آره جیگیلی من هم یه پتو می پیچم دور خودم
دیگه پتوم تو فامیل معروف شد :p |
|
نقل قول:
حالا که آقا مهدی هی به ای آدمین ما میگه امپراطور، داشتم فکر می کردم اگر 33-34 سال دیگه صبر کنم احتمالا تا اون موقع پسر سوم ادمین که ایشالا اسمشو میذارن جومونگ(!) هست که من دلم بهش خوش باشه!:24::24::24::24::d:d:d:d درنتیجه همین الآن به زندگی امیدوار شدم!دیگه نمی خوام خود کشی بکنم! ولی اگه قول بدین به آقا کوروش، نه ببخشید امپراطور! نگین اینا پست های منن، من حاضرم براش شر درست بکنم!:d قول میدین؟ درنتیجه شما باید ادمین آمد به من بگین من دربرم!:d نقل قول:
|
صبا خانوم از این به بعد بهتان میگم سوسانو |
خو قول بدین تا شروع کنم! البت مهرگانم باید باشدش!
کجایی مسی؟ اقای مهدی ای 2000 دف، به ادمین نگین اینا پست منه ها!قول؟ خو باشه! شورع می کنیم: بچه ها ادمین اصلا دانشگاه نمیاد! اگرم بیاد دو دقه میادو میره ! اصلا هم سرکلاس نمیره! بعد باماهمه قصه نمکنه می گه درس دارم! نه خدایی مشکوک نی؟ (خدایا خودمو به خودت سپردم،نکشدمان خوبه!) بچه ها مه عاشق لهجه مم! ببخشین! اینجا رو با اویکی کلوب اشتبا گرفتم! |
سلام بچه ها
من که نمیدونم موضوع چیه حوصلمم کم شده ننه:d نمیتونم همه پستا رو بخونم فقط اینو بگم اگه بیفتم رو قلتک را دست هیچکی نمیدم :24: |
اقا مهدی فیدبک یعنی بازخورد :d من نسبت صحبت های بچه ها فیدبک دادم |
نقل قول:
تازه تازه شم اگه ادمین ناراحت می شد یا اصلا کاری به کار ما داشت، یه چیزی می گفت! اما نه که حرفام حسابه جواب نداره!;):d |
سلام بر همه |
|
اکنون ساعت 09:36 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |