![]() |
شماهام اينترنتتان كنده ؟؟؟ ناسلامتي اي دي اس ال داريم {قیژه}
|
آخ جون!
هرصفحه ایه 100 دف رفرش مکنم تا میاد!:102:
ای ول!{جشن پتو} آفرین! آره برگرد!;) بیا رازی تا وقتی رسیدی سال آخر مثل الآن مه بشد بیا!:d منم قول میدم شمشیر نیارم، ولی خو ویسا بینم، پس بدون شمشیر چجو جنگ بکنم؟:confused: آنا مه نمخام درس بخانم! کره چه توش شری آمدیم ها! آخه ای همه کارای خوب خوب آدم بریچه باید درس بخانه؟:20::102: |
نقل قول:
خو شمشير نيار بيا در خدمتيم يه شامي دور هم هستيم {پپوله} خو چرا درس ميخاني ؟؟؟ دختر به نظرم درس نخوانه عيب نداره اي پسره كه بايد هي درس بخوانه ..بره سر كار و... |
سلام همشهري هاي درون شهري و برون شهري خوبين خوشين سلامتين؟:) كتايون خانوم عزيز خواهر شوهر محترم افسانه خانوم محترم خيلي خوش آمدين:):53::53: شما هم كرمانشاهي هستين ديگه نه؟ نقل قول:
نقل قول:
خو پوريا الان گواهينامه نگرفتي يعني پشت فرمان نميشيني؟يعني ويراژ نميدي؟يعني با سرعت 130 نمي گازاني هااااااا؟كره بيلمان پوريا او منوريل هم پويا حرف جالبي زد بازم اونجا ميشه صفي...كلا مردم ما خيلي علاقه عجيبي به صف و هل دادن دارن:d نقل قول:
اينجام رزيتا خانوم مرسي از احوالپرسيت:) والا يه چند روزيه درگير بودم مامانم حالش بد بود قلبش درد ميكنه يعني ميكرد بعد فوت داييم بدتر شده ديگه هي گرفتار بودم و خدا بهمان رحم كرد... نقل قول:
ترنم اي چيزه اي هي مثل ميگ ميگ ميماني خدا وكيلي:d كره دانيشه لامان يه داستاني يه قسه ي خوشي ارامان بوشه خو:) نقل قول:
واااااااااي آخه چرا؟؟؟:( كسي اذيتت كرده صبا؟كسي چيزي بشت گفته؟بگو تا بزنم بشش خاك بره چشش.. ناراحت نباش روله...دنيا ارزششه نداره...حيف جوانيت نيس هي خودته ناراحت مكني؟ درسته مشكلات زياده ولي خوشي هاي زندگي هم زياده روله به قول مامان بزرگم دنيا هي ايجورش نميمانه... نقل قول:
ولا برا حق ديري....:d افسانه گيان شما يه سر به ركورد هاي گينس بزن شايد اسمته ثبت كردن...;) اي خدا يه زن داداش خوبي هم قسمت ما بكن الهي آمين نقل قول:
ووووووووي پويا تو چني ميري اينترنته شارژ مكني؟چه شد ديه؟ مه هر وقت ديدمت داشتي اينترنته شارژ ميكردي:d خانه او شركته آباد كردي ولا خو نقل قول:
خدا وكيلي پير شدم از دس اي سرعت موهام همه سفيد شد _شکات نقل قول:
آخ گفتي صبا آخ گفتي حرف دل منه زدي...به خدا سرمان هي تو كتاباييه كه اكثرا برا آينده مان به درد نميخوره مهرگان و فرانك خانوم و مهبا كجان په؟:23: |
اولا اناهیتا گیان ایشالا مامانت زود زود خوب خوب بشه
نقل قول:
دارم جای خالی یه چیزیه حس مکنم که حس مکنم اگر بود تمام چیزایی که مدتیه بدجوری حالمه میگیره اذیتم نمی کرد، منم یهو اینقدر از مردم احساس دوری نمی کردم آنا ولش کو گیان مه! توضیح دادنش قیامته! نقل قول:
نقل قول:
آقا برا زنانه مردانش بکنی کلامان میره توهم ها!:mad: ای چه حرفی بود! قهر بکنم دوباره؟(نگا تخسیر(!) خودده!آه! بفرما! خوشد میاد آدم هی باشد قهر بکنه!) مثلا مه دارم میگم حالم قاطیه! دسد درد نکنه! آخه تو دیه بریچه؟ تو که شوالیه تاریکی بودی!_:2: شما در هر صورت می ری سرکار! ماهم در درجه اول وظیفه مانه! برم پذیرایی! مهمان داریم شما ادامه بدین به پست زدن! |
نقل قول:
تازه آشتي كرديم |
سلام
اناهیتا گیان خو حرفم نمیاد خو ماشاالله تو حرف میزنی به جای ما هم میحرفی خو انا نه این چه حرفیه میزنی اتفاقا اصل اوناین که دور از کرماشان:53: انا مه دیه برم زیاد حـــــــــــــرف زدم |
شواليه سيا آمد {شیت شدن}
چرا هيچكه ساعت يك به بعد اينجا ني {داش مشتی} تازه سر شبه كه |
بازم شواليه سياه امد {قیژه} ساااااعت 3 شبه همه هفت پادشاه خوابن
http://www.dezfoul.net/%7Elionheart/Invitation.gif |
نقل قول:
نقل قول:
|
اکنون ساعت 02:35 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |