![]() |
سلام همشهری ها منم کرماشانیم............... هی وی خوشیه{جشن پتو}
|
خوش آمد گویی
سلام کتایون جان خوش اومدی{شیت شدن}
|
عنوان ندارم!
نقل قول:
فقط یادم بنداز سال آخر شدی اینایه بشد بگم!{قاط} نقل قول:
راستی درباره حرف فرگل تأکید میکنم اگر بی ادبی ای ازم سر زده Sorry بچه ها 1شنبه شبکه دارم جان خوروزخان دعا بکنین برامان_:2::53:{پپوله} بری هممان:) آنا مه دلم بری مهرگان تنگ شده_:2: |
سلام به همشهرياي عزيز و خوبم شب همتون بخير الان ساعت 1:44 دقيقه بامداد روز شنبه 17/10/90 هستش
نقل قول:
|
سلام
بخدا ديگه روم نميشه بيام اينجا اما... اگه براي آخرين باري هم كه شده ميام اينجا رفتم پستم رو ويرايش كردم http://p30city.net/showthread.php?p=239807#post239807 آخه به آقاي كوروش نلعيني قول داده بودم كه برم تو خط قسمت خودروهاي سايت (اون قسمت يه كم ضعيفه) و آواتار و ... رو تغيير دادم كه برم اونجا اما خوب... واقعا بابت رفتار غير اجتماعي من در مقابله با صبا از خودش و كل اعضا و همشهري هاي عزيز عذر ميخوام قول ميدم تكرار نشه ببخشيد |
دور از بحث
نقل قول:
|
سلام
دوست دارم نظرتون رو در مورد منوريل بگين! به نظر من اگه راه بيفته چي ميشه، خداييش خيلي عاليه، ديگه اينقدر هم منتظر اتوبوس نمي موني، قبول داريد يا نه؟ |
بحث های تالار
سلام به همه
افسانه جون یه دلیل اینکه اینجا الآن اینطوریه اینه که یا بچه ها امتحان دارن نیستن اونایی هم مثل من که امتحان دارنو کمو بیش هستن، اعصابشون خورده انشالا شما هم تو بحث ها کمک کنی بهتر میشه فرگل جان از این نظر گفتم که مه زیاد شوخی مکنم بالآخره ممکنه از منم بی احترامی ای سربزنه اقا پوریای حقیقی، پیش اومد بازم میگم: شوخی و جدی فرقش اینه که تو شوخی در هر صورت احترام طرفو نگه می دارن، من از خود متشکر نیستم و برای خودم نمی گم نگفتم که معذرت بخای پیش آمد این جور اتفاقا باعث میشه بچه های اینجا بهتر به هم نزدیک باشن و به هم اعتماد کنن الآنم ایشالا بچه ها که امتحاناشانه عالی بدن و برگردن، آقا کوروش هم حالش بهتر بشه، اینجا دوباره رونق میگیره ------------------------------------------------------------------------------ راسی دیدین ای آقا پویا مثل شوالیه تاریکی دو ساعت تو شب میاد پست هم نمی زنه در میره؟:mad:{قاط} باشِد آقا پویا! باشِد!:mad: |
ببخشيد چرا در مورد منو ريل بحث نمي كنيد؟ مگه نگفتيد بحث ها ديگه فراموش شده! پس چرا كسي نيست؟
|
اکنون ساعت 12:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |