نقل قول:
|
مهدی منظور این جمله نبود ولی خوب یه کمی متوجه شدم چی گفتی:d |
سلام آقا سلام!
چه خبره؟ شر به پا کنیه؟ آقا پایه م، هم برای این، هم برای اون طور شر هایی که مینا گفت! جانم براتان بگه صبا راس میگه، ادمین سرکلاساشم نمیاد، با وجود اینکه در دانشکده حضور داره:65: مه نگفتم اینه ادمین آن میشه توی سایت، همه جا میره همه چیزم میخونه، اما پست نمیذاره:65: بازم مه نگفتم اینه تازه آواتاری هم که الان گذاشته پنجره های خوونه ش شکسته:65: مه گفتم؟ نه!!! آقا من و صبا تو سرویس دانشگاه بودیم، صبا گفت شبیه سوسانوئه، منم گفتم که اااا! آره راس میگی! میگم چقد آشنا میزنی برام!!! یه هو اینقد که آب و تاب دادیم به حرفامون یکی برگشت ببینه واقعا صبا شبیه سوسانوئه؟ و دوباره برگشت. منم بلند تر گفتم میگن منم شبیه بانو یوهام:21: اون دختره دوباره برگشت نگامون کرد:21: البته من شبیه اون شاهزاده تسو هم هستم، شبیه ماری (اون سه تا دوسته: اویی، ماری، هیوبو!) هم هستم:24: شکوفه خانوم مرسی احوالپرسی، خیلی خوشحال میشه آدم وقتی کسی به یادش باشه. ای کاش اوناییم که به یادشونی، به یادت باشن، و از این ناراحت نشن که چرا به یادشونی_:2: خیلی عذاب آوره ........................ آقا مهدی من از دیدن پستای شما خوشحال میشم همیشه، به همه اهمیت میدید!:) دوستان، من به این نتیجه رسیدم که دنیا چیزی جز انعکاس اعمال خودمون نیست! خوبی کنی خوبی میبینی و خدای نکرده دلی رو بشکنی یا بدی ای کنی، نتیجه شو میبینی .... کاش اینجوری نبود! مینا گیان لینک دانلود که نذاشتی . . . منم یه آهنگ قشنگ از اسم خودم دارم، ولی حیف کوردیه! والا میذاشتمش! سوسن هم این آهنگ رو خونده! راستی ترنم نیستش، مهبا هم نیستش هر چی پی ام بهش میدم میگم بیا، نمیاد!;) آناهیتا گیان هم نیستش چرا . . . مثل همیشه امیدوارم همه هر جا هستن، موفق و سلامت باشن:):53: ا راستی من از این خیلی خوشم میاد:rolleyes:! |
نقل قول:
نقل قول:
.... در آخرم به روح و جسم تمامی افرادی که آمدند و رفتند و هستند و خواهند امد به این تاپیک دورود میفرستم:53: |
نقل قول:
خداوند سلامتی عطا کند:63: |
نقل قول:
آره بچه ها! راس میگه! شکل تسو داره!:p اقا مه دارم جدی جدی از ادمین می ترسم! نیاد بگه دختره بووووووووووووووووق! یا نیا دانشگاه یا از اینجا برو بیرون یا کم آمار غلط به مردم بده ذهن مردمه منحرف کو! ولی خو چه بکنم، ادم خوبیه، او وخت (!) آدم بدی مث مه رودار میشه اذیتش مکنه! دیدین په ها(به کره ای یعنی سرور من!:65::dقابل توجه آقا مهدی که از این به بعد بهش می گم وزیر اعظم!:d:21:)!(چنی سخته بیچاره سوسانو چه میکشید؟!) من اصلا تمایلی ندارم برای شما مشکلی ایجاد بشه، هم اکنون نیز عذابمان در وجدان است بسی ! (ببخشید من اینقدر ایران بودم به زبان فارسی بیشتر عادت دارم تا کره ای!):24: بچه ها رفتم پرو لباس! اینقد قشنگ شده بود ها! دلتان بسوزه! ولی خو هر 10 تا کلکم با دماغم شده یخ! |
|
سلام مهرگان خانم ، از اینکه عکس تسو جان رو گذاشتی ممنون ،من سریالهای خارجی رو بیشتر میپسندم تا ایرانی . سریالهای ایرانی هیچ محتوایی ندارن . فقط جنبه وقت تلف کردن دارن.هر وقت سریال ایرانی تلوزیون پخش میکنه ، باید جعبه دستمال کاغذی پیشت باشه. |
[/INDENT]من آماده ام تا این وظیفه بشر دوستانه را به نحو احسن انجام بدم:d |
سلام بر همگی
امروز دیگه به خاطر سرماخوردگی رفتم دکتر شکوفه جون منم سرم خیلی درد میکنه می فهمم که چی میکشی فکر نمیکنم که حالا حالا هم خوب بشم ولی تحمل میکنم آقا مهدی من از بس سرمایی هستم حتی وقتی اهواز بودم توی آذر ماه یک روز از شدت سرما جلوی در دانشگاه غش کردم دوستام از بس خندیدن گفتن مثلا تو دختر کوهستان و سردسیری ولی چکار کنم سردمه مینا منم ثبت نام کن توی کانون حال خرابا می خوام تو سریال شر به پا کنی هم شرکت کنم صبا منم بازی مهرگان روله من که بیشتر از قبل میام تو پیدا نیست زودی آف میشی نمیایی کلی با هم بحرفیم دلم خو تنگیده برات آریانا خیلی خوشحال شدم که اومدی دلمون تنگیده بود برات خیلی وای اینقدر دلتنگ غزل و ترنم و رزیتا و اناهیتا هستم آبجی فرانک خو چرا خبری از روناک نیست خودت هم بیشتر بیا آبجی جونم کاکو شیرازی ها هم خبری نیست ازشون مواظب خودتون باشین دوستتون دارم |
اکنون ساعت 09:31 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |