آره خیلی:p
مزاحمت تلفنی چی؟;) |
مزاحمت تلفنی به قرار زیر میباشد:
یک نفر گوشی را برمیدارد، شماره ای دلخواه را میگیرد، شروع میکند به سربسر گذاری ملت. قصد این کار رو دارید به سلامتی؟:65: با تشکر فریبا |
اون که کار هر روزمون بوده:d
بچگیات رفتی در نانوایی بگی آقا یه جعبه مداد رنگی بده؟:21: |
نقل قول:
از قرار کار خودت بوده آره؟ با تشکر فریبا |
عزیزم به این چیزا که نمیگن سوتی.اگه اینجوری فکر کنی زود پیر میشی هااااااا.;)
میشه یکی از سوتیاتو تعریف کنی؟ |
اوهوم.
همین امروز نشسته بودم تا سه نفر پشت سرم پر بشه تاکسی حرکت کنه. فکر کردم یه نفر مونده و راننده داره حرکت میکنه. گفتم ا آقا هنوز یه نفر مونده کجا میرین؟ (یکی نیست دختر فضولی!) اونم لبخندی زد و گفت پر شده خانم. نگاه کردم دیدم انگار اون یکی رو ندیده بودم! سوتی از همیناست؟ با تشکر فریبا |
کاش یه سوال می پرسیدی تا اینجا اومدیم یه جوابی میدادیم
من یادم نیست کی سوتی دادم ولی خدا رو شکر!! امسال برف دیدی تو زمستون یا مثل ما...؟ |
آره اینجا یه بار یه کوچولو برف اومد
مال کجایی مگه؟> |
نقل قول:
من با خانومي كه خيلي باهاش رودرواسي داشتم سلام عليك كردم و اون دستش رو دراز كرد كه از من چيزي بگيره و من ناخود آگاه باهاش دست دادم. جاي شكرش باقيه كه منو كاملا ميشناخت و در مورد من فكر بد نكرد. تا حالا شده خانومي رو آقا و يا آقايي رو به اشتباه خانوم خطاب كنيد؟ در صورت تمايل واكنش طرف رو هم بفرماييد. |
بله .دبیرستان که بودیم دبیرا همه خانوم بودن بجز دبیر جبر ،من به اشباه صداش میکردم خانم اونم بلافاصله میگفت فرانک بیا پای تخته اگه درست جواب میدادم میگفت برو بشین اگه درست جواب نمیدادم یه چند دقیقه ای خیره نگام میکرد و شمرده شمرده میگفت .
هرچه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک(آخه بابام همکارش بود) تا حالا حسرت چیزی رو خوردی؟ |
اکنون ساعت 04:13 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |