![]() |
شادي ......خوبه اگر با ناراحتی دیگران به دست نیاید
غصه .....آدم رو به یاد خدا می اندازه قصه.......ی جن و پری رو شنیدی؟ ماه.... خواب.... دریا... |
ماه.............قشنگه تو شباي تنهايي من
خواب...........لازمه دريا.............يعني بيكران محبت خدا سياهي نفرت ريا |
سياهي....آدما رو به یاد تنهاییشون می اندازه
نفرت.... ممکنه بعد از عشق بوجود بیاد ريا...جزء کارای بد بده تنهایی مقدس... دلیل... |
تنهایی............ همیشه خوب نیست
مقدس......ترین موجود مادر دلیل......... رفتن ساقی چی میتونه باشه؟ اگه........... یهو........... باشه............ |
اگه...........و اما رو بزار کنار
یهو...........مامانم در خونرو باز کرد باشه............فقط گیر نده شیرینی............ ترشی.......... شوری............ |
شیرینی............پدرمو درآورده نمیشه که نخورد
ترشی..........خیلی دوست دارم شوری............تخمه رو هم دوست دارم:21: آرزو.................. هدف............. معما................ |
آرزو ... ميكنم همه انسانها قدرت درك حقايق رو بدست بيارن
هدف... ت را هيچوقت فراموش نكن معما... حل شود آسان شود خداوند .... نعمت ..... شكر ..... |
خداوند ....ا مردا دریاب که محتاج توام
نعمت .....ها را شکرگزار باشیم شكر ....نعمت نعمتت افزون کند سفر... جاده... تا ابد... |
سفر ...همیشه قصه رفتن نیست
جاده ...یاد اور خاطرات با تو بودنه تا ابد...دوست دارم مردانگی............. گفتی............. حالا.................. |
مردانگی.............آموز.
گفتی.............دوستت دارم. حالا..................دیگه خیلی دیره. هزار....... خیابانها....... الگو...... |
اکنون ساعت 06:33 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |