درود بر مهبا گیان |
مهبا جان چطوری |
ممنون آقا مهدی برای اینکه به قول بچه قشنگ جواب میدین و نظرات براتون مهمه :53:
غزل امکان زیر باران بودنش بیشتره {شیت شدن} آقا مهدی کاکو هم ایشالا زودی میاد :) مرسی مینا جیگیلی خودم ممنون که منو می درکی همیشه حرفات برام یه نور تو تاریکیه خوشحالم ترو دارم {پپوله} میگم چند وقته بد جور جای مونا جون (خاتون) خالیه اصلا نیومده برامون از دانشگاهش بگه و اینکه چکارا کرده امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشه :) |
[QUOTE=مهدی;231370] من آماده ام تا این وظیفه بشر دوستانه را به نحو احسن انجام بدم [/QUOTE] خو بسم الله! [QUOTE=مهدی;231370] صبا خانوم درد وجدان گرفتی از اذیت ادمین حالا اگه فروم دیگه بودی به ادمینش این حرفها زده بودی الان اعدام شده بودی حالا که درد وجدان درد گرفتی میخواد بریم سر یکی دیگه شر بزاریم [/QUOTE] اقا مهدی این وجدان درد یه اتفاق لحظه ای بود! خوب شدم! بچه ها امروز ادمین از دستم عصبانی بود فکر کنم، اصن.... .ولش کو! فرض کنید ادمین امروزم دودر کرد نیامد، توطئه رو ادامه بدین! [QUOTE=مهدی;231370] اسم باحالی هست ولی من کلا از این فیلم جومونگ و اخلاق و رفتار و .... که مردم درباره این فیلم دارن اصلا خوشم نمیاد [/QUOTE] آقا مهدی منم از اینکارا خوشم نمیاد اما این قضیه سوسانو رو جدی گفتم! |
اِاِ؟
چرا پستم ایجوری شد؟ حتما مال اینه ادمین امروز از دسم عصبانی بود!_:2: |
سلام به همه دوستان گل قهوه خونه ایی:53:
همه پستها رو حتما سر فرصت میخونم دلم برای تک تکتون تنگ شده و تبریک ویژه به مینا جیگیلی و دوستان دیگه که ارشد و غیر ارشد قبول شدن |
|
آقا سلامونلیکم! (کره ای بودا!!!)
آقا مجدد ورود پیروزمندانه ی رزیتای عزیز رو تبریک میگویم. بازم توی بیست نوشته اخیر میبینیم: رزیتا، رزیتا، رزیتا، رزیتا . . . چه اسم قشنگی:53: دارم آهنگ یارا یارا گاهی رو دی ال میکنم! آقا یه سوال فنی! حریم خورخه جون چیه قضیه ش؟ من کلا خوشم از فیلم نمیاد! هر فیلمی رو که میبینم، حتی اگه وسطاش خیلی خوشم بیاد، آخر هر فیلمی معمولا میگم: چه مسخره! که چی؟ الان چی شد؟ وقتمو گرفت کلی کار داشتم! (تا حالا امتحان کردید اگه ریموت دستتون باشه و وقتی همه به تلویزیون خیره شدن، کانال رو عوض کنید؟ یا مثلا تو ماشین وقتی یه آهنگ باحال میرسه و همه جوگیر میشن و میخونن با صدای بلند ! بعد آهنگو عوض کنید:21: آی خدا!) آقا مهدی امضاتون عوض شده . . . همه مون خوشحالیم:) |
سلام آقا:d |
نقل قول:
اگه میدونستم اشتباه برداشتن میکنید درست تر مینوشتم، ببخشد آقا، ببخشید! منظورم این بود: آخه چرا خسته اید؟ مگه نگفتید همه مون خوشحالیم تو پست قبلیتون آقا ببخشید منظورم این بود، نه اون! امیدوارم همیشه خوشحال باشید:) |
اکنون ساعت 07:20 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |