یاری اندر کس نمیبنم یاران را چه شد
دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد ک |
کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی |
قدح پر کن که من در دولت عشق
جوانبخت جهانم گرچه پیرم پ |
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت |
روز و شب خوابم نمی آید به چشم غم پرست
بس که در بیماری هجر تو گریانم چو شمع ع |
عاشقم بر لطف و قهرش به جد |
نه طرح باغ و نه گلشن فکندهاند اینجا در آب آینه روغن فکندهاند اینجا غبار قافلهٔ عبرتی که پیدا نیست همه به دیده ی روشن فکنداهاند اینجا م |
من نخواهم کرد ترک لعل یار و جام می |
لاله کاران دگر لاله مکارید باغبانان دو دست از گل بدارید اگر عهد گلان این بو که دیدم بیخ گل بر کنید و خار بکارید ک |
کو کمند زلف آن زیبا نگار |
قدی چو سرو خواهی در باغ عشق رو کاین چرخ گوژپشت کند قد تو دوتا ف |
فریاد که آن ساقی شکر لب سرمست
دانست که مخمورم و جامی نفرستاد م |
موی سپید را فلکم آسان نداد |
صبا وقت سحر گویی ز کوی یار میآید که بوی او شفای جان هر بیمار میآید نسیم خوش مگر از باغ جلوه میدهد گل را که آواز خوش از هر سو ز خلقی زار میآید ح |
حدیث عاطفه با سنگ جدایی مشکن |
نیکی و بدی که در نهاد بشر است شادی و غمی که در قضا و قدر است با چرخ مکن حواله کاندر ره عقل چرخ از تو هزار بار بیچاره تر است س |
سر آن ندارد امشب که بر آید آفتابی |
تا چند کشم غصهٔ هر ناکس را وز خست خود خاک شوم هر کس را کارم به دعا چو برنمیآید راست دادم سه طلاق این فلک اطلس را ج |
|
هرچند پیر و خسته دل و ناتوان شدم
هرگه که یاد روی تو کردم جوان شدم ک |
کارم همه ناله و خروشست امشب نی صبر پدیدست و نه هو شست امشب دوشم خوش بود ساعتی پنداری کفارهٔ خوشدلی دوشست امشب ل |
لاله بوی می نوشین بشنید از دم صبح |
زلفت هزار دل به یکی تار مو ببست راه هزار چاره گر از چار سو ببست تا عاشقان به بوی نسیمش دهند جان بگشود نافهای و در آرزو ببست ر |
راز درون پرده ز رندان مست پرس |
با خود در وصل تو گشودن مشکل دل را به فراق آزمودن مشکل مشکل حالی و طرفه مشکل حالی بودن مشکل با تو، نبودن مشکل الف |
آسمان بیخ کمال از خاک عالم بر کشید |
طبیبان را ز بالینم برانید مرا از دست اینان وارهانید به گوشم جای این آیات افسوس سرود زندگانی را بخوانید ... پ |
پیش از اینت بیش از این اندیشه عشاق بود |
شادی مکن از زادن و شیون مکن از مرگ |
فکر بلبل همه آن است که گل شد یارش |
ابی تر از انیم که بی رنگ بمیریم |
عیشم مدام است از لعل دلخواه |
زهد مفروش ای قلدر آبروی خود مریز |
قسم به حشمت و جاه و جلال شاه شجاع |
فریاد مردمان همه از دست دشمن است |
ظل ممدود خم ظلف تو ام بر سر باد |
طاعت ان نیست که بر خاک نهی پیشانی |
ثاقبا بخت چنین خواست که من خوار شوم |
برو ای گدای مسکین در خانه علی زن |
عشق آمد و گرد فتنه بر جانم بیخت عقلم شد و هوش رفت و دانش بگریخت زین واقعه هیچ دوست دستم نگرفت جز دیده که هر چه داشت بر پایم ریخت غ |
اکنون ساعت 06:22 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |