياد داشته باش در لحظه اي كه مي گويي (من تسليمم) شخص ديگري كه در حال نظاره همان موقعيت است با خود مي گويد: چه فرصت بزرگي |
اکنون ساعت 08:28 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |