|
سلام به همه دوستان عزیز کم پیدا |
بازم جمعه اس، بازم یه عالمه کار، بدون کوچکترین انرژی!
هفته قبل که تمام روزاش به نوعی افتضاح بود، شنبه اش از همه بیشتر! خیلی جالب بود ها! اون روز هرکی رو میدیدم انگار من یه بخش از زندگیشو داغون کرده بودم، کسایی که اصلا توقع نداشتم رفتارایی داشتن که کلا ازشون انتظار نمی رفت! از اون روزا بود که آدم حاضر جوابی مث من به جای اینکه چیزی برای جواب دادن داشته باشه، چنان شکه می شد که فقط پیش خودش می گفت چرا؟نه یه دقه وایسا: چی شد؟ اینقدر همه چی بد بود که الآن که فکر می کنم فردا شنبه اس دلم میریزه!از اینکه شروع هر روزی باعث بشه آخرش بری خونه و پیش خودت فکر کنی امروزم اونجور که می خواستی نشد، متنفرم! دیگه خیلی تکراریه این وضعیت! اینقدر تو دلم سرده که هوای بیرون به نظرم گرم میاد! ولی بازم توکل به خدا! شما هم دعا کنین این هفته من مثل قبلی نشه! راسی! این هفته فردا ادمینم میاد باشم مکنه جنگ احتمالا برای ای همه شری که براش گذاشتم!:d الآن که فکرشه می کنم بچه ها برم خودمه بکشم راحت بشم،ولی نه قبلش با بقیه دوستامم که باهاشان مشکلی نداشتم جنگ بکنم حداقل کیف داشته باشه، هیجانش بیشتر بشه!:d ولی خو خدایی کیف داره برای مردم شر بذاری!:d بودن یا نبودن مسئله این است ....:21::d |
سلام به همه بچه های خوف پی سی مخصوصا" قهوه خونه ایا |
سلام به همه اعضای باحال پیسی سیتی مهدی جان خودم ، مینا خانوم، صبا خانوم ، شکوفه خانم ، ............ اینا که همشون خانم شدن کوروش کجایی که خانم ها دارن فروم رو تصاحب میکنن {قاط} شوخی کردم خفه ام نکنید :d مهدی جان من هم این هفته دندون پزشکی دارم یکشنبه ویزیت دارم صبا خانوم شما اگه شنبه ها برات کابوسه من بیچاره یکشنبه ها نمیدونی تا از مطب بیام بیرون تمام میشم :102:_شکات راستی یک سوال شب یلدا کی هست ؟ گذشته یا اینکه در پیش من یه مقداری هنگ کردم ! جدای از اونها این هفته من باز امتحان دارم و یه خیلی کار که باید انجام بدم و احساس میکنم با قدرت میخوام پیش برم به سوی انجام دادن کارام یکی از دوستام اسمش دانیال خیلی در حقش لطف کردم دیروز پنجشنبه که کلاس داشتیم یه حرکت هایی کرد که احساس میکنم منو هالو گیر آورده آخه چرا تا بعضی ها بهشون کمک میکنی به فکر سوءاستفاده هستن من هم الان موبایلم رو خاموش کردم آخه میخواست شنبه واسش یه کاری کنم نمیدونم گزارش آزمایش سیالات که قبلاً نوشته بودم یا نمودار آزمایشگاه ترمو ....... دقیقاً الان یادم نمیاد یه کاری باهام داشت ولی الان که موبایلم خاموش هست میدونم چه حالی داره فکر نکرد اینهمه لطف در حقت میکنم گزارش آزمایشهام رو در اختیارت میزارم برات نمودار میکشم مشکلات داری هر کجا گیر میکنی کمکت میکنم روپوش آزمایش نیاورده ما زود تموم کرده بودیم روپوش من و هم گروهیمو گرفته بود پوشیده بود تو آز برق من تشکر ازت نمیخوام حداقل مسخره ام نکن اینقدر اعصابم از دستش خورده که اصلاً دیگه شاید سلامش هم علیک نگیرم جدای از اینها عجب جملات قشنگی بچه ها تو این فروم شعر و ادبیات میگن نشون میده خیلی با احساس هستند مرسیی از این همه ذوق و احساس دانه کولانه هم که نیومده بیاد هم همش با همشهری هاش هست ما رو تحویل نمیگیره کوروش برادر کجایی بیا ببینیمت دیگه ! |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
آقا محمد این فقط مشکل شنبه ها نیست، این اتفاقا تو هر روزی می تونه بیفته و بدیش اینه دقیقا روزایی که باشادی و امید از خونه میای بیرون این فیدبک های خوشگلو می گیری! راستی من یه بار دندون عصب کشی و پر کردم، دکتره خانوم بود، فک کنم شوهرش بدون اجازش مهمون دعوت کرده بود خونه، چون وقتی منشی اومد گفت خانوم زنگ زده می گه اومدن نمیرین؟ برگشت گفت نخیر!خودش مهمون دعوت کرده خودشم پذیرایی کنه! بعد چنان سرنگشو کوبوند تودهن من بیچاره که بعدش تا دو روز فقط فکم درد می کرد(جدی می گم) اصلا دیگه با دندونم مشکل نداشتم! نقل قول:
نقل قول:
بدیش اینه که فکر می کنن نمی فهمی دارن ازت سوءاستفاده می کنن یا مسخرت می کنن، تازه پیش خودشونم فک می کنن باحالن! بیخیال! |
ما مخلص همه ی بچه های خوب هستیم ها اینطور نیست که اگر باشیم فقط با همشهریا صوبت کنیم
ایشلا همیشه خوشتون باشه همه ی روزای هفته تون هفت شنبه باشه و دلتون کلی خوش ... امیدوارم به زودی برفی بباره احساس میکنم با بارش برف کمی حال و هوای ادما عوض میشه برف یه حس قداست خاصی داره حتی دزد ها و خلافکارا رو هم با خودش همراه میکنه .. اون حس جالب کیپ هم نشستن توی تاکسی و جا باز کردن برای مسافر جدید که خودش و کاپشنش 2 برابر حد معموله اما چون هوا سرده هیچ کی اعتراض نمیکنه و تازه واسش جا هم باز میکنن خبرهای نوستالژیک رادیو در مورد تعطیلی دبستانهای شهرستان های فلان و ... بوی باقالی که شبیه پاهای 12 ساعت در کفش های اسپرت مانده است .. من دلم برف میخواد و دوستای قدیمیمو ... نامردهایی که همه دارن میرن از این مملکت ... |
نقل قول:
مرسی ... داره برف میباره ... |
تهران هم برف میاد
انگار اساسی دعا کرده بودی:) البته تهران که از اول آبان همش داره برف و بارون میاد خدایا شکر |
جالبه ها!
این برف با اینکه سرده با خودش گرما میاره! ایشالا ایجور بباره همه جا یه دس سفید بشه، بعد دو روز بعدش همه جا یخ بکنه، بعد یه همکه سر بخوریم و از اینا!{جشن پتو}{شیت شدن} |
اکنون ساعت 12:05 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |