پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

Saba_Baran90 11-28-2011 04:16 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط shokofe77 (پست 231297)
صبا وقتی میام و پستات و میخونم حال میکنم

قربونت!
اینا یعنی همه دوس دارن برا ادمین شر درس کنن!:d
بنده خدا چی میکشه از دستم! از وقتی فعال شدم یه دقیقه دست از توطئه برنداشتم!;)
نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 231305)
من قول میدم به امپراطور نگم سوسانو:d
این نشانه هایی که میگی نشان از عشق می باشد و تایید یک سری از خبر های دریافتی
دیگه اطمینان پیدا کردیم لباسها رو آماده کنیم آماده بشیم برای سفر به کرمانشاه

آقا مهدی سهم شما در این امر بشر دوستانه شر گذاشتن اینه که خبرایی که شنیدی با جزئیات تمام بازگو کنی!{داش مشتی}
نگی همشو می ندازم گردن خودت فردا صبح به امپراطور میگم، خودش نباشه به جومونگ می گم، بقیشو دیگه خودت می تونی حدس بزنی!:mad:

GolBarg 11-28-2011 05:20 PM

مهدی منظور این جمله نبود ولی خوب یه کمی متوجه شدم چی گفتی:d
بعد واسه چی شکوفه با خورخه من بازی میکنی
از همه مهمتر با کلمه متبرک جیگیلی :d

خیلی خیلی هوا سرده..دلم میخواد برم بیرون ولی یخ میزنم ...:17::42:
واسه بچه ها اهنگ گلبرگ شماعی زاده رو میزارم التماسم میکنن اینو نزار میگم هیــــــــس به استاد صدا توهین نکنید :21:

آریانا کجاست_:2: dl: دلم واسه لینک های صوتیش تنگ شده :d

یه کانون حال خرابی میخوام بزنم..از حالا میتونید ثبت نام کنید :5:
بانو غزل هم فقط دلم میخواد بهش دسترسی پیدا کنم...مرافه

صبا جان من وارد این توطئه ها در مورد ادمین نمیشیم...:65: ولی واسه چیز دیگه ی پایه هستم:22:
مثلا اینکه ترنم الان رفته شوهر پیدا کرده ... {داش مشتی}

اقا مهدی دلم شولی یزدی میخواد...میدونی چیه :d
قرار بود واسه بچه ها درست کنم..سبزی موجود نبود ....

به قول این کچل خودمون همون سیاووش قمیشی :35::o:o
کسی جرمی نکرده گر به ما این روزها عشقی نمی ورزه :29::15:
مثل همیشه دوستتون ندارم :cool:

مهرگان 11-28-2011 06:05 PM

سلام آقا سلام!
چه خبره؟ شر به پا کنیه؟
آقا پایه م، هم برای این، هم برای اون طور شر هایی که مینا گفت!
جانم براتان بگه صبا راس میگه، ادمین سرکلاساشم نمیاد، با وجود اینکه در دانشکده حضور داره:65: مه نگفتم اینه
ادمین آن میشه توی سایت، همه جا میره همه چیزم میخونه، اما پست نمیذاره:65: بازم مه نگفتم اینه
تازه آواتاری هم که الان گذاشته پنجره های خوونه ش شکسته:65: مه گفتم؟ نه!!!

آقا من و صبا تو سرویس دانشگاه بودیم، صبا گفت شبیه سوسانوئه، منم گفتم که اااا! آره راس میگی! میگم چقد آشنا میزنی برام!!! یه هو اینقد که آب و تاب دادیم به حرفامون یکی برگشت ببینه واقعا صبا شبیه سوسانوئه؟ و دوباره برگشت. منم بلند تر گفتم میگن منم شبیه بانو یوهام:21: اون دختره دوباره برگشت نگامون کرد:21: البته من شبیه اون شاهزاده تسو هم هستم، شبیه ماری (اون سه تا دوسته: اویی، ماری، هیوبو!) هم هستم:24:

شکوفه خانوم مرسی احوالپرسی، خیلی خوشحال میشه آدم وقتی کسی به یادش باشه. ای کاش اوناییم که به یادشونی، به یادت باشن، و از این ناراحت نشن که چرا به یادشونی_:2: خیلی عذاب آوره ........................

آقا مهدی من از دیدن پستای شما خوشحال میشم همیشه، به همه اهمیت میدید!:)

دوستان، من به این نتیجه رسیدم که دنیا چیزی جز انعکاس اعمال خودمون نیست! خوبی کنی خوبی میبینی و خدای نکرده دلی رو بشکنی یا بدی ای کنی، نتیجه شو میبینی .... کاش اینجوری نبود!

مینا گیان لینک دانلود که نذاشتی . . . منم یه آهنگ قشنگ از اسم خودم دارم، ولی حیف کوردیه! والا میذاشتمش! سوسن هم این آهنگ رو خونده!

راستی ترنم نیستش، مهبا هم نیستش هر چی پی ام بهش میدم میگم بیا، نمیاد!;) آناهیتا گیان هم نیستش چرا . . .

مثل همیشه امیدوارم همه هر جا هستن، موفق و سلامت باشن:):53:

ا راستی من از این خیلی خوشم میاد:rolleyes:!

آريانا 11-28-2011 06:27 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 231031)
آریانا اینجا کم رنگ شدی برادر بیا دی نزدیکه ها :d

آریانا هم تحویل نمیگره اینجا نمیاد
اینم به یادش dl:dl:dl:dl:
:d:d:d

دورود مهدی جون ...حال میکنیا الان جنوب هوا بهاریه....{پپوله}
این حرفا چیه مهدی جان یکی اینکه حقیقتا چون این چند وقت اینور اونور دنباله کارام بودم....دیگه شب یا عصر که میومدم خونه میت بودم...میومدم یه سر سایت اما حس پست زدن نبود از خستگی...یکی دیگه اینکه چون زیاد میشینم پای رایانه برای کارم ...چشم درد بدی گرفتم ...یکم استراحتم اجبارا به چشم و چالمون دادیم:53:
نقل قول:

نوشته اصلی توسط GolBarg (پست 231318)

نقل قول:

دورود مینا چطوری با درسا چه میکنی؟ ....چند وقته چشم درد گرفتم کمتر میام پشت رایانه:53:
....

در آخرم به روح و جسم تمامی افرادی که آمدند و رفتند و هستند و خواهند امد به این تاپیک دورود میفرستم:53:

مهرگان 11-28-2011 06:36 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 231325)
....چند وقته چشم درد گرفتم کمتر میام پشت رایانه:53:
....

در آخرم به روح و جسم تمامی افرادی که آمدند و رفتند و هستند و خواهند امد به این تاپیک دورود میفرستم:53:

درود آریانا
خداوند سلامتی عطا کند:63:

Saba_Baran90 11-28-2011 06:37 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهرگان (پست 231319)
سلام آقا سلام!
چه خبره؟ شر به پا کنیه؟
جانم براتان بگه صبا راس میگه، ادمین سرکلاساشم نمیاد، با وجود اینکه در دانشکده حضور داره:65: مه نگفتم اینه
ادمین آن میشه توی سایت، همه جا میره همه چیزم میخونه، اما پست نمیذاره:65: بازم مه نگفتم اینه

آقا من و صبا تو سرویس دانشگاه بودیم، صبا گفت شبیه سوسانوئه، منم گفتم که اااا! آره راس میگی! میگم چقد آشنا میزنی برام!!! یه هو اینقد که آب و تاب دادیم به حرفامون یکی برگشت ببینه واقعا صبا شبیه سوسانوئه؟ و دوباره برگشت. منم بلند تر گفتم میگن منم شبیه بانو یوهام:21: اون دختره دوباره برگشت نگامون کرد:21: البته من شبیه اون شاهزاده تسو هم هستم، شبیه ماری (اون سه تا دوسته: اویی، ماری، هیوبو!) هم هستم:24:

هم دوباره سلام
آره بچه ها! راس میگه! شکل تسو داره!:p
اقا مه دارم جدی جدی از ادمین می ترسم!
نیاد بگه دختره بووووووووووووووووق! یا نیا دانشگاه یا از اینجا برو بیرون یا کم آمار غلط به مردم بده ذهن مردمه منحرف کو!
ولی خو چه بکنم، ادم خوبیه، او وخت (!) آدم بدی مث مه رودار میشه اذیتش مکنه!
دیدین په ها(به کره ای یعنی سرور من!:65::dقابل توجه آقا مهدی که از این به بعد بهش می گم وزیر اعظم!:d:21:)!(چنی سخته بیچاره سوسانو چه میکشید؟!) من اصلا تمایلی ندارم برای شما مشکلی ایجاد بشه، هم اکنون نیز عذابمان در وجدان است بسی ! (ببخشید من اینقدر ایران بودم به زبان فارسی بیشتر عادت دارم تا کره ای!):24:
بچه ها رفتم پرو لباس! اینقد قشنگ شده بود ها! دلتان بسوزه!
ولی خو هر 10 تا کلکم با دماغم شده یخ!

مهرگان 11-28-2011 06:58 PM

اهورا 11-28-2011 09:25 PM

سلام

مهرگان خانم ، از اینکه عکس تسو جان رو گذاشتی ممنون ،من سریالهای خارجی رو

بیشتر میپسندم تا ایرانی . سریالهای ایرانی هیچ محتوایی ندارن . فقط جنبه وقت تلف

کردن دارن.هر وقت سریال ایرانی تلوزیون پخش میکنه ، باید جعبه دستمال کاغذی

پیشت باشه.

مهدی 11-28-2011 11:52 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 (پست 231313)
قربونت!
اینا یعنی همه دوس دارن برا ادمین شر درس کنن!:d
بنده خدا چی میکشه از دستم! از وقتی فعال شدم یه دقیقه دست از توطئه برنداشتم!;)

آقا مهدی سهم شما در این امر بشر دوستانه شر گذاشتن اینه که خبرایی که شنیدی با جزئیات تمام بازگو کنی!{داش مشتی}
نگی همشو می ندازم گردن خودت فردا صبح به امپراطور میگم، خودش نباشه به جومونگ می گم، بقیشو دیگه خودت می تونی حدس بزنی!:mad:

من آماده ام تا این وظیفه بشر دوستانه را به نحو احسن انجام بدم:d

نقل قول:

مهدی منظور این جمله نبود ولی خوب یه کمی متوجه شدم چی گفتی:d
بعد واسه چی شکوفه با خورخه من بازی میکنی
از همه مهمتر با کلمه متبرک جیگیلی :d

خیلی خیلی هوا سرده..دلم میخواد برم بیرون ولی یخ میزنم ...:17::42:
واسه بچه ها اهنگ گلبرگ شماعی زاده رو میزارم التماسم میکنن اینو نزار میگم هیــــــــس به استاد صدا توهین نکنید :21:

یه کانون حال خرابی میخوام بزنم..از حالا میتونید ثبت نام کنید :5:
بانو غزل هم فقط دلم میخواد بهش دسترسی پیدا کنم...مرافه

صبا جان من وارد این توطئه ها در مورد ادمین نمیشیم...:65: ولی واسه چیز دیگه ی پایه هستم:22:
مثلا اینکه ترنم الان رفته شوهر پیدا کرده ... {داش مشتی}

اقا مهدی دلم شولی یزدی میخواد...میدونی چیه :d
قرار بود واسه بچه ها درست کنم..سبزی موجود نبود ....

به قول این کچل خودمون همون سیاووش قمیشی :35::o:o
کسی جرمی نکرده گر به ما این روزها عشقی نمی ورزه :29::15:
مثل همیشه دوستتون ندارم :cool:

جیگیلی سلام
تو او تاپیک دکتر نوشت با کلمه خوخه یاد کی می افتی خب معلومه دیگه هرکس دیگه ای هم بود مطمئن باش همین رو مینوشت
من تو این کانون ثبت نام میکنم :d
شولی یزدی چی چیس دادا:d

یاد فیلم اخراجی ها 4 بود می خواستیم بسازیم تو پستهای خیلی قبل افتادم بیایید ی فیلم هم به نام توطئه فامیلی درست کنیم (همین شری که برا ادمین داریم می زاریم):d

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهرگان (پست 231319)
سلام آقا سلام!
چه خبره؟ شر به پا کنیه؟

شکوفه خانوم مرسی احوالپرسی، خیلی خوشحال میشه آدم وقتی کسی به یادش باشه. ای کاش اوناییم که به یادشونی، به یادت باشن، و از این ناراحت نشن که چرا به یادشونی_:2: خیلی عذاب آوره ........................

آقا مهدی من از دیدن پستای شما خوشحال میشم همیشه، به همه اهمیت میدید!:)

دوستان، من به این نتیجه رسیدم که دنیا چیزی جز انعکاس اعمال خودمون نیست! خوبی کنی خوبی میبینی و خدای نکرده دلی رو بشکنی یا بدی ای کنی، نتیجه شو میبینی .... کاش اینجوری نبود!

مینا گیان لینک دانلود که نذاشتی . . . منم یه آهنگ قشنگ از اسم خودم دارم، ولی حیف کوردیه! والا میذاشتمش! سوسن هم این آهنگ رو خونده!

راستی ترنم نیستش، مهبا هم نیستش هر چی پی ام بهش میدم میگم بیا، نمیاد!;) آناهیتا گیان هم نیستش چرا . . .

مثل همیشه امیدوارم همه هر جا هستن، موفق و سلامت باشن:):53:

ا راستی من از این خیلی خوشم میاد:rolleyes:!

مهرگان خانم دکتر احوالت رو گرفت ببینه مشتری داره یا نه :d
خوبه یکی از دیدن پستهام خوشحال میشه :cool:
در باره صحبتی که نوشتی دقیقا دنیا منعکس کننده رفتار ماست :)
ترنم خانوم هم احتمالا خسته هست و نتونست بیاد امیدوارم اوضاع بر وفق مرادش باشه و بتونه سری به اینجا بزنه

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 231325)
دورود مهدی جون ...حال میکنیا الان جنوب هوا بهاریه....{پپوله}
این حرفا چیه مهدی جان یکی اینکه حقیقتا چون این چند وقت اینور اونور دنباله کارام بودم....دیگه شب یا عصر که میومدم خونه میت بودم...میومدم یه سر سایت اما حس پست زدن نبود از خستگی...یکی دیگه اینکه چون زیاد میشینم پای رایانه برای کارم ...چشم درد بدی گرفتم ...یکم استراحتم اجبارا به چشم و چالمون دادیم:53:

دورود مینا چطوری با درسا چه میکنی؟ ....چند وقته چشم درد گرفتم کمتر میام پشت رایانه:53:
....

به به آریانا جان
خوشحال شدم پستت رو دیدم :)
نَخَستِه برادر
اینقدر نرو دنبال پول :d بجاش ی ال ای دی بگیر که چشمات اینقدر اذیت نشه :d

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 (پست 231327)
هم دوباره سلام
آره بچه ها! راس میگه! شکل تسو داره!:p
اقا مه دارم جدی جدی از ادمین می ترسم!
نیاد بگه دختره بووووووووووووووووق! یا نیا دانشگاه یا از اینجا برو بیرون یا کم آمار غلط به مردم بده ذهن مردمه منحرف کو!
ولی خو چه بکنم، ادم خوبیه، او وخت (!) آدم بدی مث مه رودار میشه اذیتش مکنه!
دیدین په ها(به کره ای یعنی سرور من!:65::dقابل توجه آقا مهدی که از این به بعد بهش می گم وزیر اعظم!:d:21:)!(چنی سخته بیچاره سوسانو چه میکشید؟!) من اصلا تمایلی ندارم برای شما مشکلی ایجاد بشه، هم اکنون نیز عذابمان در وجدان است بسی ! (ببخشید من اینقدر ایران بودم به زبان فارسی بیشتر عادت دارم تا کره ای!):24:
بچه ها رفتم پرو لباس! اینقد قشنگ شده بود ها! دلتان بسوزه!
ولی خو هر 10 تا کلکم با دماغم شده یخ!

صبا خانوم درد وجدان گرفتی از اذیت ادمین:d
حالا اگه فروم دیگه بودی به ادمینش این حرفها زده بودی الان اعدام شده بودی
حالا که درد وجدان درد گرفتی میخواد بریم سر یکی دیگه شر بزاریم :d

اسم باحالی هست ولی من کلا از این فیلم جومونگ و اخلاق و رفتار و .... که مردم درباره این فیلم دارن اصلا خوشم نمیاد
جدیدا هم شبکه های استانی اکثرشون دارن فیلمهای کره ای میزارند و این بعدها مشکل ساز خواهد شد ما خیلی افتخارات ملی مذهبی داریم که باید فیلم بشه و مردم آگاه بشند ولی افسوس ...

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Javad.p (پست 231344)
سلام

مهرگان خانم ، از اینکه عکس تسو جان رو گذاشتی ممنون ،من سریالهای خارجی رو

بیشتر میپسندم تا ایرانی . سریالهای ایرانی هیچ محتوایی ندارن . فقط جنبه وقت تلف

کردن دارن.هر وقت سریال ایرانی تلوزیون پخش میکنه ، باید جعبه دستمال کاغذی

پیشت باشه.

سلام جواد جان
خوبی؟ کم پیدایی برادر؟
سریالهای ایرانی درسته بعضی هاشون واقعا واقعا آبکی هستند ولی بعضی انصافا با تمام کاستی هاشون خوبند بدلیل تبلیغ نشه از اسم بردن خودداری میکنم :d
[/INDENT]

مهبا 11-29-2011 12:38 AM

سلام بر همگی

امروز دیگه به خاطر سرماخوردگی رفتم دکتر شکوفه جون منم سرم خیلی درد میکنه

می فهمم که چی میکشی فکر نمیکنم که حالا حالا هم خوب بشم ولی تحمل میکنم

آقا مهدی من از بس سرمایی هستم حتی وقتی اهواز بودم توی آذر ماه یک روز از شدت

سرما جلوی در دانشگاه غش کردم دوستام از بس خندیدن گفتن مثلا تو دختر کوهستان

و سردسیری ولی چکار کنم سردمه

مینا منم ثبت نام کن توی کانون حال خرابا

می خوام تو سریال شر به پا کنی هم شرکت کنم صبا منم بازی

مهرگان روله من که بیشتر از قبل میام تو پیدا نیست زودی آف میشی نمیایی کلی با

هم بحرفیم دلم خو تنگیده برات

آریانا خیلی خوشحال شدم که اومدی دلمون تنگیده بود برات خیلی

وای اینقدر دلتنگ غزل و ترنم و رزیتا و اناهیتا هستم

آبجی فرانک خو چرا خبری از روناک نیست خودت هم بیشتر بیا آبجی جونم

کاکو شیرازی ها هم خبری نیست ازشون

مواظب خودتون باشین دوستتون دارم

اکنون ساعت 09:31 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.