![]() |
گواهي نامه من چي شد؟
|
سلام
سلام به همه
آقا پوریا فک کنم باید 18 سالت تمام بشه ایشالا به سلامتی آنا مه دلم گرفته هیچکه نمیاد اینجا:20::20::20::20::20::20: باهمه ی اونایی که نمیان قهرم:20::20::20::20: _:2::20: |
سلام من اومدم تو رو خدا قهر نکن :53: گل زیبای بهشتی:cool: |
نقل قول:
|
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
نه نه قهر نكن صبا خانوم تازه آشتي كرديم :53::53: اينترنتم تمام شد رفتم شارژ كردم الان ديه هستم {شیت شدن} |
هیچی
نقل قول:
جمیعا ببخشید! قول می دم خوب بشم!:) 5 شنبه همسایه مان فوت شد! منم نمی دانم چند وقته چیزمه او شب شدم گریه انگار ... نمی دانم! بیخیال! نقل قول:
باشه منم اومدم نقل قول:
از شماها خوبتر گیر نیاوردم بغیژانم سرشان!_:2: آقا پویا تمام شد دو ساعت! دوباره آشتیم!:53:قول می دم دیگه الکی قهر نکنم!;):) (ولی قول می دم سر او قولم نمانم!:dآنا خو کیف داره چه بکنم!) او مشکل حل شد ولی من و ارتش گوگوریو منتظر آدرسیم! |
نقل قول:
حالا با سپاه امدين بياين در خدمتيم از دور ميدان ازادگان بياين رو به كسري كوچشم ميگم بعدا :24::24::24: يه شامي دور هم هستيم چند نفرين حالا :24::24: |
...
آقا پویا مرسی که پرسیدی:53::53:
همشه انگلیسی نوشتم او طرف! البت اصلشه نشد! در ضمن امیرکبیری نگو "چی شده"مه دوباره حسودیم میاد ها!_:2: بگو "چه شده"! دیدی چه پرشه شرم میاد!_:2: دوباره شیت شدم! ای دف خودم کاری مکنم هیچکه نیاد! هی ... آنا دورین! مه که هستم و منو صبا و سوسانو کره خودم لشگریگم! |
نقل قول:
ميخواي انصراف بدم برگردم :){جشن پتو} حالا خوبه فقط شمشير با خودتان نيارينا _:2: |
اکنون ساعت 02:36 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |