نقل قول:
خوبی. بلاخره اومدی فروم والله اینطوری که شما درس میخونی باید دیگه برای المپیاد کامپیوتر آماده میشین انشاء الله ما که کلی از درسهامان مانده کسی هم نیست کمکمان کنه دیدم نوشتی به خاطر ایام امتحانات گفتم منحرفت کنم بکشونمت فروم من هم یه روزی میشم از اون دوستاهات که میره دانشگاه برکلی اونوقت شما هم یه روز میگی یه ممدی بود ................. ولی دو تا پست زدی و رفتی، بابا اینقدر درس نخون حسودیم داره میشه ها نخون درس دیگه ما هم دانشجوییم دل داریم این چه وضعشه مرد که درس نمیخونه ، درس خوندن مال خانوما است چه معنی داره مرد درس بخونه ول کن جزوه و کتابو دیگه !:d همینطور که دقت کردی من الان نمیتونم احساس حسادتم رو پنهان کنم مرافه |
سلامی دوباره |
نقل قول:
نقل قول:
اما بازم این حس قشنگو بهت تبریک میگم!:53:{جشن پتو} نقل قول:
نقل قول:
اصلا امروز نیامده بود دانشگاه! منم اصلا ندیدمش! اصلاهم باشش حرف نزدم! آه تو بگو یه کلمه!:65: باور نمی کنی از خودش بپرس! مشکوک می زنه!(قابل توجه آقا کوروش: ای همون شری بود که گفتم دارم سعی می کنم برات درست کنم!توکل به خدا!:d) نقل قول:
نقل قول:
بعدشم شاید حق با شماباشه توقع ندارم کامل باشن، توقع دارم لازم نباشه هر توقعی که ازشون داری بهشون بگی تا هم ارزش کاری که بعدش برات می کنن بره زیر سوال هم دیگه از غرورت چیزی نمونه وقتی تو یه جمع ساکت می شی و توقع داری حداقل یکی از اون جمع که از همه برات مهم تره یه لحظه برگرده بهت بگه "خوبی؟" توقع زیادی نیس من همیشه سعی می کنم مراقب این چیزا باشم که نکنه کسی احساسی رو داشته باشه که من دارم این یه مثاله می خوام بگم من سعیمو میکنم، کاش دیگران هم سعی بکنن نه مثلا مث شنبه گذشته من، درحالیکه از درون اساسی ریختم بهم، طبق معمول با همه بگو بخند می کنم،( من سعی می کنم مشکلم قاطی جمع نشه) بعد چون خودشون ناراحتن چنان می زنن تو ذوقم که نگو!یه این میگن فید بک افتضاح! به اینکه مجبور باشم همه چیو توضیح بدم می گم "مأموریت: غیرممکن100000"! شاید بخاطر اینه که (اینجور که می گن و منم بدم نمیاد) مغرورم که اینقدر سخت می گیرم حتی همچین چیزایی رو تو لفافه می گم!(کدگشاییش بازم سخت شد!:d) اینجور موقع ها آدم به همه چی شک می کنه! نمی دونم منظورمو رسوندم یا نه، اما به هر حال از جوابی بازم ممنونم:53: |
به رسم دلتنگی
. . . سلام |
|
نقل قول:
و در ضمن مینا جون حالا دیگه تهران فقط شهر ما شد؟ راستش خودم هم از سرما در حال لرزیدن هستم اصلا" سرما رو دوست ندارم یعنی دارم ولی زیادشو نه چون حالم از سرمای زیاد بد میشه در ضمن عیب نداره مدارا کن زندگی صد سال اولش سخته:65: نقل قول:
ولی چرا اینجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای خدا از دست تووووووووووووووووووووووو:45: .................... کاربران در حال دیدن موضوع: 12 نفر (2 عضو و 10 مهمان) اوه مهمون داریم در حد لالیگا من و مینا صابخونه ایم:d |
کاربران در حال دیدن موضوع: 23 نفر (2 عضو و 21 مهمان)
بچه ها امشب این جا چه خبره من باید در برم از عهدش برنمیام:d |
|
سلام بر همگی :53:
من بعد از چند روز اومدم می بینم 49 نفر مهمان داریم حالا من چکار کنم تنهایی البته شروین هست ولی رفته قایم شده نمیاد کمک:p چند روزه خیلی کلافه شدم اینقدر سردمه که اندازه نداره فکر کنم احساس میکنم هر لحظه منجمد میشم فکر نکنم کسی توی ایران باشه که اندازه ی من سردش باشه _:2: موظب خودتون باشین دوستتون دارم {پپوله} |
|
اکنون ساعت 11:56 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |